TIMELINE

02 Aralık 2021
Sağlık Bakanlığı kura çekimi saat kaçta?
Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru değerlendirme sonuçları PBS üzerinden 24 Kasım 2021 Çarşamba günü açıklanmıştı. Gözler bu kez personel alımı kura çekiminde. Kura çekimi canlı olarak 2 Aralık 2021 Perşembe günü yani bugün gerçekleştirilecek. Nefesler tutuldu. Yüzlerce aday kura çekimi saatine odaklandı. Peki; Sağlık Bakanlığı kura çekimi saat kaçta? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi canlı nasıl izlenir? İşte canlı yayın izleme ekranı!
02 Aralık 2021
Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati kimdir?
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevinden affını istedi. Affı kabul edilen Elvan'ın yerine ise yardımcısı Nureddin Nebati getirildi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararına göre, Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati atandı. Bakanlıktaki bu değişiklik sonrası Nebati hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki; Nureddin Nebati kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Eşi kim?
02 Aralık 2021
Kuvvetli fırtına uyarısı
Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte birçok ilimizde kar yağışları görülmeye başlandı. "Kar yağacak mı?", "Kar ne zaman yağacak?" "İstanbul'a kar yağacak mı?" soruları da arama motorlarında en çok aranan sorular. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 Aralık 2021 Perşembe günü için hava tahmini paylaştı. Buna göre yurdun büyük bir kesiminde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek. Doğu Anadolu için ise kuvvetli fırtına uyarısı var. İşte il il hava durumu tahmini
02 Aralık 2021
Göçmen faciası! Ölüler var
Karayipler denizindeki Turcas ve Caicos adalarına gitmekte olan göçmen dolu iki teknenin çarpışması sonucu 7 kişi boğularak hayatını kaybetti.
02 Aralık 2021
Kırıkkale'de sözlü tartışma kanlı bitti
Kırıkkale'de husumetli olan Burak Ü. ve Serkan D. arasında sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Burak Ü. yanında getirdiği pompalı tüfekle Serkan D.'yi bacağından vurdu.
02 Aralık 2021
Isparta'da uyuşturucu operasyonu! 2 kişi tutuklandı
Isparta'da İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, narkotik köpeği "Athena" ile uyuşturucu operasyonu düzenledi. Gerçekleşen operasyonda 2 kişi göz altına alındı.
02 Aralık 2021
Ankara'da otomobil beton mikserine çarptı! 3 yaralı
Ankara'da aynı istikamette giden otomobil beton mikserine arkadan çarptı. Kaza sonucu bariyerlere çarparak durabilen otomobilde 3 kişi yaralandı. İşte haberin tüm detayları...
02 Aralık 2021
Osmaniye'de yolcu otobüsü alev alev yandı!
Osmaniye'de seyir halinde olan yolcu otobüsünün motor kısmında yangın çıktı. Yangını fark eden sürücü otobüsü sağa çekerek yolcuları indirdi. Alev topuna dönen otobüs korku dolu anlara neden oldu. İşte facia haberin tüm detayları...
02 Aralık 2021
Antalya'da eski eş dehşeti!
Son dakika haberleri... Antalya'da eski eş dehşet saçtı. Eski eşini ziyarete gelen bir kişi, yaşanan tartışmanın ardından eşini ve 2 kayın biraderine kurşun yağdırdı. 2 çocuk annesi kadın olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 2 erkek kardeşi hastaneye kaldırıldı.
02 Aralık 2021
Baleye dönen Ebru sosyal medya salladı!
Baleye dönen Ebru Akel öyle pozlar verdi ki sosyal medya sallandı! 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale bölümünden mezun olan ünlü sunucu Ebru Akel, geçirdiği sakatlık nedeniyle baleye ara vermişti. Yıllar sonra yeniden bale yapmaya başlayan ünlü sunucu, o anları sosyal medya hesabında yayınlamayı ihmal etmedi. "Dansa geri dönüş!" ifadelerini kullanan Akel, verdiği pozlarla adeta sosyal medyayı salladı. İşte Ebru Akel'in o pozları...