Algida mini çekilişi ne zaman? 2019 Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Cornetto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cornetto çekilişine katılan vatandaşlar çekiliş sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı konusunda araştırmalara başladı. Kazananın Mini Cooper alacağı çekilişin detayları belli oldu. Peki, Cornetto çekilişi ne zaman? 2019 Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Giriş Tarihi 07 Ekim 2019, 07:26 Güncelleme 07 Ekim 2019, 10:56
Algida mini çekilişi ne zaman? 2019 Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Cornetto Mini Cooper çekilişine katılım 1 Temmuz - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında yapıldı. Bu yılki çekilişin ödülünü Mini Cooper olarak belirleyen Cornetto, çekilişin detaylarını da paylaştı. Çekilişe katılan vatandaşlar heyecanla sonuçları bekliyor ve kimin kazanacağı konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Cornetto çekilişi ne zaman? 2019 Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konu ile ilgili merak edilen her şey...

CORNETTO MİNİ COOPER 2019 ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Heyecanlı bekleyiş sürüyor. Cornetto tarafından yapılan açıklamada, merak edilen sorular yanıt buldu. Buna göre, Cornetto Mini Cooper çekilişi 7 Ekim 2019 tarihinde yapılacak.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Detaylar için diğer sayfaları ziyaret ediniz...

CORNETTO MİNİ COOPER ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

7 Ekim'de yapılacak çekiliş sonrası kazanan aday açıklanacak. Şimdi ise gözler sonuçların ne zaman açıklanacağına çevrildi. Hemen belirtelim ki, Cornetto Mini Cooper çekiliş sonuçları 12 Ekim Cumartesi günü duyurulacak. Kazananlar, Algida'nın resmi internet sitesi ile Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde duyurulacak.

CORNETTO ÇEKİLİŞ KAMPANYASI

Cornetto Mini Cooper Çekilişi Kampanya 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında yapılıyor. Ayrıca şifreleri 3818'e SMS olarak da gönderebilirsiniz. SMS'ler opertaörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendiriliyor. SMS gönderirken Cornetto ambalajlarından çıkan şifre, ad, soyad ve adres bilgileri arasında birer boşluk bırakmayı unutmayın. Elbette bunların yerine yukarıdaki linkten Ücretsiz Şifre Girişi'ni tercih edebilirsiniz.

Kampanyaya Dahil Promosyonlu Cornetto Ürünleri : Cornetto Romantik Aşık, Cornetto Gözü Kara Aşık, Cornetto Çılgın Aşık, Cornetto Disc Oreo, Cornetto Disc Toblerone, Cornetto Disc Vanilya Karamel, Cornetto Disc Antep Fıstık-Çikolata, Cornetto Classico Karadut-Kaymak, Cornetto Classico Çikolata, Cornetto Classico Kaymak

Önemli: Çekilişe katıldığınız şifre yazılı ambalaj paketlerini kampanya sonuna kadar saklamayı unutmayın.