TIMELINE

24 Temmuz 2022
Yüksek sıcaklık uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Son dakika güncel hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait internet sitesi üzerinden yayınlandı. Meteorolojiden yapılan tahminlerde bugün yurdun büyük bölümünde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde olacağı açıklandı. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz için yüksek sıcaklık uyarısında bulunuldu. 5 günlük hava durumu tahmininde ise sıcaklıkların çarşamba ve perşembe günü yurt genelinde biraz daha yükseleceği bildirildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte 5 günlük güncel hava durumu raporu...
24 Temmuz 2022
Karadeniz'deki doğalgaz için bir adım daha
Türkiye'nin enerji bağımsızlığında büyük bir öneme sahip olan Karadeniz'deki doğalgazın vatandaşlara ulaştırılması için yapılacak boru hattının güzergahında, kamulaştırılacak alanlar belli oldu.
24 Temmuz 2022
İsrailli askerler Filistinlilere ateş açtı: 2 ölü 6 yaralı
Son dakika haberine göre İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilerin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu 2 Filistinli yaşamını yitirdi 6 Filistinli ise yaralandı.
24 Temmuz 2022
HDP'den bomba Akşener çıkışı!
CHP ve İYİ Parti'nin başını çektiği, 6 benzemezin ve gölge ortak HDP'nin bir araya geldiği yuvarlak masada sular durulmuyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener arasındaki adaylık krizi gün geçtikçe körüklenerek büyürken gölge ortak HDP'den dikkat çeken bir çıkış geldi. HDP'nin Eş Başkanı Pervin Buldan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in adaylığına sıcak bakmadıklarını açıkladı.
24 Temmuz 2022
Kılıçdaroğlu: Bütün mültecileri davul-zurnayla göndereceğim
Kılıçdaroğlu kirli sığınmacı siyasetine devam ediyor. Sığınmacılar üzerinden sürekli paradoks yaşayan Kılıçdaroğlu, "Size sözüm söz. Irkçılık yapmadan bütün mültecileri kendi ülkelerine davulla zurnayla göndereceğim. Kendi ülkelerinde yaşayacaklar. Onların da birer insan olduğunu biliyorum. " dedi.
24 Temmuz 2022
Adana’da orman yangını
Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Turgutlu mahallesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Kozan İlçe Jandarma ekipleri Turgutlu mahallesi ve çevresinde yangın çıkış nedeni ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
23 Temmuz 2022
Başkan Erdoğan, Mevlüde teyze ile görüştü
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ekonomi kötü algısını işlemek için şehir şehir gezerken Elazığ'da 74 yaşındaki Mevlüde Benderlioğlu'nun tepkisiyle karşılaştı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Faik Öztrak'a adeta ders veren Mevlüde Benderlioğlu ile görüştü. Mevlüde teyze, Erdoğan'a millete hizmet yolunda verdiği mücadelede yar ve yardımcısı olması için Yüce Allah'a her daim dua ettiğini söyledi.
23 Temmuz 2022
Tartıştığı babasını döverek öldürdü
Aydın'ın Germencik ilçesinde A.T. (34), tartıştığı babası Fikret Tabakoğlu'nu (69) döverek öldürdü. Fikret Tabakoğlu'nun cansız bedeni savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Germencik Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, A.T. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
23 Temmuz 2022
UFO değil Elon Musk'ın Starlink uyduları!
İstanbul semalarında sıralı şekilde görülen Elon Musk'a ait Starlink uyduları heyecana yol açtı. Gökyüzünde sıralı parlak cisimleri gören vatandaşlar, bu anları görüntülemek için cep telefonlarına sarıldı. İşte Türkiye semalarında Starlink uyduları...
23 Temmuz 2022
2500 polis memuru alımı ne zaman? PMYO 2022 başvuru şartları neler? 2022 PMYO BAŞVURU EKRANI!
Polis Akademisi Başkanlığına bağlı PMYO'lara polis memuru adayı alımı gerçekleştirilecek.Peki, PMYO başvuruları ne zaman? PMYO başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...