TIMELINE

06 Mayıs 2020
Koronavirüsten sonra yeni tehlike!
Dünya koronavirüsle mücadele etmeye çalışırken şimdi de çocuklar arasında yeni bir salgın başladı. ABD’de 15 çocuğun yeni tip koronavirüs bağlantılı olduğundan şüphenilen nadir görülen bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Kawasaki hastalığına benzer özellikler gösteren hastalık Avrupa ve ABD başta olmak üzere birçok ülkede görüldü. Peki kawasaki nedir? İşte detaylar…
06 Mayıs 2020
Kuruluş Osman'ın Sofia'sı Alma Terziç'in eşi bakın kim çıktı!
atv ekranlarında yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen, çarşamba akşamlarının bir numaralı dizisi Kuruluş Osman, liderliği kimseye bırakmayacak gibi. Bunda oyuncu kadrosunun da payı büyük. Başrolünde başarılı oyuncu Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'ın en çok dikkat çeken isimlerinden biri Bosna-Hersekli oyuncu Alma Terziç oldu. 32 yaşında güzel oyuncu bu popülariteye rağmen o kadar mütevazı bir hayat sürüyor ki evlendiği kendi Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyulmuştu. Alma Terziç'in eşi bizlere o kadar uzak bir isim değil. Yönetmen Murat Saraçoğlu ile evlendiğinden bu yani herkes eşini merak ediyor. İşte başta Kuruluş Osman'ın Sofia'sı Alma Terziç olmak üzere ünlülerin eşler sevgilileri.
06 Mayıs 2020
Bir anda üzerine atladı, herkes ne yapacağını şaşırdı!
Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran bu fotoğrafların saniyeler sonrasını hayal etmek size kalmış. Ama ne olup biteceğini anlamak çok zor değil. Bisikletten düşenler, denizde dalgada yakalananlar ve nicesi. İşte 1 saniye sonrasını merak edeceğiniz o fotoğraflar.
06 Mayıs 2020
İstanbul'da korkutan yangın!
İstanbul Silivri'de gece saat 01.00 sıralarında bir villanın çatı katında sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alırken, jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangın sonucunda çatı katı kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
06 Mayıs 2020
FETÖ hesabının sahibinden yeni bomba itiraflar
Gaziantep’te tutuklanan FETÖ hesabı @kacsaatolduson hesabını çalıştıran Hüseyin Yılmaz, ifadesinde FETÖ’ye hizmet eden sosyal medya hesaplarının nasıl işletildiğine ve kimlerin talimatları ile paylaşım yapıldığına dair bomba niteliğinde itiraflarda bulundu. İşte Sabah'tan Nazif Karaman'ın özel haberinin detayları...
06 Mayıs 2020
Balıkesir'de korkutan deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 02.23'te merkez üssü Balıkesir'in Altıeylül ilçesi olan 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
06 Mayıs 2020
Bakan Koca: CNN başarımızı dünyaya anlattı
Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, CNN International televizyonunun 3 Mayıs'taki yayınıyla ilgili paylaşımda bulundu. Bakan Koca "CNN International televizyonu, tüm dünyadaki izleyicisine Kovid-19'la mücadelemizdeki başarıyı anlattı." ifadesini kullandı.
06 Mayıs 2020
"İstiklal Caddesi iyi bir görüntü vermedi"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstiklal Caddesi'ndeki kalabalığa dikkat çekerek sosyal mesafe uyarısında bulundu. Koca, yaptığı paylaşımda "İstiklal Caddesi, bugün iyi bir görüntü vermedi. Bir kareye bu kadar insan girmesi için çok erken. Günlük hayattan her fotoğraf, Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosuna destek vermeli." ifadelerine yer verdi.
06 Mayıs 2020
O bölgeler 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi
Başkan Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, Muğla'da Ortaca ve Dalaman ilçeleri sınırları içerisinde bulunan Ortaca-Sarıgerme-Dalaman Doğal Sit Alanı'ndaki bazı bölgeler, "kesin korunacak hassas alan" olarak ilan edildi.
06 Mayıs 2020
FETÖ elebaşının yeğeni hakkında skandal karar
Son dakika haberine göre, İstanbul Beykoz'da sahte kimlikle yakalanan Fetullahçı Silahlı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Zeynep Gülen'in "örgüte üye olmak" suçundan yargılandığı davada, tahliye edildiği ortaya çıktı. İddianamede, sanık Zeynep Gülen hakkında "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.