TIMELINE

31 Temmuz 2022
29 Temmuz 2022 - Günlük bulmaca - 2
29 Temmuz 2022 Cuma gününe ait kare bulmaca yayınlandı. 29 Temmuz'a ait en güncel kare bulmacayı çözebilirsiniz. İşte yayınlanan kare bulmaca ve soruları...
31 Temmuz 2022
29 Temmuz 2022 - Günlük bulmaca - 1
29 Temmuz 2022 Cuma gününe ait kare bulmaca yayınlandı. 29 Temmuz'a ait en güncel kare bulmacayı çözebilirsiniz. İşte yayınlanan kare bulmaca ve soruları...
30 Temmuz 2022
Kanlar içinde bulundu: "Bıçağın üstüne düştüm"
Son dakika haberi! Karaman'da bir apartmanın önünde karnından bıçaklanmış, kanlar içinde bulunan Habibe Y., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Habibe Y., ilk ifadesinde bıçağın üzerine düşmesi sonucu yaralandığını söyledi. Bıçağa rastlanmazken, polis olayla ilgili inceleme başlattı
30 Temmuz 2022
Antalya'da iş fırsatı! Üniversite 183 personel alacak
Basın İlan Kurumu'nun internet sitesinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Son ilanlar arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü 183 sözleşmeli personel alım ilanı dikkat çekti.
30 Temmuz 2022
Kamuda istihdam fırsatı! İşte başvuru şartları
Basın İlan Kurumu'nun internet sitesinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Son ilanlar arasında yer alan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 36 sözleşmeli personel alım ilanı dikkat çekti.
30 Temmuz 2022
Akademik kariyer yapacaklar dikkat! İlan yayında
Basın İlan Kurumu'nun internet sitesinden yayınlanan personel alım ilanları her gün on binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Son ilanlar arasında yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi 80 Araştırma Görevlisi alım ilanı dikkat çekti.
30 Temmuz 2022
Elon Musk Twitter'a karşı dava açtı
Elon Musk 8 Temmuz'da birden çok hükmünün ihlalini gerekçe göstererek Twitter'ı satın almaktan vazgeçmişti. Twitter-Musk davasının başlama tarihi 17 Ekim olarak belirlemesinin ardından,Elon Musk'tan karşı atak geldi. 44 milyar dolarlık satın alma anlaşmasından çekilmek için karşı dava açtı.
30 Temmuz 2022
Türkiye'den İran'a taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı, İran'da dün başkent Tahran'ın çevre köylerinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde yaşamını yitirenler için taziye mesajı yayımladı.
30 Temmuz 2022
Pelin'den tatil paylaşımı
Kavak Yelleri dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Pelin Karahan, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Ailesi ile birlikte tatile çıkan Karahan, teknede verdiği bikinili pozları Instagram'da takipçilerinin beğenisine sundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından büyük ilgi gören paylaşım, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Karahan'ın formda vücuduyla çok konuşuldu. İşte Pelin Karahan'ın sosyal medyaya damga vuran paylaşımı...
30 Temmuz 2022
Esir cezaevi bombalandı! Rusya ve Ukrayna...
Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Ukraynalı esirlerin kaldığı Olenivka cezaevini Rusların bombaladığını belirterek, "BM'yi, Rusya'yı Olenivka cezaevini bombaladığı için şiddetle kınamaya ve bu iğrenç suçun tüm gerçeklerini ortaya çıkarmak için bölgeyi ziyaret etmeye çağırıyorum" açıklamasında bulundu.