TIMELINE

21 Haziran 2019
Başkan Erdoğan Çengelköy'de restoranda yemek yedi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde katıldığı canlı yayın programının ardından yayının moderatörleri Ahmet Hakan, Işıl Açıkkar ve Salih Nayman'ın da katılımıyla Çengelköy'de bir restoranda yemek yedi.
21 Haziran 2019
Akılalmaz olay! Para dolu çantayı çalıp...
Kahramanmaraş'ta Mesut P.'nin ev almak için bankadan çektiği 139 bin lirasını aracın camını kırarak çalan hırsızlar kaçtıkları Sivas'ta  peşlerine düşen polisle çatıştı. Uzun süren kovalamaca sonunda 10 kişi gözaltına alındı. Para dolu çantayla kaçtıkları belirlenen 3 kişinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.
21 Haziran 2019
Başkan, canlı yayın sonrası vatandaşlarla bir araya geldi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde katıldığı televizyon programı sonrası Çengelköy caddesinde kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.
21 Haziran 2019
Başkan Erdoğan Çengelköy'de restoranda yemek yedi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde katıldığı canlı yayın programının ardından Çengelköy'de bir restoranda yemek yedi. Erdoğan daha sonra restorandan çıkarak Kısıklı'daki ikametine geçti.
21 Haziran 2019
İran'dan ABD'ye protesto notası
İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Abbas Arakçi, hava sahalarının ihlal edilmesiyle ilgili protestolarını ABD hükümetine bildirdiklerini söyledi.
21 Haziran 2019
Camilerden uyarı yapıldı! "Zorunlu olmadıkça..."
Trabzon'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Yağışın, ilerleyen saatlerde çevre illerde de etkili olması  bekleniyor.
21 Haziran 2019
Apple'dan bomba karar!  O modellerde yangın riski var ve…
ABD'li teknoloji şirketi Apple, "MacBook Pro" model dizüstü bilgisayarlarının eski modellerinden bir bölümünü geri çağırma kararı aldığını duyurdu. Eylül 2015 ile Şubat 2017 arasında üretilen "15 inç Retina ekranlı Macbook Pro" model dizüstü bilgisayarlardan bazıları "bataryalarındaki aşırı ısınmanın yol açtığı yangın riski nedeniyle" geri çağrıldı.
21 Haziran 2019
İşte dünyanın korkulu rüyası
İslam ordularının gücüyle ilgili yapılan araştırmalar da İslam devleti olan ülkelerin uçak sayıları, askeri sayıları ve savaş güçleri araştırıldı. Bu araştırmalar neticesinde 34 ülke ve savaş güçleri sizler için derledik. İşte yeri göğü inleten İslam ordusunun gücü...
21 Haziran 2019
Öyle bir eğitimden geçiyorlar ki... İşte akılalmaz yöntemler
Ülkeler askerlerini nasıl eğitiyor? Dünyanın dört bir yanında bulunan orduların, askerine verdikleri kanlı ve ölümcül eğitimler tek tek görüntülendi.Her biri adeta ölüme meydan okurcasına verilen eğitimde, bazen istenmeyen kayıplar da meydana gelebiliyor. Peki askerine en etkili eğitimi veren ülke hangisi? Türk ordusu askerine hangi eğitimi veriyor? İşte ülke ülke askeri eğitimleri...
21 Haziran 2019
Demet Şener ile evlenecek olan Cenk Küpeli kimdir?
Kısa bir süredir beraber olan Demet Şener ile Cenk Küpeli çifti evlenme kararı aldı. Alınan bu kararın ardından insanlar şimdi Demet Şener ile evlenecek olan Cenk Küpeli kimdir sorusuna yanıt arıyor. Peki, Cenk Küpeli kaç yaşında ve nereli?