TIMELINE

26 Haziran 2019
Enflasyona endeksli yeni konut kredisi ürünü
DenizBank hizmete aldığı ‘Enflasyona Endeksli Konut Kredisi’ ürünü ile konut sahibi olmak isteyen tüketicilere enflasyondaki olumlu değişimlerden faydalanma imkanı sağlıyor.
26 Haziran 2019
Dolar hakkında dikkat çeken iddia
Dolar geçtiğimiz ağustos ayından bu yana minimuma düşerek, diğer ülke para birimleri karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. ABD'de yer alan iddialara göre Bank Of America, Trump'ın yakın zamanda develüasyon kararı alabileceğini öne sürdü. Eğer Trump bu karara imza atarsa, dolar hızla zayıflamaya başlayacak.
26 Haziran 2019
Başkentte gece kulübüne silahlı saldırı
Ankara'da bulunan Çankırı Caddesi'ndeki bir gece kulübüne pompalı tüfekle ateş açıp 3 kişiyi yaralayan şüpheliler kovalamaca sonucu yakalandı. Olayda yaralanan 3 kişi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
26 Haziran 2019
Eğer 4 gün boyunca sadece muz yerseniz...
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte diyet yapanların sayısında da artış yaşandı. Özellikle kadınlar kısa sürede hızlı kilo verebilmenin yollarını arıyor. Uzmanlardan bu arayışta olanları sevindirecek bir haber geldi: Muz diyeti! Muz diyeti ile kilo vermek çok kolay. Peki hızlı kilo vermeyi sağlayan muz diyeti nasıl yapılır? Muz diyeti ile nasıl kilo verilir? Sizin için bir üç günlük bir de yedi günlük hızlı kilo verdiren muz diyeti hazırladık. İşte detaylar...
26 Haziran 2019
Meteoroloji uyardı! Kavurucu sıcaklar geliyor
26 Haziran 2019 Çarşamba son dakika hava durumu uyarıları... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni uyarılarda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkacağı açıklandı. Özellikle öğle saatlerinde hasta ve yaşlıların zorunlu kalmadıkça dışarı çıkmaması yönünde tavsiyede bulunulurken, Marmara'da sıcaklıkların 30 derecenin üzerinde seyredeceği belirtildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar...
26 Haziran 2019
40 yıl sonra ortaya çıktı! Yeşilçam'ın unutulmaz filmi...
Türk sinemasının klasiği olan Yeşilçam filmlerini hepimiz sayısız kez izlemişizdir. Ancak bu filmlerdeki bazı hataları 40 yıldır izlememize rağmen, izlerken fark edemiyoruz. Bunlardan biri de Kemal Sunal'ın oynadığı 1977 yapımı Sakar Şakir filminde yaşandı. İşte insanı hayrete düşüren, görünce "Bu hatayı nasıl fark etmem?" dedirten film hataları...
26 Haziran 2019
İstanbul'da maskeli soyguncu dehşeti
İstanbul Sultangazi'de bulunan bir benzin istasyonuna gece saatlerinde gelen yüzleri maskeli 3 soyguncu, alışanları etkisiz hale getirerek soygun gerçekleştirdi. Çevredeki vatandaşlar ve istasyon çalışanları soygun sonrası durumu hemen polise haber verirken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
26 Haziran 2019
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılıkları ve Tarım ve Orman Bakanlığına ait atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
26 Haziran 2019
Tunus Büyükelçiliğine atama
Tunus nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Refik Ali Onaner'in atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
26 Haziran 2019
Hangi il hangi Türk boyundan geliyor? İşte il il Türk boyları...
Türk milleti tarihsel dönemler içerisinde dünyanın birçok bölgesine dağılmış ve devletler kurmuştur. Türk tarihi, Türk dilini konuşmuş ve bunu benimsemiş, başlarda göçebe hayat yaşayan daha sonra da yerleşik hayata geçmiş Türk topluluklarının ortak tarihidir. Peki hangi il hangi Türk boyundan geliyor? İşte şehir şehir Türk boylarının dağılımı...