TIMELINE

12 Temmuz 2022
Kıskançlık krizine giren koca ölüm saçtı! 2 ölü 3 yaralı
Son dakika haberine göre İstanbul Gaziosmanpaşa'da kıskançlık krizine giren bir koca dehşet saçtı. 4 yaşındaki kızının gözleri önünde eşini ve kayınvalidesini öldüren cani koca, baldızı ve bacanağını da yaraladı. Kendisini teslim almaya gelen polislere de ateş açan koca, 1 polisi de yaralarken güçlükle gözaltına alındı.
12 Temmuz 2022
Atık yağlara takip sistemi! Hepsi kontrol altına alınacak
Atık yağların çevre kirlenmesine neden olmaması için yeni tedbirler alınacak. Buna göre atık yağlarla ilgili Mobil Takip Sistemi kullanılarak, atık yağların izin ve yetkisi olmayan üçüncü kişiler tarafından toplanması yasaklanacak. Ayrıca belediyeler atık yağların biriktirilmesi için hanelere ekipman dağıtacak.
12 Temmuz 2022
Takla atan araç alev aldı! Sürücü son anda kurtarıldı
Bursa'da gece saatlerinde sürücüsünün kontrolünden çıkan araç takla attı. Feci kaza sonrası yanmaya başlayan araçta bulunan ağır yaralı şoför, çevredekiler tarafından son anda kurtarıldı.
12 Temmuz 2022
Pınar'dan tatil pozu!
Pınar Altuğ bikinisinin üzerine dantelli elbisesini giyip tatil pozunu verdi! 2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan'la hayatını birleştiren Pınar Altuğ'un bu evlilikten Su adında bir kızı oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu, özellikle ailesi ile yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirdi. Geçtiğimiz günlerde Instagram dünyasına hızlı bir giriş yapan eşi Yağmur Atacan ile tatlı atışmalarıyla da dikkat çeken Altuğ, bu kez bambaşka bir paylaşımla gündem oldu. Ünlü oyuncu, bikinisinin üzerine giydiği dantelli elbisesiyle kamera karşısına geçti ve en cesur halini takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede yoğun ilgi gören paylaşım, çok konuşuldu. İşte Pınar Altuğ'un o paylaşımı...
12 Temmuz 2022
Londra şehrinde katil martı paniği
Avrupa ülkesi İngiltere'de halk büyük bir panik yaşıyor. Londra'da martıların güvercinleri öldürdüğü ve yediği görüldü. Karantinada yiyecek eksikliğinin martıları bu duruma sürüklediği belirtiliyor.
12 Temmuz 2022
Gupse Özay’ın annesine bakın! Benzerlikleri şoke etti
Deliha film setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de evlilikle taçlandırmıştı. Geçen aylarda ise ünlü çiftin bebek bekledikleri ortaya çıkmıştı. Şimdilerde 7 aylık hamile olan Özay, bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu açıklamıştı. Karnı burnunda tatil pozlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu, şimdi ise başrolünü Merve Dizdar, Ferit Aktuğ ve Uraz Kaygılaroğlu'nun üstlendiği Eltilerin Savaşı adlı filmin televizyon ekranlarında yayınlanması üzerine gündem oldu. Barış Arduç ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncunun hayatı da merak edildi. Anne olmak için gün sayan Özay'ın özellikle ailesi merak edilip araştırılmaya başlandı. Oyuncunun annesini görenler hayran kalırken anne-kızın benzerliği dikkat çekti. İşte Gupse Özay'ın annesi...
11 Temmuz 2022
Terörün kirli yüzü bir kere daha ortaya çıktı
Ülkemizin terörle mücadelesi başarılı bir şekilde sürüyor. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliği'nin "2021 Çocuklar ve Silahlı Çatışmalar" raporunda, Suriye'de YPG/PKK terör örgütünün resmi rakamlara göre 250'ye yakın çocuğu silahlı kadrosuna kattığı vurgulandı.
11 Temmuz 2022
‘Bekarlık yerine göre sultanlık’ deyip bombaları art arda patlattı!
Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, 9 aylık evliliklerini 3 yıl önce ani bir kararla sonlandırmıştı. Şubat 2021'de ikinci kez nikah masasına oturan çiftten geçen aylarda kötü haber gelmişti. Mayıs ayında evliliklerini tek celsede bitiren çift, hayranlarını üzerken uzun süre gündem olmuştu. İkiliden Sinan Akçıl, bu kez verdiği bir röportajla gündem oldu. Akçıl, özel hayatı ve yeni projeleri hakkında açıklama yaparken, meslektaşı Aleyna Tilki ile ilgili söyledikleriyle dikkat çekti. İşte Sinan Akçıl’ın o açıklaması...
11 Temmuz 2022
Tiago Çukur imza atmak için İstanbul'da
Fenerbahçe'de hocalık koltuğuna Jorge Jesus'un gelmesi ile beraber transfer çalışmaları da hızlı bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Tiago Çukur ile anlaşıldığı duyurulmuştu. Bu kapsamda Çukur imza çalışmaları için İstanbul'a geldi.
11 Temmuz 2022
ABD'den 'İran' iddiası
Son dakika haberleri... ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan, İran'ın yakın zamanda Ukrayna savaşı için Moskova'ya yüzlerce İHA göndereceğini ve Rus askerlerine İHA eğitimi vereceğini söyledi.