TIMELINE

08 Mayıs 2020
Finansal teröre suçüstü! Açıkları ortaya çıktı!
Türkiye'nin koronavirüste tarih yazdığı ve ekonomisinin sarsılmadığı bu dönemde Londra'dan saldırılar geldi. Dolar kurunu yükseltmek için Türk bankalarından yüklü miktarda dolar alan spekülatörler, TL karşılığını bulamayınca çirkin planları ortaya çıktı. BDDK harekete geçip spekülasyon yapan BNP Paribas, Citibank ve UBS bankalarına işlem yasağı getirdi.
08 Mayıs 2020
Meğer bunu onlara Türkler öğretmiş!
Birazdan okuduklarınız sonrasında bildiğiniz her şeyi unutacaksınız. İnsanın doğasında olan öğrenme isteği, bilmediğimiz bir şeyi, bir bilgiyi ya da bir görseli fark ettiğinde harekete geçiyor. Bu nedenle yeni şeyler öğrenmek bizlere cazip geliyor. İnternette dolaşırken de devamlı yeni bilgiler öğreniyoruz. İşte sizi bir hayli şaşırtacak o ilginç bilgiler.
08 Mayıs 2020
Hercai'nin çekici güzeli Ebru Şahin ile Akın Akınözü arasında...
Ebru Şahin, doğal tavırları ve güzelliği ile dönemin yıldızı parlayan isimleri arasında. Başarılı oyunculuğuyla da dikkat çeken 25 yaşındaki Ebru Şahin ile son günlerin yakışıklı erkek oyuncuları arasında yer alan 29 yaşındaki Akın Akınözü'nün boy farkı merak konusu oldu. Hercai'nin sevilen partnerleri Ebru Şahin ile Akın Akınözü'nün boy farkını öğrenenler şoke oldu. İşte yakışıklılığı ile adından her daim söz ettiren Akın Akınözü ve partneri Ebru Şahin'in boyları...
08 Mayıs 2020
Şanlıurfa'da bir mahalle karantinaya alındı!
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Hıfzısıhha Kurulunca salgınla mücadele için yeni tedbirler alınmasına karar verildi. Bu kapsamda, Siverek ilçesi kırsalındaki Uzunziyaret Mahallesi'nde yaşayan bazı kişilerin Kovid-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle mahallede 14 gün karantina tedbiri uygulanacak.
08 Mayıs 2020
FOX TV'nin cuma namazı cahilliği!
FOX TV muhabiri cuma namazları ile ilgili anonsunda büyük bir cahilliğe imza attı. Koronovirüs tedbirleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı’nın her vatandaşın evinde cuma namazı kılması gerektiğine karar verdiğini söyleyerek izleyicileri hayretler içerisinde bıraktı. FOX yayın kurulunun bu garip anonsu yayınlanması dikkat çekti.
08 Mayıs 2020
"Her şey daha iyiye giderken, aceleci olmayalım"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından vatandaşlara uyarılarda bulundu. Bakan Koca, dün Eminönü'nde yaşanan trafik yoğunluğunu gösteren bir fotoğrafı paylaşarak "Salgınla mücadelede her şey daha iyiye giderken, aceleci olmayalım." ifadelerini kullandı.
08 Mayıs 2020
Kongo Cumhuriyeti’nde yıldırım düştü: 20 ölü
Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti Brazavil’in banliyösü Kintele’de yıldırım düştü. Belediye Başkanı Stella Mensah Sassou Nguesso, 20 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
08 Mayıs 2020
Alçak yalana Fahrettin Altun'dan sert tepki!
İngiliz basınında ''Türkiye’den İngiltere’ye gönderilen koruyucu giysilerin standartlara uygun bulunmadığına” yönelik yer alan haberlere bir yalanlama da İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.  Altun, ''Türkiye’nin Birleşik Krallık’a yolladığı tıbbi yardım malzemeleri ile ilgili ortaya atılan asılsız ve hezeyan dolu iddialar her iki ülkenin resmi makamları tarafından yalanlanmış ve işin hakikati hemen ortaya konmuştur.'' ifadelerini kullandı.
08 Mayıs 2020
8 Mayıs ihtiyaç, konut ve taşıt faizi ne kadar oldu?
Kredi faiz oranlarında indirim fırsatı sürüyor. Ev ve araba almayı düşünenler için bankalar tarafından yeni fırsatlar duyuruluyor. Kredi faiz oranlarında yapılan indirim fırsatları devam ederken bankalar tarafından yeni adımlar atılıyor. Banka kredi faiz oranlarında yeni bir indirim kararı geçtiğimiz haftalarda Yapı Kredi tarafından duyuruldu. Bu kapsamda özellikle bir yıllık süreçte ev ve araba alacak olanlar kredi faiz oranları hakkında araştırmalarını sürdürüyor. İşte banka banka faiz oranları
08 Mayıs 2020
8 Mayıs faz 3 başvuru sonuçları bugün açıklandı mı?
3. faz destek ödemeleri kapsamında milyonlarca kişiye 1000 TL korona nakdi yardımı yapılacak. Bu bağlamda 3. faz 1000 TL Pandemi nakdi yardım başvuru sonuçları hakkında yeni açıklama yapıldı.