TIMELINE

01 Ağustos 2022
Kan donduran cinayet! Uykuda kalbinden bıçakladı
Son dakika haberi! Adana’da Ramazan Ü.,  dini nikahla birlikte yaşadığı Melek Yıldırım’ı, balkonda çocuklarıyla uyuduğu sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra polisi arayarak kendisini ihbar eden Ramazan Ü. gözaltına alındı.
31 Temmuz 2022
Sibel Can’dan havuz başında iddialı pozlar! İlk yorum Melisa'dan...
51'lik Sibel Can'dan havuz başında iddialı pozlar! Henüz çocuk yaşlarda şöhretle tanışan Sibel Can, 17'sine geldiğinde Hakan Ural'a delice aşık olup nikah masasına oturdu. Bu evlilikten iki evladı olan Sibel Can, aynı yastığa baş koyduğu Ural ile 11 yıl sonra ayrılık karası aldı. Ünlü şarkıcı, boşanmadan 1 sene sonra da Sulhi Aksüt ile dünyaevine girdi ve bu evlilikten de bir oğlu oldu. Geçen aylarsa eski eşi Hakan Ural'ın "Yaşayan efsane" sözleriyle gündeme gelen şarkıcı, çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirmişti. Can, şimdi ise bambaşka bir paylaşıma attı ve tatilde çekilen havuz başı pozlarını yayınladı. Sosyal medyayı kasıp kavuran şarkıcıya ilk yorum ise kızı Melisa Ural'dan geldi. İşte adı Emir Sarıgül ile anılan Sibel Can'ın beğeni yağmuruna tutulan o pozları...
31 Temmuz 2022
Kosova'da yaşananlar ve Türkiye'nin pozisyonu
Balkanlar'da kazan kaynıyor... Kosova ve Sırbistan arasında tehlikeli bir gerilim baş gösterdi. Bölgede sınır geçişleri kapatılırken siren sesleri de yükseldi. Yaşanan bu olaylar ve son durum A Haber ekranlarında masaya yatırıldı. Gazeteci Güngör Yavuzaslan, bölgede yaşayan Sırpların kendilerini Kosova'ya ait hissetmediğini belirtirken Ukrayna savaşından sonra bölgeye Putin'in elinin değidine dikkat çekti. Yaşanan gerginlikte Türkiye'nin pozisyonu da değerlendiren Yavuzaslan "Sırbistan'ın şu anki Cumhurbaşkanı'nın sayın Erdoğan ile olan ilişkileri çok iyi, ciddi bir ticaret yapıyoruz" dedi. Bölgedeki FETÖ varlığına da dikkat çeken Yavuzaslan, "Eğer bir yerde FETÖ okulları var ise, oranın elemanları çok aktif ise orada bu tür sorunlar bitmez" şeklinde konuştu.
31 Temmuz 2022
Alkollü sürücü dehşeti! 3 milyonluk lüks araç hurdaya döndü
Bursa'da alkol aldığı öğrenilen sürücü, lüks aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek bir iş yerinin panosuna çarptı. Kazada 3 milyon TL'lik lüks araç hurdaya dönerken, trafik ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde sürücü Erkan G.'nin 4.25 promil alkollü olduğu tespit edildi.
31 Temmuz 2022
Ocak 2023 BRÜT ve NET asgari ücret hesabı!
Asgari ücrete Temmuz ayında yapılan yüzde 30'luk zammın ardından gözler bu kez Ocak ayına çevrildi. 2023 yılında asgari ücretin ne kadar artacağı merak konusu oldu. Konuya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den son dakika açıklama geldi. Bakan Bilgin, "Yıl sonunda bunu dikkate alarak yeni bir düzenleme yapacağız. Emekçilerimizi ezdirmeyeceğiz. Sermayenin emek düşmanlığı yapmasının karşısında olacağız" ifadelerini kullandı. Peki asgari ücret Ocak'ta ne kadar, kaç TL olacak? İşte gelişmeler...
31 Temmuz 2022
Ağrı'da akraba dehşeti! Kuzenini camide öldürdü
Ağrı'da bir kişi kardeşinin yönlendirmesiyle aralarında husumet bulunan amca çocuğunu silahla vurdu. Camide yaşanan olayda vurulan E.Y., olay yerinde hayatını kaybetti.
31 Temmuz 2022
Gökçe Bahadır ‘dün geceden’ deyip paylaştı
Gökçe Bahadır, önceki akşam eşi Emir Ersoy ile aynı sahnede buluştu. Ünlü çift söyledikleri şarkılarla kendilerini dinlemeye gelen müzikseverlere eğlenceli bir akşam yaşatırken Bahadır'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım dikkat çekti. Oldukça derin dekolteli rengarenk takımıyla boy gösteren Bahadır, adeta sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına Seren Serengil de kayıtsız kalmadı. İşte Gökçe Bahadır'ın o paylaşımı...
31 Temmuz 2022
Tanımak imkansız! Estetikle bambaşka biri oldu
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor eski yarışmacılarından Sabriye Şengül, geçirdiği estetik operasyonların ardından bambaşka biri oldu. Son haliyle gündeme gelen fenomen yarışmacının inanılmaz değişimini görenler "Sabriye'ye ne yaptın?", "Tanıyamadım" yorumlarında bulundu. Survivor'daki rakip arkadaşlarıyla yaptığı tatlı atışmalarla hafızalara kazınan milli sporcunun, sosyal medya paylaşımları da dikkat çekti. Şengül, fit hali ve iddialı pozlarıyla da binlerce yorum ve beğeni aldı. İşte estetik furyasına katılan Sabriye Şengül'ün son hali...
31 Temmuz 2022
Fransa PKK/YPG'den yana saf tuttu!
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yapmayı planladığı harekat öncesi Fransa'dan küstah bir adım geldi. Senatör Laurence Cohen'in girişimiyle farklı siyasi gruplardan 102 parlamenter, hadlerini aşan skandal bir bildiri yayımlayarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef gösterdi. Söz konusu bildiride PKK/YPG'li teröristler 'barış elçisi' sıfatıyla aklanmaya çalışılırken "Kürt müttefiklerimize bir kez daha saldırılmasına izin veremeyiz ve vermemeliyiz" ifadeleri kullanıldı.
31 Temmuz 2022
Ankara'da zincirleme trafik kazası! 3 araç birbirine girdi
Ankara Pursaklar'da bir otomobil aynı yönde seyreden otobüse arkadan çarptı. Aynı yönde seyreden bir kamyon da otomobile arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.