TIMELINE

19 Temmuz 2022
CHP'li belediyenin yapamadığını muhtar yaptı!
Son dakika haberi! Cumhuriyet Halk Partili belediyeler vatandaşlara kabusu yaşatmaya devam ediyor. Muğla'nın Bodrum ilçesinde, birkaç gündür su kesintisinin yaşandığı Çırkan Mahallesi'ne muhtar, tankerle su dağıttı. Tankerin önünde damacana ve kovalarla kuyruk oluşturan mahalle halkı, yaşanan su kesintisine tepki gösterdi.
19 Temmuz 2022
Her yerde aranıyorlar! Endişeli bekleyiş
Son dakika haberi! Denizli’nin Çivril ilçesinde kendilerinden 14 saattir haber alınamayan 9 yaşındaki Rafet ve 11 yaşındaki Hakkı için yürütülen arama çalışmaları sulama kanalında yoğunlaştırıldı.
19 Temmuz 2022
CHP yandaşı Halk TV'den alçak algı
Yalan, kara propaganda ve manipülasyonda başı çeken Cumhuriyet Halk Partisi yandaşı Halk TV, İzmir'in Çeşme ilçesinde otluk alanda çıkan yangın üzerinden alçak bir algı operasyonuna soyundu. Yangına 1,5 saat müdahale edilmediğine yönelik mesnetsiz bir iddia ortaya atan kanalın toplumu yanlış yönlendirme girişimi büyük tepkiyle karşılandı.
18 Temmuz 2022
"İmamoğlu, KK'yı değil Akşener'i destekliyor"
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Eski bir CHP'li olan Sayan, 6'lı masadaki adaylık savaşında Akşener'in ön plana çıkmasının bir çok nedeni olduğuna dikkat çekti. CHP içerisinde büyük bir kavga olduğuna da dikkat çeken Savcı Sayan, "İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nu tasfiye etmek isteyen gruplar var. İmamoğlu grubu, Akşener'e çok ciddi şekilde destek veriyor" şeklinde konuştu.
18 Temmuz 2022
Fahriye’nin annesi kızını solladı! Görenin nutku tutuldu
Burak Özçivit'in kayınvalidesine bakın! Kuruluş Osman'ın yakışıklı başrol oyuncusu Burak Özçivit, Çalıkuşu dizisinde tanıştığı meslektaşı Fahriye Evcen ile 2015 yılında aşk yaşamaya başladı. Oyuncu çift, 29 Haziran 2017 tarihinde ise Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. 2019'da dünyaya gelen oğullarına Karan ismini veren çift, geçen günlerde ikinci bebek müjdesi verdi. Şimdilerde ikinci kez anne baba olmak için gün sayan ünlü çift, Fahriye Evcen'in annesi ile gündem oldu. Güzel oyuncunun annesini görenler hayran kaldı. İşte Fahriye Evcen'in güzeller güzeli annesi...
18 Temmuz 2022
Emeklilikte ek ödeme müjdesi!
Erken emekli olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Prim şartı yok. Rahat bir emeklilik dönemi için bireylerin çalışma yaşamları süresince birikim yapmasını sağlayan, Sosyal Güvenlik Sisteminin tamamlayıcısı olarak emeklilik gelirine ek bir gelir sağlayan özel emeklilik sistemi BES ile vatandaşlar emekliliğini çok rahat geçiriyor. SSK, Bağ-Kur 4a, 4b, 4c ve diğer tüm çalışanlar yararlanabiliyor. Peki BES nedir? BES ile nasıl emekli olurum?
18 Temmuz 2022
Küçük Samet bakın kim çıktı! Meğer yıllarca onu izlemişiz...
Başrollerinde Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Ahmet Mekin'in yer aldığı Selvi Boylum Al Yazmalım filmi, Yeşilçam'ın efsane yapımları arasına adını yazdırdı. Türkan Şoray'ın al yazmasından Kadir İnanır'ın deri ceketine kadar birçok detayıyla adından söz ettiren ve hala büyük bir heyecanla izlenen yapım, güçlü 'Sevgi emektir' sloganıyla da hafızalara kazındı. Asya ve İlyas'ın aşkını konu alan filmdeki Samet karakterini canlandıran çocuk oyuncu da yıllar sonra merak konusu oldu. Küçük yaşına rağmen sergilediği performansla kendine hayran bırakan oyuncunun kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaştı kaldı. Bakın Asya'nın küçük oğlu Samet'i canlandıran ve Dudaktan Kalbe, Kara Para Aşk, Deli Yürek, Vizontele Tuuba gibi yapımlarda rol alan o kadın oyuncu kimmiş...
18 Temmuz 2022
Çeşme'deki yangın kontrol altına alındı!
İzmir'in Çeşme ilçesinde otluk alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Konuya ilişkin açıklama yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Çeşme-Ildır'daki orman yangını kontrol altına alınmış olup soğutma çalışmaları devam etmektedir. Bölgemizde kuvvetli rüzgâr iki gün süreyle devam edecek olup vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması tavsiye olunur" dedi.
18 Temmuz 2022
Brent petrol düşüşüyle Shell, BP, Total'de AKARYAKITA İNDİRİM!
18 Temmuz 2022 itibariyle brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 102,69 dolardan işlem görüyor. Petroldeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarına zam ve indirim olarak yansımaya devam ediyor. Son dakika haberine göre benzin fiyatı için bu gece yarısından itibaren indirim bekleniyor. Peki benzin, mazot, LPG ne kadar, kaç TL oldu? İstanbul, Ankara, İzmir BP, Opet, Total akaryakıta indirim geldi mi? İşte 18-19 Temmuz son dakika EPGİS akaryakıt fiyatları ve Petrol fiyatlarında düşüş sürecek mi? sorusuna yanıt! Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen açıkladı. İşte detaylar...
18 Temmuz 2022
Diagne'nin yeni takımı belli oldu
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Galatasaray'ın eski golcüsü Mbaye Diagne ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Senegalli forvet 2018-2019 sezonundu 30 gol atarak Türkiye Süper Ligi'ni gol kralı olarak tamamlamıştı.