TIMELINE

31 Mayıs 2020
Meteoroloji tarih verdi! Yağışlı hava geri dönüyor
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yayınlandı. Meteorolojinin internet sitesi üzerinden yayınlanan tahminlerde yağışlı havanın pazartesiden itibaren yurt genelinde yine etkili olacağı belirtildi. Peki ama İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl? İşte 31 Mayıs 2020 Pazar hava durumu tahminleri...
31 Mayıs 2020
Denizli'de feci kaza! Şarampole yuvarlandı
Denizli'de gece saatlerinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole yuvarlanan aracın sürücüsü hayatını kaybetti. Öğretmen olduğu öğrenilen kadının cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.
31 Mayıs 2020
Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı bakın nereli çıktı!
Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya karakteriyle gönüllere taht kuran İstemi Betil yıllar sonra tekrar gündeme geldi. Laz Ziya karakteri izleyiciler tarafından çok sevildi. 2011 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu İstemi Betil, Laz Ziya karakteriyle geniş kitleler tarafından konuşuldu. Yaptığı seslendirmelerle ve özellikle Kurtlar Vadisi'ndeki Laz Ziya karakteriyle hafızamıza kazınan İstemi Betil bakın nereli çıktı. İşte İstemi Betil'in memleketi...
31 Mayıs 2020
Hem erken emekli olun hem yüksek emekli maaşı alın
Emeklilik kriterleri arasında sayılan sigorta başlangıç tarihi, emeklilik zamanını ve miktarını olumlu ya da olumsuz yönde etkileyebilecek en önemli değişkendir.
31 Mayıs 2020
SGK 801 TL para verecek! Ödemeler yıllarca sürecek!
Cenazeyi kaldıran hak sahiplerine maddi yardım yapılıyor. Peki, kimler cenaze masrafları için destek alabiliyor? Vefat eden kişinin birinci dereceden hak sahibi yoksa ne oluyor? Cenaze yardımından yararlanmak için ne yapmak gerekiyor? Cenaze yardımı ile ilgili gerekli olan bütün bilgileri yazımızın devamında öğrenebilirsiniz.
31 Mayıs 2020
Nihai açıklama! Bu bankalara borcu olanlar dikkat!
Borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren destek paketleri açıklandı. Kamu bankalarının ardından özel bankalarda kredi borcu olan vatandaşlar için destek paketlerini duyurdu. 3 ay kredi erteleme fırsatı sunan bankaların listesini haberimizin detaylarından öğrenebilirsiniz. Peki, hangi banka hangi fırsatı sunuyor? Başkan Erdoğan, pandemi sürecinde özel bankaların üzerine düşeni yapmadıklarını söylemiş ve bankalara çağrıda bulunmuştu. 14 bankaya borcu olan vatandaşları ilgilendiren açıklama geldi. Vatandaşlar, faizsiz erteleme, ertelemede faizin silinmesini bekliyordu. Fakat bankaların müşterilerden yüksek ek ücretler talep ettiği bildirildi.
31 Mayıs 2020
İstanbul Boğazı'nda yüzen çöp yığınları!
İstanbul Boğazı’nda biriken çöp yığınları akıntı ile birlikte bir kez daha ortaya çıktı. Havadan drone ile görüntülenen ve Marmara Denizi’ne doğru giden çöp yığınları, “Bu kadarına da pes” dedirtti.
31 Mayıs 2020
Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası yeni kredi destek müjdesi!
Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası 'nın yeni destek paketi geçtiğimiz gün açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada kamu bankaları tarafından vatandaşlar için yeni kampanya başlatılacağını, ev, araba almak isteyenler, çeyiz alacaklar, tatile gidecekler için finansman desteği sağlanacağına yer verildi.
31 Mayıs 2020
Genelge yayımlandı: Kafeler, kıraathaneler, lokantalar, parklar...
İçişleri Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Açıklamada kafeler, piknik alanları , parklar, mesire yerleri ve giyim pazarlarının açılacağı tarihe yer verildi. İçişleri Bakanlığı genelgesiyle park, bahçe, piknik alanları, mesire yerleri, plajlar 1 Haziran'dan itibaren kullanılabilecek.
31 Mayıs 2020
Pegasus seferleri başladı mı? İşte Pegasus satışa açılan seferler
Koronavirüs mücadele kapsamında 28 Mart 2020 tarihi itibarıyla uçuşlarını durduran Pegasus Hava Yolları, 1 Haziran 2020 Pazartesi günü iç hatlarda yolcu uçuşlarına tekrar başlayacak. Kısıtlamalar sonrası ilk uçuşunu saat 10.15 kalkışlı İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir seferiyle gerçekleştirecek olan Pegasus, 1-2-3 Haziran 2020 tarihleri için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün belirlediği destinasyonlar çerçevesinde İstanbul Sabiha Gökçen’den karşılıklı olarak İzmir, Antalya ve Trabzon’a seferler planladı.