TIMELINE

05 Mayıs 2020
Koronavirüs ikinci kez bulaşır mı?
İlk olarak Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve giderek dünyaya yayılan yeni tip koronavirüs şu ana kadar 3 milyon 500 bine yakın kişiye bulaştı. Damlacıklarla bulaşan koronavirüs 300 bine yakın kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Peki koronavirüsten kurtulan bir kişi 2. Kez virüse yakalanır mı? İşte bilim insanlarının konuyla ilgili açıklaması…
05 Mayıs 2020
EDHO'nun yıldız ismi Yasemin Özilhan'ın kuzeni çıktı!
Salı günleri reyting listesinin zirvesine oturan atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü ile yine nefesleri kesecek. Milyonları ekran başına kilitleyen EDHO, oyuncuların başarısıyla da dikkat çekiyor. Dizinin fanları tarafından oyuncuların özel hayatı da yakından mercek altına alınırken, EDHO'nun yıldız isminin Yasemin Özilhan ile kuzen olduğunu öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Peki EDHO'nun yıldızı, Yasemin Özilhan'ın kuzeni olan o isim kim? Görünce çok şaşıracaksınız.
05 Mayıs 2020
Somun ile bakın ne yaptı? Son halini görünce çok şaşıracaksınız
İnternette ilginç ilere imza atan adam bu defa da herkesi şaşırttı. Aksesuar sevenler bu haber tam size göre... Nalbura gidip bol bol somun alabilirsiniz. Neden mi? İşte cevabı...
05 Mayıs 2020
Kastamonu'da fabrika yangını!
Edinilen bilgeye göre, Kastamonu’da Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir entegre fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle odunluk bölümünde yangın çıktı. Fabrikanın bahçesinde ster halinde bulunan odunların tutuşması üzerine ilk olarak fabrikanın yangın söndürme ekipleri yangına müdahale etti.
05 Mayıs 2020
97 ilçeye kaymakam atandı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren 97 kaymakam adayının ataması gerçekleştirildi.
05 Mayıs 2020
Türkiye'ye 'darbe' Başkan Erdoğan'a 'idam' tehdidi!
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ardından şimdi de Evrensel Gazetesi yazarı Ragıp Zarakolu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı.
05 Mayıs 2020
Başkan Erdoğan'dan gençlere müjde!
Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter'dan YKS'ye hazırlanan gençlere yönelik bir paylaşım yaptı. Erdoğan, "Bu sınavda müfredattaki önemli bir kısımdan muaf olacaksınız. Ayrıca sınav süresini de artırdık. Bunun yanında barajı 10 puan düşürerek 170'e çektik. Bu yılki maraton inşallah çok daha rahat geçecek" dedi.
05 Mayıs 2020
Milyoner'e damga vuran Osmanlı sorusu!
Atv'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Milyoner'in yayınlanan son bölümünde geceye bir yarışmacıya sorulan "Osmanlılarda kullanılan Usul-ı tahaffuz ifadesinin günümüzdeki karşılığı hangisidir?" sorusu damga vurdu. Peki, Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan 'Osmanlı' sorusunun cevabı ne? İşte dikkat çeken sorunun cevabı ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümünden kareler...
05 Mayıs 2020
ABD'den Türkiye'ye teşekkür mektubu
Son dakika haberine göre, ABD Temsilciler Meclisi Türkiye Dostluk Grubu Eş Başkanları, Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'a bir mektup göndererek Türkiye'nin ABD'ye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı gönderdiği tıbbi yardım malzemeleri için teşekkür etti.
05 Mayıs 2020
5 Mayıs benzin ve motorin fiyatları ne kadar?
Benzin ve motorin litre fiyatlarına dair yeni bir gelişme yaşandı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) sosyal medya hesabından akaryakıtta fiyat artışını duyurdu. Duyuruya göre, benzinin litre satış fiyatına 7 kuruş, motorinin litre satış fiyatına da 16 kuruş zam yapıldı. Peki, 5 Mayıs benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte Ankara, İzmir ve İstanbul benzin ve mazot litre fiyatı...