TIMELINE

14 Temmuz 2022
Çiftlik evinde korkunç son!
Son dakika haberi! İzmir’in Buca ilçesinde bir kadın, yaşadığı evde kesici ve delici aletle öldürülmüş halde bulundu. Kadını öldürdüğü öne sürülen şüpheli, kardeşinin kimliğiyle kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
14 Temmuz 2022
Bakan Kirişci yangının nedenini açıkladı!
Son dakika haberine göre; Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yangın bölgesi olan Datça'da açıklamalarda bulundu. İlk tespitlere göre yangının elektrik trafosundan çıktığını belirten Kirişci, Yaklaşık 500-600 hektar civarında bir alan zarar görmüştür. Bu 500-600 hektarlık alanın tam olarak tespitini inşallah yangın kontrol altına alındıktan ve gerekli ölçümler yapıldıktan sonra daha net olarak ifade edilebilecek durumda olacağız" açıklamasında bulundu.
14 Temmuz 2022
Seyirciye güvendi pişman oldu!
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitledi. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde "Çeliği özel bir biçimde hızla soğutarak daha çok sertleşmesini sağlamak" hangi deyimin sözlük tanımıdır? sorusunun cevabını seyirciye soran yarışmasıcı hayatının şokunu yaşadı. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünden kareler...
14 Temmuz 2022
Biden Holokost Anma Merkezi'ni ziyaret etti
ABD Başkanı Joe Biden, resmi ziyaret kapsamında geldiği İsrail’de Holokost (Yahudi soykırımı) Anma Merkezi ‘Yad Vaşem’e ziyarette bulundu. Biden'ın Yahudilerin sembolü olan geleneksel 'kipa' isimli başlığı takması dikkat çekti.
14 Temmuz 2022
“Sen yıkılırsan biz enkaz altında kalırız”
Başrollerini Deniz Işın ile İlhan Şen’in üstlendiği Sevmek Zamanı dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin yeni bölüm fragmanına “Sen yıkılırsan biz enkaz altında kalırız” sözleri damga vurdu. İşte Sevmek Zamanı 5. bölüm fragmanı...
14 Temmuz 2022
‘Sürpriz’ paylaşım! Leopar desenli elbisesiyle...
Demet Akalın'dan 'sürpriz' paylaşım! Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek model odaklı bir kariyerin peşine düşen Demet Akalın, 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde de oyunculuk yaptı. Mankenlikle başladığı kariyerine oyunculuk ve şarkıcılığı da ekleyen Akalın, 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürdü. Ardından "Afedersin", "Mucize", "Toz Pembe" ve "Hayalet" gibi şarkılara imza atan ve müzik listelerinde zirveye yerleşen Demet Akalın, özel hayatıyla yıllarca adından söz ettirdi. Okan Kurt ile yaptığı evlilikten Hira adında bir kızı olan şarkıcı, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Tarzıyla dikkat çeken Demet Akalın'ın "3. kızımız yolda" notuyla yayınladığı paylaşımı çok konuşuldu. İşte o paylaşım...
14 Temmuz 2022
"Türkiye'ye minnettarım"
Ukrayna tahılının ihracatına yönelik İstanbul’da gerçekleşen dörtlü zirveyi değerlendiren Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Birleşmiş Milletler (BM) ve Türkiye’ye çabaları için minnettar olduğunu ifade etti.
13 Temmuz 2022
Frederike Geerdink Irak'tan da sürüldü!
Terör örgütü PKK destekçisi olan ve 2015 yılında Türkiye'den sınır dışı edilen Hollandalı sözde gazeteci Frederike Geerdink, Irak'tan da sürüldü. Sosyal medya hesabından polis ekiplerinin kendisini Erbil Havaalanı'na getirdiğini duyuran Geerdink, "Şu anda Erbil Havaalanı'na getirildim. Erdoğan'ın kolu uzun" diyerek ağladı.
13 Temmuz 2022
Nisa turnayı gözünden vurdu
Survivor All Star 2022'nin finali geçen haftalarda gerçekleşti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak başlayan nefes kesen mücadelede Adem Kılıççı ile Nisa Bölükbaşı finale kalmayı başardı. SMS oylaması sonucunda kazanan Nisa Bölükbaşı oldu. Merve Oflaz'ın ardından yarışmanın ikinci kadın şampiyonu olarak adını Survivor tarihine yazdıran Nisa'nın şampiyonluğu birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Hem tepkilere verdiği yanıtlarla hem şampiyonluğuyla hem de Ogeday Girişken'le yaşadığı aşkla adından söz ettiren Nisa bu kez bambaşka bir konuyla gündeme geldi. Bölükbaşı, bu kez turnayı gözünden vurdu. İşte detaylar...
13 Temmuz 2022
Yangında ilk kez gece görüşlü helikopter kullanılacak
Son dakika... Muğla'nın Datça ilçesinde, bugün öğle saatlerinde çıkan orman yangını devam ederken, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci bölgeye gelerek, incelemelerde bulundu. Yetkililerden söndürme çalışmaları hakkında bilgi alan Kirişci, gece görüş sistemine sahip yangın söndürme helikopterinin, Datça'da ilk kez kullanılacağını söyledi.