TIMELINE

11 Temmuz 2022
Balıkesir’de feci kaza! 3 kişi hayatını kaybetti
Son dakika haberi! İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir batı gişeleri yakınında bariyerlere çarpan otomobil, takla atarak karşı şeride geçti. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Cumhuriyet savcısı tarafında olay yerinde yapılan incelemenin ardından cenazeler, aynı hastanenin morguna kaldırıldı.
11 Temmuz 2022
Ünlü iş adamı ve eşi hayatını kaybetti!
Son dakika haberi! Muğla'nın Bodrum ilçesinde, ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Sürat teknesinin kayaya çarpmasıyla meydana gelen kazada, 12 yaşındaki çocukları da yaralandı. Öte yandan, kazadan yaralı kurtulan Mina Pala'nın çarpma sırasında denize düştükten sonra yaklaşık olarak 150 metre yüzdüğü, ardından da çevredekiler tarafından fark edilip, sudan çıkarıldığı ortaya çıktı.
11 Temmuz 2022
Kaza yapan sürücü korkup kaçtı!
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç önce çöp kovasına ardından ise ağaca çarparak takla attı. Kazanın ardından sürücü yan yatan otomobilini bırakarak kayıplara karıştı.
11 Temmuz 2022
Kim der 67 yaşında! Tatil pozunu paylaşıp ortalığı ateşe verdi
Gırgıriye, Alev Alev, Ah Nerede, Ayrı dünyalar ve daha nicesiyle Türk Sineması'nda unutulmaz izler bırakan Gülşen Bubikoğlu, hem oyunculuğu hem güzelliğiyle sık sık adından söz ettirdi. Cüneyt Arkın, Tarık Akan gibi usta isimlerle yıllarca başrolü paylaşan oyuncu, 7'den 70'e geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 1974 yılında Türker İnanoğlu ile nikah masasına oturan ve Zeynep adında bir kızı olan usta oyuncu, özel hayatıyla da dikkat çekti. Yeşilçam'ın en güzel kadınları arasında gösterilen Gülşen Bubikoğlu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Beyazlar içinde verdiği bir pozu "Tatil başladı" notuyla paylaşan oyuncuyu görenin nutku tutuldu. Denize karşı verdiği pozla sosyal medyayı sallayan Bubikoğlu'nun son hali için "Kim der 67 yaşında", "Yıllar onu teğet geçiyor" yorumları yapıldı. İşte Gülşen Bubikoğlu'nun sosyal medyayı sallayan o pozu...
10 Temmuz 2022
Meksika'da katliam! 7 ölü
Meksika’nın Guanajuato eyaletindeki Leon kentinde bir ev partisi düzenlendi. Partinin ilerleyen saatlerinde kimlikleri belirlenemeyen birkaç kişi saldırı düzenledi. Düzenlenen saldırının ardından 7 kişi öldürüldü.
10 Temmuz 2022
Zara beyazlar içinde paylaştı! Değişimi ağızları açık bıraktı
Türkücü Zara derin dekolteli elbisesiyle şov yaptı! Aslen Adıyamanlı olan Zara, çocukluk yıllarında 'Neşecik' adlı bir albüm çıkardı. 1991 yılında Liselerarası Müzik ve Halk Oyunları yarışmasında "Türk Halk Müziği Bayan Solist" dalında Türkiye birincisi seçilen sanatçı, 1998 yılında 15 aylık çalışmanın ürünü olarak, Zara adı ile ilk albümü olan Avuntu piyasaya sürdü. Güçlü sesi ve yorumuyla kısa sürede geniş kitlelere ulaşan Zara, her dönem adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü türkücü, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Derin göğüs dekoltesi ile kamera karşısına geçen Zara, beyazlar içinde takipçilerinin beğenisine sundu. Değişimiyle şaşırtan türkücü, fit haliyle dikkat çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı "Rüya gibi" yorumunda bulundu. İşte Zara'nın o paylaşımı...
10 Temmuz 2022
2009’dan beri beraberler! İzel'in partneri meğer...
Şarkılar Bizi Söyler programı bayram özel bölümüyle izleyiciyle buluştu. Programda şarkıcı İzel ile yer alan Atakan Çelik'in hayatı da merak edilip araştırılmaya başlandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncunun özellikle aşk hayatı merak konusu oldu. İnternet kullanıcıları en çok "Atakan Çelik'in eşi kim?" sorusunun yanıtını arattı. Ünlü oyuncunun 2009'den beri aşk yaşadığı eşini görenler ise hayran kaldı. Bakın Atakan Çelik'in güzeller güzeli eşi kimmiş...
10 Temmuz 2022
Türkiye hava trafiğinde zirveye oynuyor
Ülkemizin hava limanları yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bu kapsamda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, turizm bölgesinde yer alan Antalya Havalimanı’nda Kurban Bayramı’nın birinci günü 1034 uçak trafiği ile rekorun tazelendiğini duyurdu.
10 Temmuz 2022
Üsküdar'da korkutan kaza! İki araç birbirine girdi
İstanbul Üsküdar'da akşam saatlerinde bir cip ile otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, arka koltukta bulunan 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri cip sürücüsünü güçlükle sakinleştirdi.
10 Temmuz 2022
O hala Şekerpare... Son hali hayran bıraktı
Turgut Özakman'ın "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatro oyunundan sinemaya uyarlanan, Atıf Yılmaz'ın yönettiği 1983 yapımı Türk filmi Şekerpare, bu akşam televizyon izleyicisiyle buluştu. İlyas Salman, Şener Şen ve Şevket Altuğ gibi isimlerin yer aldığı filme güzelliğiyle damga vuran Yaprak Özdemiroğlu'nun son hali de merak edilip araştırılmaya başlandı. Yeşilçam oyuncusunun son halini görenler ise dilini ısırdı. Sanatçı Atilla Özdemiroğlu'nun da kızı olan Yaprak Özdemiroğlu için "O hala şekerpare", "Gençlik iksirini bulmuş gibi", "Yıllar ona uğramamış" yorumları yapıldı. İşte Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Yaprak Özdemiroğlu'nun son hali...