TIMELINE

19 Mayıs 2020
Bir ülkede daha camiler yeniden açıldı
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sonrası alınan tedbirler neticesinde 13 Mart'ta camileri kapatan Danimarka, salgının etkilerinin hafiflemesi sonrası camileri yeniden ibadete açtı.
19 Mayıs 2020
Trump'tan DSÖ ile ilgili flaş açıklama! "30 gün sonra..."
Son dakika haberine göre ABD Başkanı Trump, esaslı reformlar yapmaması halinde Dünya Sağlık Örgütü'ne sağladığı fonları 30 gün sonra kalıcı olarak donduracağını açıkladı.
19 Mayıs 2020
Bakan Soylu, Jandarma Harekat Merkezi'ni inceledi
İçişleri Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapılan açıklamada, Bakan Süleyman Soylu'nun Jandarma Harekat Merkezi'nde incelemelerde bulunduğu belirtildi.
19 Mayıs 2020
Akdeniz'de korkutan deprem
Son dakika deprem haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 02.22'de Akdeniz'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
19 Mayıs 2020
USOM'da 16 milyon IP taranıyor
Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılan BTK bünyesindeki Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi'nde (USOM), 16 milyon IP siber saldırı ve zafiyetlere karşı anlık olarak taranıyor.
19 Mayıs 2020
Kadir Gecesi bugün idrak edilecek
Sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu gece Kur'an-ı Kerim'de "Bin aydan daha hayırlı" olduğu bildirilen Kadir Gecesi, ramazanın 27. gecesinde, bugün idrak edilecek.
19 Mayıs 2020
Neşeli Günler'in düşman kardeşlerini bir de şimdi görün!
Yeşilçam'ın en çok sevilen filmlerinden biri olan Neşeli Günler'in Ahmet ve Mehmet kardeşlerini hatırlıyor musunuz? Anneleri ve babaları yıllar önce ayrılan, 6 kardeş 3'er 3'er bölünen bir ailenin hikayesinin anlatıldığı Neşeli Günler'de, Ahmet ve Mehmet kardeşler birbirlerinden bihaber aynı kadına aşık olmuşlardı. Zaten bu sayede kardeş olduklarını öğrenmişlerdi. Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı film, geçimsiz bir çiftin ayrılmasını ve gelişen olayları komik bir dille anlatmaktadır. Filmin bir diğer önemli ismi ise Ziya rolüyle müthiş bir performans gösteren Şener Şen'dir. Oyuncu kadrosunun kalitesi ve sevilen senaryosu ile 1970'li yıllardaki başarılı Türk komedi filmleri arasında yerini almıştır
19 Mayıs 2020
Kırgın Çiçekler'in Songül'üydü! Oğlu Ömer tatlılığıyla herkesi mest etti
Gökçe Akyıldız 2017 yılında Mustafa Özyurt ile evlenmiş ve Kırgın Çiçekler dizisinden ayrıldıktan sonra 2018 yılı mart ayında bir erkek bebek dünyaya getirmişti. Dizideki Songül karakteri ile hafızalara kazınan Gökçe Akyıldız'ın oğlu Ömer şimdi 2 yaşında. Gökçe Akyıldız, 30 Ekim 1992 yılında Sinop Ayancık'ta dünyaya gelmiştir. Oyunculuk hayatına 2002 yapımı olan Sırlar Dünyası/Sır Kapısı ile adım attı. ... 2017 yılında Mustafa Özyurt ile evlenen Gökçe Akyıldız'ın bu evlilikten bir erkek çocuğu bulunmaktadır. Gökçe Akyıldız, 1.64 metre boyunda, 51 kilo ve Akrep burcudur.
19 Mayıs 2020
Ünlü çift, ikizlerin yüzünü ilk kez gösterdi!
Arka Sokaklar dizisi ile tanıdığımız Ozan Çobanoğlu ile bir dönem Türkiye'nin lezzetlerini tanıtan bir program ile adından çokça söz ettiren Ezgi Sertel, Ocak ayının son günlerinde ikizlerine kavuşmuştu. Ezgi Sertel, ikizlerinin 40'ı çıkınca sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaştı. İşte set arkadaşlığı aşka dönüşen ve 2018 yılında evlenen sunucu ve oyuncu Ezgi Sertel ile Ozan Çobanoğlu'nun ikizleri ve ikiz bebekleri olan ünlü isimler... Sunduğu yemek programlarıyla adeta bir fenomen haline gelen Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük, Safranbolu'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Safranbolu'da tamamlayan ünlü sunucu, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliğinde okudu ve 2004 yılında mezun oldu
19 Mayıs 2020
Bunca yıldır kimse fark etmemiş! Pes dedirtti
Yeşilçam filmleri bizler için hala vazgeçilmez. Özellikle oturup izlemiyoruz belki ama, televizyon ekranlarında denk geldiğimizde izlemekten kendimizi alıkoyamıyoruz. Şuan bayıla bayıla izlediğimiz Yeşilçam filmleri o dönem büyük maddi zorluklarla çekildi. Ve bu maddi zorluklar bir takım hataların düzeltilememesine ve bu şekilde yayınlanmalarına neden oldu. Yeşilçam filmlerinde fark edilen hatalar dahi yüzlerimizi güldürmeye yeter. İşte Yeşilçam filmlerinden çekim hataları. Bir Teselli Ver, Ömer Lütfi Akad'ın 1971'de çektiği 35mm sinema filmidir. Filmin başrol oyuncusu Orhan Gencebay'dır. Akad bu filminde gecekondulaşmaya değinmiştir.