TIMELINE

07 Temmuz 2022
Elektrik kaçağı sonu oldu!
Son dakika haberi! Adana'da hazır beton santralinde çalışan Ali Demir (22), çalıştığı sırada matkaptaki kaçak nedeniyle akımına kapılarak hayatını kaybetti.
07 Temmuz 2022
Manisa'da 2 gündür kayıp olan kadından acı haber
Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde 4 Temmuz tarihinden bu yana kayıp olan 80 yaşındaki kadından acı haber geldi. Çömlekçi Mahallesi yakınında kayalıkların arasında cansız bedeni bulundu.
07 Temmuz 2022
Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu ile ilgili atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
07 Temmuz 2022
E-ticarete yönelik kanun Resmi Gazete'de
Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karara göre e-ticarette haksız rekabetin ve tekelleşmenin önüne geçilecek. İşte yayımlanan kararların tüm detayları...
07 Temmuz 2022
Afganistan önemli müttefik statüsünden çıkarılıyor
ABD Başkanı Joe Biden, Afganistan'ın "NATO üyesi olmayan önemli müttefik" statüsünden çıkarılacağına ilişkin Kongre'ye bildirimde bulundu. Joe Biden kararı, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'ye gönderdiği mektup ile bildirdi.
07 Temmuz 2022
Gözünden sakındığı eşi de çok ünlü!
Şahin Irmak'ın gözünden sakındığı eşi bakın hangi oyuncu çıktı! Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla adını duyuran Şahin Irmak, 2011 yapımı yerli komedi filmlerimizden Kutsal Damacana: Dracoola filminin televizyonda yayınlanması üzerine gündem oldu. Ünlü oyuncunun hayatı da merak edilip araştırılmaya başlandı. Ünlü isim hakkında araştırma yapanlar, Şahin Irmak'ın oyuncu eşinin kim olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Bakın Şahin Irmak'ın kendisi gibi ünlü olan eşi kimmiş...
07 Temmuz 2022
Milyoner'de bomba soru! Cevabı şaşkına çevirdi
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde 50.000 TL değerindeki "Çay, hangi ilin ilçesidir?" sorusu geceye damgasını vurdu. Yarışmacı soruya 'Rize' yanıtını verirken doğrusunu duyunca şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'de yaşanan o anlar ve yeni bölümden kareler...
07 Temmuz 2022
Tırın damperi üst geçide takıldı!
Çekmeköy Şile Otoyolunda seyir halindeki hafriyat malzemesi taşıyan tırın açık kalan damperi üst geçide çarparak asılı kaldı. Damper üst geçide asılı kalırken, tırın kupası 100 metre ileriye gitti. Kazayı gören vatandaşlar sokağa dökülerek film izler gibi üst geçide asılı kalan damperi izledi.
06 Temmuz 2022
ABD'de dehşet anları
ABD’de 4 Temmuz’daki Bağımsızlık Günü için evlerinin bahçesinde havai fişekli kutlama yapan bir aile, dehşeti yaşadı. Hava fişeklerin bir anda alev alması ile ortalık savaş alanına döndü.
06 Temmuz 2022
Annesinin boğazını ekmek bıçağıyla kesti!
İstanbul'un Fatih ilçesinde bipolar hastası kadın Ü.A.D. (55) annesi N.Ö.'nün (81) boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü. Gözaltına alınan Ü.A.D. ifade işlemleri için emniyete götürüldü. Anne N.Ö.'nün cenazesi ise morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve olay yerinden görüntüler...