TIMELINE

02 Mayıs 2020
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz geneli parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya ve Ordu çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Osmaniye çevreleri ile Hatay kıyılarında kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması bekleniyor. İşte 2 Mayıs Cumartesi yurt genelinde hava durumu raporu.
02 Mayıs 2020
Kumarcılara şok baskın! 20 kişiye rekor ceza
Son dakika haberi... Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, bir iş yerine yapılan baskında sokağa çıkma kısıtlamasına uymayıp, kumar oynadığı tespit edilen 20 kişiye 86 bin 275 TL ceza kesildi. İş yeri sahibi hakkında ise adli işlem başlatıldı.
02 Mayıs 2020
En az lise mezunu 12 bin 500 polis alımı bekleniyor
Polis adaylarına müjde geldi. 2020 yılında polis olmak isteyenler için önemli bir haber geldi. En az lise mezunu 12 bin 500 polis alımı bekleniyor. PMYO, POMEM ve PAEM kapsamında polis okullarına en az lise mezunu adaylar arasından polis ve komiser yardımcısı alımı yapılacak.
02 Mayıs 2020
Tuzla'da fabrikada yangın!
Son dakika haberine göre, Tuzla'da, kozmetik fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Yangın esnasında fabrikada değişim saati olduğu için 10 işçinin bulunduğu öğrenildi.
01 Mayıs 2020
Kovid-19 ilacıyla ilgili flaş açıklama
Son dakika haberi! ABD Başkanı Donald Trump, ABD Gıda ve İlaç İdaresinin (FDA), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi için Amerikan Gilead ilaç şirketinin ürettiği "Remdesivir" adlı antiviral ilaca "acil durum onayı" verdiğini duyurdu.
01 Mayıs 2020
BAE'nin bir kirli oyuna daha ortaya çıktı!
Birleşik Arap Emirlikleri'nin Libya'da bir kirli oyuna daha ortaya çıktı... BAE, bir şirket vasıtasıyla Sudan'da gençlere ülkede iş imkanı vaat ettiği, başvuranlara BAE'de askeri eğitim sonrasında zorla Libya'da desteklediği gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Hafter'in saflarına "savaşçı" olarak gönderdiği ortaya çıktı.
01 Mayıs 2020
Brezilya'da koronavirüs kaynaklı ölümler artıyor
Brezilya Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ülkede koronavirüs salgını yüzünden ölenlerin sayısı 428 artışla 6 bin 329'a, vaka sayısı da 6 bin 209 artarak 91 bin 589'a yükseldi.
01 Mayıs 2020
Türkiye’nin yardımı Fransız'ın zoruna gitti
Türkiye koronavirüsle mücadele kapsamında dünya genelinde 60’a yakın ülkeye yardımda bulundu. Türkiye’nin Fransa'ya gönderdiği tıbbi yardımlar solcu partinin lideri Jean Luc Melenchon’un zoruna gitti. Resmi twitter hesabından ''Türkiye Fransa'ya 40 bin tıbbi maske ve bin koruyucu önlük verdi.'' diyen Melenchon ''Macron bizi daha aşağı düşürebilir mi?'' ifadelerini kullandı.
01 Mayıs 2020
Kredi faiz oranlarında güncel indirimler nelerdir?
Kredi faiz oranlarında yapılan indirim fırsatları devam ederken bankalar tarafından yeni adımlar atılıyor. Banka kredi faiz oranlarında yeni bir indirim kararı geçtiğimiz hafta Yapı Kredi tarafından duyuruldu. Bu kapsamda özellikle bir yıllık süreçte ev ve araba alacak olanlar kredi faiz oranları hakkında araştırma yapıyor. Peki, 2 Mayıs ihtiyaç, konut ve taşıt faiz oranı kaç oldu? Banka banka güncel faiz oranlarını sizin için derledik.
01 Mayıs 2020
Aşk 101 2. sezon ne zaman başlayacak?
Netflix platformunda ilk sezonu yayınlanan Aşk 101 dizisinin 2. sezon tarihi merak konusu oldu. Aşk 101'in ilk sezonu geçtiğimiz günlerde izleyicisiyle buluştu. Dizi hayatta kendi yolunu bulmaya çalışan bir grup gencin yaşadıklarını anlatıyor. Aşk 101 dizisinin ilk sezonunu bitiren izleyiciler Aşk 101 2. sezon ne zaman başlayacak sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Aşk 101 2. yeni sezon fragmanı yayında mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...