TIMELINE

23 Temmuz 2022
Gece yarısı kamyon dehşet saçtı! O anlar kamerada
Son dakika haberi! Sarıyer'de sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon, yol üzerinde bulunan bir gecekondunun çatısına uçtu. Enkaz altında kalan 4'ü yaralı toplam 5 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
23 Temmuz 2022
Kan donduran cinayet! Önce öldürdü sonra intihar etti
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kadını tabancayla öldüren şahıs aynı silahla intihar etti. Cumhuriyet savcısı ile ekiplerin incelemesinin ardından cesetler, Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay ile ilgili soruşturmayı Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri sürdürüyor.
23 Temmuz 2022
“Mutlu sonla biten bir masal gibi...”
Başrollerini Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca’nın üstlendiği Gül Masalı’nın 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları milyonları ATV ekranlarına kilitleyen dizinin yeni bölüm fragmanına “Mutlu sonla biten bir masal gibi...” sözleri damga vurdu. İşte Gül Masalı 5. bölüm 2. fragmanı...
23 Temmuz 2022
Keçi otlatırken öldü
Mersin´in Erdemli ilçesinde keçi otlatırken kayalıklardan düşen çocuk hayatını kaybetti. avcılığın incelemesinin ardından çocuğun cansız bedeni otopsi için Erdemli Devlet Hastanesi morgunu kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
23 Temmuz 2022
İlk fotoğraf geldi! Barış Akarsu'nun ikizi gibi oldu
15 yıl önce geçirdiği bir trafik kazası nedeniyle 28 yaşında vefat eden Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde başrolü üstlenen İsmail Ege Şaşmaz’dan il kare geldi. ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminin başrol oyuncusunun, Barış Akarsu oldukça benzediği görüldü. Söz konusu fotoğraf kısa sürede sosyal medyada hızla yayılırken yorum üstüne yorum yapıldı. İşte o fotoğraf...
23 Temmuz 2022
Başkan Erdoğan imzaladı! Resmi gazete yayımlandı!
Son dakika... Başkan Erdoğan imzasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na (TPAO) yeni atamalar gerçekleşti. Kararlar Resmi Gazete'deki yerini aldı.
23 Temmuz 2022
100 bin TL'lik sorunun cevabı şoke etti!
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşan fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitledi. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde 100 bin TL değerindeki "Sinekyutan nedir?" sorusunun cevabı şaşkınlık yarattı. Yarışmacıya yöneltilen bu sorunun cevabı duyanları hayrete düşürdü. İşte habere ilişkin tüm detaylar ve Kenan İmirzalıoğlu'nun Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünden kareler...
23 Temmuz 2022
Selin tatil pozuyla gündemde!
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Selin Yeninci, oyunculuk performansıyla birçok izleyici gibi İbrahim Tatlıses'in de dikkatini çekmişti. Tatlıses tarafından iltifat yağmuruna tutulan Yeninci, oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettirmişti. Yeninci, o paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Tatil için Yunanistan'a giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını Instagram hesabında yayınladı. İşte Selin Yeninci'nin çok konuşulan pozları...
22 Temmuz 2022
Fuat Oktay dünyaevine girdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Kültür- Sanat Politikaları Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Danışmanı Hümeyra Şahin ile dünyaevine girdi.
22 Temmuz 2022
Mersin'de korkunç kaza
Mersin'de katliam gibi kazada acı haber... Mersin'de otomobilin tıra arkadan çarparak altına girdiği kazada ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ismi öğrenilemeyen gençte yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tır şoförü gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.