TIMELINE

15 Temmuz 2022
Taksi iki mandaya çarptı: 1 ölü, 2 yaralı!
İstanbul Eyüpsultan D-20 Karayolu Işıklar Köyü mevkiinde yola çıkan 2 mandaya taksi çarptı. Takside bulunan 1 yabancı uyruklu yolcu hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Taksinin çarptığı iki manda can verdi.
15 Temmuz 2022
Demir çelik fabrikasında korkutan yangın
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gece yarısı bir demir çelik fabrikasında yangın çıktı. Yangının hemen ardından olaya müdahele eden itfaiye ekipleri yangını asit tanklarına sıçramadan söndürdü.
15 Temmuz 2022
Ödünç aldıkları araçla parka uçtular! 1 ölü
İzmit'tin Malta Mahallesi Piotr Wilcynski Bulvarı üzerinde gece yarısı korkunç bir kaza meydana geldi. Yusuf Derin (21) ile Enes Karabulut (19) ödünç aldıkları bir araçla parka daldı. Kaza sonucunda Yusuf Derin hayatını kaybetti.
15 Temmuz 2022
Baba-oğul sünnet düğününü kana buladı
Samsun'un Vezirköprü ilçesinin Yeni Mahalle 219. Sokak'ta akşam saatlerinde bir sünnet düğünü yapıldı. Sünnet düğününe gelen bir kişi taşkınlık yapınca düğün sahipleri tarafından uzaklaştırıldı. Olayın ardından babası ile gelen kişi düğünü kana buladı.
15 Temmuz 2022
İzmir’de eşini öldüren zanlı tutuklandı
İzmir’in Buca ilçesinde bir kadın, yaşadığı evde kesici ve delici aletle öldürülmüş halde bulundu. Kadını öldürdüğü öne sürülen şüphelinin ise eşi olduğu belirlendi. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.
15 Temmuz 2022
"Kızının katilinin avukatı olmuş diyecekler!"
Perşembe akşamları ATV ekranlarında izleyici ile buluşan İçimizdeki Ateş dizisinin 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Burak Sevinç ile Ceren Benderlioğlu’nun üstlendiği dizinin yeni bölüm fragmanına avukat Doğan Yener’in "Kızının katilinin avukatı olmuş diyecekler!" sözleri damga vurdu. İçimizdeki Ateş 5.bölüm fragmanı...
15 Temmuz 2022
Şezlong paylaşımı ortalığı salladı!
EDHO'nun Ömür'üydü... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Ömür karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ve son olarak İçimizdeki Ateş'te hayat verdiği Tülin'le izleyici karşısına çıkan Ceren Benderlioğlu, başarılı oyunculuk performansıyla sık sık adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Emir Benderlioğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu, tatile çıktı ve bikinisi ile şezlongda verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa sürede gündem oldu. İşte Ceren Benderlioğlu'nun sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...
15 Temmuz 2022
Bodrum Kalesi’nde şok ölüm
Muğla’nın Bodrum ilçesinde kale surlarından kendisini aşağı atan 23 yaşındaki bir genç yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı, görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu.
14 Temmuz 2022
Kırmızılar içinde şov yaptı! Gözler Melisa'yı aradı
Sibel Can kırmızılar içinde şov yaptı! Henüz 14 yaşındayken gelen teklif üzerine oryantal olarak sahneye çıkmaya başlayan Sibel Can, tam üç yıl sonra assolist olmayı başardı. Sesi ve güzelliğiyle kısa sürede adını geniş kitlelere duyuran Sibel Can, şöhret basamaklarını hızla çıkarken dönemin popüler isimlerinden Hakan Ural'a delice aşık oldu. Ünlü şarkıcının, 11 yıl aynı yastığa baş koyduğu Ural ile yaptığı evlilikten Engincan Ural ve Melisa Ural adında iki evladı oldu. Hem özel hem iş hayatıyla sık sık gündem olan Sibel Can, son olarak iddialı kırmızı elbisesiyle adından söz ettirdi. Göbeğine kadar uzanan derin göğüs dekoltesiyle sahne alan ünlü şarkıcı, konserde verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Binlerce yorum ve beğeni alan paylaşımda gözler Melisa'yı aradı. İşte detaylar...
14 Temmuz 2022
Batman’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı
Batman’da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.