TIMELINE

04 Mayıs 2020
Meteorolojiden flaş İstanbul açıklaması!
Son dakika hava durumu tahminlerine ilişkin bilgiler yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan tahminlerde Ülke genelinde mayısın ilk haftasında yoğun yağış bekleniyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl? İşte, 4 Mayıs hava durumu tahminleri...
04 Mayıs 2020
Sokağa çıkma yasağı sona erdiği gibi akın ettiler!
Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan 3 günlük sokağa çıkma yasağının ardından Bayrampaşa meyve ve sebze halinde yine aynı görüntüler ortaya çıktı. Gece saatlerinde başlayan yoğunlukta vatandaşların sosyal mesafe kuralına uymadığı görülürken, uyarı yapılmaması ise dikkat çekti.
04 Mayıs 2020
Leopar ile yaban domuzu mücadelesinde sürpriz son!
Vahşi doğada hayvanların hayatta kalma mücadelesi görenleri şaşırtıyor. Doğanın en güçlü yırtıcılarından olan leopar, karnını doyurmak için genç bir yaban domuzuna saldırdı. Ancak bu mücadelede av avcı oldu. Leopar canını zor kurtardı.
04 Mayıs 2020
Yasağa uymayan 1476 kişiye para cezası
İzmir'de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 3 gün kent merkezi ve ilçelerde denetim yaptı. Denetimlerde, kısıtlamayı ihlal ettikleri belirlenen 1476 kişiye toplam 3 milyon 252 bin 608 lira ceza verildi. Bu kişilerden 11'i hakkında adli işlem de uygulandı.
04 Mayıs 2020
Başkan Erdoğan'dan 3. yıl paylaşımı
Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye tekrar resmen üye oluşunun üzerinden 3 yıl geçtiğini belirterek, "Partimiz çatısı altında birlikte bulunduğum tüm kardeşlerim gibi bu davanın neferi olduğum için Rabbime her gün hamdediyorum." ifadesini kullandı.
04 Mayıs 2020
Nadir Ataman’ın kaçak yapı skandalına ders gibi cevap
CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Grup Sözcüsü ve Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz’ın damadı Nadir Ataman’ın, Büyükçekmece Kumburgaz’da kaçak yapısı olduğu ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu,"Biz röntgencilik yapmayacağız, bu konuda hukukun vereceği kararı bekleyeceğiz." dedi. İşte Sabah'tan Kenan Kıran'ın özel haberinin detayları...
03 Mayıs 2020
Dolar alanlar dikkat! Kritik tahmin! İşte dolarda beklenen rakam
Dolar, önceki gün son 18 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Kritik 7 TL sınırını aşan dolar kurunun ne olacağı, yükselişin süreceği, düşüşe mi geçileceği merak konusu oldu. Konu ile ilgili kritik bir dolar tahmini yayımlandı.
03 Mayıs 2020
Bayraktar'dan alçak iftiraya sert tepki
Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın skandal paylaşımına sert cevap geldi. İki isim de iftiralara karşı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu. Bayraktar,"Ve asla ahlaksız iftiralara göz yummayacağız. Ekrem İmamoğlu bu şahsın iftiralarını siz tekzip etmezseniz, Deneyap'lara ilişkin protokolü T3 Vakfı olarak biz feshedeceğiz.'' ifadelerini kullandı.
03 Mayıs 2020
Türkiye'den Somali'ye ikinci yardım!
Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığı, tıbbi yardım malzemelerini Somali'ye ulaştıracak, TSK'ya ait uçağın Etimesgut Askeri Havaalanı'ndan hareket ettiğini duyurdu.
03 Mayıs 2020
"Yardım yapmıyorsunuz" dedi yardım aldığı ortaya çıktı
Son dakika haberine göre, Antalya'da sosyal medya hesabından Vali Münir Karaloğlu'na ulaşıp, "İhtiyaç sahiplerine yardım yapılmıyor" yönünde mesaj yazan kişinin, daha önceden 1000 lira ve gıda kolisi yardımlarını aldığı tespit edildi.