TIMELINE

20 Mayıs 2020
Terörü CHP koruyor!
31 Mart seçimlerinde HDP ile ittifak kuran CHP yönetimi, PKK ile ilişkili oldukları gerekçesiyle görevden alınan HDP'li belediyelere sahip çıkarak örgütle arasındaki mesafeyi iyice kapattı.
20 Mayıs 2020
Adana'da korkunç olay! Gece yarısı çığlık sesleri...
Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunan bir inşaat halindeki binadan gelen çığlık seslerinin ardından vatandaşlar yerde hareketsiz yatan birini fark etti. Haber verilen polis ekipleri bölgede inceleme yaparken, ölen kişinin inşaat halindeki bir binadan düştüğünü belirledi.
20 Mayıs 2020
Hafter köşeye sıkıştı! Bir kent daha alındı
Son dakika haberine göre Libya'nın başkenti Trablus'un güneyinde bulunan Esabia kenti, Hafter güçlerinin bölgeden ayrılmasının ardından, Libya hükümetine katılma kararı aldı.
20 Mayıs 2020
CHP'nin '19 Mayıs' ziyareti skandala dönüştü!
CHP'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için düzenlediği ziyaret adeta skandala dönüştü. CHP'li vekiller hareket noktasına önceden gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nu dakikalarca ayakta bekletti. Bunun üzerine sinirlenen Kılıçdaroğlu, yanındakilere "nerede kaldı bunlar" şeklinde tepki gösterdi. Tuncay Özkan hemen telefonuna sarılarak CHP'li vekillerle irtibat kurmaya çalıştı.
20 Mayıs 2020
Çamlıca Camii Kadir Gecesi'nde havadan görüntülendi
Koronavirüs salgını nedeniyle ibadete kapalı olan Çamlıca Camii, bu sene Kadir Gecesi'nde boş kaldı. Ezan okunan camide dualar edilirken, caminin mahyasında 'Kadir Gecemiz Mübarek Olsun' yazıldığı görüldü.
20 Mayıs 2020
Bakan Koca uyardı: Risk devam ediyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayarak yeni tip koronavirüs salgınına karşı tedbirlere uyulması gerektiğini hatırlattı. Koca, "Küçük bir ihmal, bir uçtan bir uca tüm Türkiye’yi etkileyebilir. Risk devam ediyor. Tedbirlere uyalım." dedi.
20 Mayıs 2020
AB'den Türkiye açıklaması
Avrupa Birliği'nin dönem başkanı Hırvatistan Maliye Bakanı Zdravko Maric, Türkiye hakkında açıklama yaptı. Maric koronavirüs sürecinde onlarca ülkeye yardım eden Türkiye'nin ekonomik politika süreçlerine dahil olacağı duyurdu.
20 Mayıs 2020
ŞOK 20 Mayıs aktüel ürünler kataloğu sürpriz dolu!
ŞOK 20 Mayıs aktüel ürünler kataloğu ile bu hafta yine birbirinden farklı ürünler satışa sunuluyor. Bilindiği üzere her hafta çarşamba günleri ŞOK market şubelerinde satışa sunulan ürünler yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda haftanın merakla beklenen aktüel kataloğu firmanın internet sitesinde yayınlandı. Haftanın kataloğunda bu hafta yiyecek, temizlik, ev ve mutfak ürünler ön plana çıkan ürünler arasında yer aldı. İşte ŞOK'ta haftanın indirimli ürünleri
20 Mayıs 2020
Resmi Gazete'de yayımlandı! 800'den fazla ürüne...
Cumhurbaşkanı kararıyla 800'den fazla ürüne ilave gümrük vergisi getirildi. İlave gümrük vergisi 30 Eylül 2020'ye kadar yüzde 30'a varan oranlarda, 1 Ekim 2020'den itibaren ise 10 puana kadar daha düşük oranlarda uygulanacak.
20 Mayıs 2020
Ali Erbaş cuma namazları için müjdeyi verdi
Son dakika haberine göre, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri nedeniyle kapalı olan camilerin ibadete açılmasına ilişkin, "29 Mayıs'tan itibaren cuma namazlarımızla birlikte tedbirlerimizi alarak başlayacağız." dedi.