TIMELINE

05 Nisan 2024
Türkiye kırmızı bülten çıkarttı Yunanistan vatandaşlık verdi
Türkiye tarafından "yasa dışı online kumar ve bahis amaçlı internet sitesi kurmak" suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Yaşam Ayavefe isimli kişiye Yunanistan vatandaşlık verdi.
16 Temmuz 2022
Meteorolojiden bu illere kritik uyarı: Aşırı sıcaklar geliyor
Son dakika güncel hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Yapılan tahminlere göre bugün 4 il için kuvvetli yağış uyarısı yapılırken, özellikle Akdeniz de Güneydoğu Anadolu'daki birçok il için ise "aşırı sıcak" uyarısı yapıldı. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte güncel 5 günlük hava durumu tahminleri...
16 Temmuz 2022
EYT'de beş model masada! Geri sayım başladı
Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) yüz binlerce kişi bu konudaki çalışmaları yakından takip ediyor. Bakanlık, 3600 ek göstergenin ardından EYT'liler için de kolları sıvadı ve geri sayım başladı. Peki yapılacak EYT düzenlemesi nedir? EYT düzenlemesi kimleri kapsayacak? EYT ne zaman çıkacak? İşte tüm detaylar...
16 Temmuz 2022
Sezgin Baran Korkmaz ABD'ye iade edildi
Kara para aklama soruşturması kapsamında bir süredir Avusturya'da tutuklu bulunan Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın hakkındaki suçlamalardan 20'şer yıl hapis cezası alabileceği kaydedildi.
16 Temmuz 2022
Mahalleyi sokağa döken olay! Büyük panik yaşadılar
Bursa'da gece saatlerinde ahşap bir barakada çıkan yangın büyük panik yarattı. Yandaki binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, mahalleli sokağa döküldü.
16 Temmuz 2022
Balıkesir'de silahlı kavga! 3 ölü
Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Güvemçetmi mahallesinde akşam saatlerinde düzenlenen bir sünnet düğününde çıkan kavgada silahlar çekildi. Olayın ardından 3 kişi ölürken 5 kişi de yaralandı.
16 Temmuz 2022
CHP'li isimden skandal sözler
Cumhuriyet Halk Partisinin görevden alınan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. Sarı paylaşımında darbeci askerlere çanak tutup kahramanlarımıza dil uzattı. Olayın ardından İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Sarı'nın paketlendiği duyuruldu.
16 Temmuz 2022
'Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödüle çok yaklaştı!
'Kim Milyoner Olmak İster'de bugün büyük heyecan yaşandı. 32 yaşındaki Ishak Utku Düzgün, başarılı performansıyla dikkat çekti. Yarışmacı barajı aşıp 200 bin liralık soruyu kadar geldi. Staj yaptığı 'darülaceze' sorusu gelince duygulu anlar yaşandı. İşte 'Kim Milyoner Olmak İster' sor ve cevapları...
16 Temmuz 2022
Görenin nutku tutuldu! Kemal Sunal’ın minik partnerinin son hali...
36 yıllık inanılmaz değişim! Garip'in Fatoş'u Ece Alton'un son haline bakın! Memduh Ün'ün yönetmenliğini yaptığı 1986 yapımı Türk filmi Garip'te canlandırdığı Fatoş karakteriyle hafızalara kazınan Ece Alton, yıllar sonra merak konusu oldu. Yeşilçam'ın efsane ismi Kemal Sunal'ın dünya tatlısı partneri olarak gönüllere taht kuran Alton'un son halini gören ise inanamadı. Güzelliğiyle sosyal medyaya damga vuran Altın'un son hali adeta parmak ısırttı. İşte Ece Alton'un parmak ısırtan 36 yıllık değişimi...
16 Temmuz 2022
15 Temmuz anma etkinliklerinde meydanlar doldu taştı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yurt genelinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Vatandaşlar, tarihi direnişin 6. yılında ellerinde bayraklarla meydanları doldurdu.