TIMELINE

10 Ekim 2019
90 bin camide Mehmetçik için Fetih Suresi
Fırat'ın doğusunda PKK'nın oluşturmaya çalıştığı terör koridorunu yok etmek için Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiklerimiz için Diyanet İşleri Başkanlığı'nca sabah namazında yurt genelindeki 90 bin camide Fetih Suresi okunup dua edildi.
10 Ekim 2019
Toplam 10 milyon! İşte sonuçlar...
Sayısal Loto sonuçları için bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi tarafından 9 Ekim'de gerçekleştirilen Sayısal Loto oyununun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiye tutarı 10 milyon 972 bin 110 lira olarak açıklandı. Çekiliş tamamlandı ve sonuçlar hemen duyuruldu. Peki, Sayısal Loto'da şanslı numaralar neler? İşte 9 Ekim Sayısal Loto çekiliş sonuçları...
10 Ekim 2019
Heyecanla bekleniyordu! Açıklandı...
Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklandı. 9 Ekim tarihli Milli Piyango çekiliş sonuçları heyecanla bekleniyordu. Ankara Anıttepe'de gerçekleştirilen çekilişte büyük ikramiye 3 milyon olarak belirlendi. Peki, Milli Piyango sonuçlarına göre şanslı numaralar neler? İşte 9 Ekim Milli Piyango çekiliş sonuçları sorgulama ekranı...
10 Ekim 2019
İşte dakika dakika Barış Pınarı Harekatı
Başkan Erdoğan'ın, "Türk Silahlı Kuvvetleri'miz Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmıştır" sözlerinin ardından PYD mevzilerine bombalar yağdı. Erdoğan'ın açıklamasının ardından başlayan harekata ilişkin tüm detaylara haberin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte dakika dakika tüm yaşananlar..
10 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Altın piyasasında, en düşük 282 bin lira, en yüksek 282 bin 900 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, dünkü kapanışı yüzde 0,12 artışla 282 bin liradan tamamladı. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Ekim canlı altın fiyatları...
10 Ekim 2019
Döviz kurlarında son durum
Dolar/TL son dakika... Dolar kuru, geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Trump'ın Türkiye'yi tehdit eden tweeti sorası 5.81'i aştıktan sonra bu bant üzerinde seyretmeye devam etti. Türkiye'nin, Suriye'ye operasyonu başlatmasının ardından dolarda hareketlilik yaşandı. Peki, euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 10 Ekim güncel döviz kurları...
10 Ekim 2019
Vatandaştan duygulandıran sözler!
Akçakale'de evine havan isabet eden vatandaş, "Devletimize bir ev değil bin ev feda olsun. Daima vatanımızın yanındayız. Bizim umudumuz teröristlerden bu bölgeyi arındırmaları. Çadırda da yaşarız ama vatansız yaşayamayız. Bizim için bunlar hiç önemli değil. Vatanımız sağolsun." dedi.
10 Ekim 2019
Efsane tabur hazırlanıyor!
Barış Pınarı Harekatı’nda akşam üstü kara harekatı da başladı. Harekatta Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Özel Kuvvetler personelleri görev bölgelerine giderken, Jandarma Komando taburları da harekat için hazırlıklarını yapıyor.
10 Ekim 2019
Beyoğlu'nda tek katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu'nda nalbur dükkanı olarak kullanılan boş tek katlı bina çöktü. Kimsenin yaralanmadığı çökmede, olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.
10 Ekim 2019
Van'da 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı, Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında jandarma ve polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 2 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.