TIMELINE

10 Temmuz 2022
Beş katlı binaya yıldırım düştü!
Son dakika haberi! İstanbul Beykoz'da beş katlı bir binaya yıldırım düşmesi sonucu bodrum katta çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
10 Temmuz 2022
İstanbul ve 6 il için turuncu alarm!
Son dakika haberi! İstanbul'da akşam saatlerinde havanın soğumasının ardından gök gürültülü sağanak yağış başladı. Şiddetini arttıran sağanak birçok yerde hayatı felç etti. Eseyurt'ta Pınar Mahallesi’ndeki Haramidere’nin taşması sonucu 19 Mayıs Bulvarı ve çevresindeki sokaklar araç ve yaya geçişine kapatıldı. Çok sayıda kişi mahsur kalırken, birçok ev ve iş yerini su bastı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yaptığı açıklamada 7 il için çok kuvvetli yağış uyarsında bulundu. Yapılan açıklamada, "Bugün ilk saatlerden itibaren, İstanbul'un kuzey kesimleri ve Anadolu Yakası'nda; Kocaeli, Sakarya ve Düzce çevrelerinde; Balıkesir'in kuzey, Zonguldak ve Bursa'nın batı kesimlerinde çok kuvvetli yağış bekleniyor." ifadelerine yer verildi.
10 Temmuz 2022
Husumetli 7 aile arasında kavga! 54 yaralı
Son dakika haberi! Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Yontukyazı Köyünde bir süredir husumetli oldukları öğrenilen aileler arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 54 kişi yaralandı. Jandarmanın köyde, polisin ise yaralıların kaldırıldığı hastanelerde aldığı güvenlik önlemleri devam ediyor.
10 Temmuz 2022
Sağanak yağış hayatı felç etti
İstanbul'da akşam saatlerinde havanın soğumasının ardından gök gürültülü sağanak yağış başladı. Şiddetini arttıran sağanak birçok yerde hayatı felç etti. Eseyurtta sağnak yağış nedeniyle taşan derede çok sayıda kişi mahsur kalırken, birçok ev ve iş yerini su bastı.
09 Temmuz 2022
Türkiye-İran sınırında uyuşturucu ele geçirildi
Hakkari Valiliğinde yapılan açıklamada düzenlenen operasyonlar sonucunda 2 çuval içerisinde 68 kilogram eroin maddesi ile 1 kilogram afyon sakızı ele geçirildiği duyuruldu.
09 Temmuz 2022
TSK'nın yerli envanterini A Haber görüntüledi
Ülkemizin yerli ve milli hamleleri meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterinde bulunan ve Ağrı'da 11 PKK'lı teröristin imha edilmesini sağlayan Yeraltı Görüntüleme Cihazı ilk kez A Haber ekranlarında görüntülendi.
09 Temmuz 2022
Yeğenini kurtarmak isterken kayboldu
Adana'da, bayram gezmesi sonrası ailesiyle evlerine giderken sulama kanalına düşen Suriye uyruklu yeğeni Elisa Yakub'u (8) kurtarmak için suya atlayan Mahmud Hanora (27), akıntıda kayboldu. Elisa ve onu kurtarmak için kanala atlayan annesi Fatma Yakup ve dedesi Muhammet Hanora ise çevredekilerin yardımıyla çıkartılırken, akıntıda kaybolan gencin bulunması için çalışma başlatıldı.
09 Temmuz 2022
Sakarya'da korkunç olay!
Sakarya’nın Ferizli ilçesi D-650 Karayolu’nda akşam saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu taklalar atan araçtaki anne öldü. Baba ve ikiz bebekler ise yaralandı.
09 Temmuz 2022
G.Saray hazırlık maçında mağlup
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, kamptaki ilk hazırlık maçında Sturm Graz ekibine 2-1 mağlup oldu. Galatasaray'ın tek golü maçın 7. dakikasında Oğulcan Çağlayan'dan geldi golün asistini ise Emre Akbaba yaptı.
09 Temmuz 2022
Eskişehir ve Bilecik'te sel felaketi!
Ülke genelinde etkili olan sağanak yağış bazı şehirlerde hayatı olumsuz vurdu. Sel felaketi sırasında evlerinin önünde oturan Asiye Bikmen (68) ve oğlu Sinan Bikmen (39) sel sularına kapıldı, evlerinin etrafındaki duvarlar yıkıldı. Yaralanan Sinan Bikmen köylüler tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırılırken, annesi Asiye Bikmen ise hayatını kaybetti.