TIMELINE

31 Temmuz 2022
30 Temmuz 2022 - Günlük bulmaca - 2
30 Temmuz 2022 Cumartesi gününe ait kare bulmaca yayınlandı. 30 Temmuz'a ait en güncel kare bulmacayı çözebilirsiniz. İşte yayınlanan kare bulmaca ve soruları...
31 Temmuz 2022
30 Temmuz 2022 - Günlük bulmaca - 1
30 Temmuz 2022 Cumartesi gününe ait kare bulmaca yayınlandı. 30 Temmuz'a ait en güncel kare bulmacayı çözebilirsiniz. İşte yayınlanan kare bulmaca ve soruları...
31 Temmuz 2022
Papa'dan itiraf: Kanada’da yerlilere soykırım yaptık!
Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus, Kanada'da Katolik Kilisesi'ne bağlı okullarda yerli halka yapılanların "soykırım" olduğunu ve bu "soykırımcı operasyon" için af dilediğini söyledi.
31 Temmuz 2022
Sosyal konut projesinde gençlere kontenjan müjdesi!
Bir anda artan konut fiyatlarının ardından hükümet harekete geçti. Başkan Erdoğan’ın talimatıyla 81 ilde başlatılacak sosyal konut projesinde hayata yeni atılan gençler için de kontenjan ayrılacak. Dar gelirli aileler 20 yıl vadeyle kira öder gibi ev sahibi olacak.
31 Temmuz 2022
Kocaeli'de kalıp üretimi yapılan fabrikada yangın
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde enjeksiyon kalıpları üretilen fabrikada çıkan yangın hasara yol açtı. Yangın nedeniyle fabrikanın yemekhane ve ofis bölümü kullanılamaz hale geldi, bir forklift ve üretimde kullanılan makineler zarar gördü.
31 Temmuz 2022
Trabzon'da coşkulu kutlama!
Süper Kupa karşılaşmasında Sivasspor'la karşı karşıya gelen Trabzonspor 4-0'lık galibiyetiyle 3. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı. Maçın bitiş düdüğünün ardıdan Süper Kupa galibiyeti coşkuyla kutlandı. Millet Bahçesi'nde toplanan taraftar,DJ'lerin çaldığı müziğe eşlik ederek telefonların flaşıyla da ışık şov yaptı.
30 Temmuz 2022
Maymundan para kazanan şahıs enselendi
Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsın sırtına aldığı parmak cinsi maymunla turistlere para karşılığı fotoğraf çektirerek maddi menfaat sağladığı ihbarı üzerine harekete polis ekipleri harekete geçti. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları ile para alış-verişi tespit edilirken, maymuna da el kondu.
30 Temmuz 2022
Ümit Özdağ'dan 'cemevi' provokasyonu!
Ankara'da Çankaya ve Mamak'taki 3 ayrı Cemevi'ne saldıran A.O.K., gözaltına alındı. Suriyeliler üzerinden ırkçılığın başını çeken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, şimdi de 'cemevleri' üzerinde kirli provokasyona başladı. Özdağ paylaşımında, "1 günde 5 cemevine yapılan saldırı örgütlü bir tertip ile karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor" dedi. Özdağ'ın açıklamalarına Ankara Emniyet Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığından yanıt geldi ve olayın organize bir saldırı olmadığı ve tek kişi tarafından gerçekleştirildiği vurgulandı.
30 Temmuz 2022
Yeri göğü bordo maviye boyadılar!
Turkcell Süper Kupa final karşılaşmasında Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Karadeniz ekibi, mücadeleyi 4-0 kazandı. Bordo mavili taraftarlar, maç öncesinden kupa kaldırma anına dek takımını büyük bir tutkuyla destekledi. Klasikleşmiş 61. dakika kutlaması ve kupa kaldırma töreni, güzel anlara sahne oldu. İşte o görüntüler...
30 Temmuz 2022
İlkokul kayıtları ne zaman başlıyor?
Ortokul ve ilkokul kayıt tarihleri, velilerin gündeminde yer alıyor. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılına girilirken öğrenciler hangi okula kayıt olacak merakla araştırılıyor. Adrese dayalı kayıt sistemine nedeniyle de 'Çocuğum hangi okula gidecek?' sorusu da öne çıkıyor. Peki, okul kayıtları ne zaman başlıyor- bitiyor?