TIMELINE

12 Mayıs 2020
Sıcaklıklar artıyor
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlarımıza Meteoroloji'den beklenen açıklama geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Hava sıcaklığının ülkemiz genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor." denildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Yağmurlu hava yurdu terk etti mi? İşte Meteoroloji'den gelen son açıklamaya göre yurt genelinde hava durumu.
12 Mayıs 2020
Sağlık Bakanlığı'ndan YÖK'e sınav uyarısı
Son dakika haberi... Sağlık Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'e yazı yazarak, koronavirüs nedeniyle üniversitelerin final sınavlarının üniversitelerde değil de alternatif yöntemlerle yapılmasını istedi.
12 Mayıs 2020
Kudüs’te İsrail zulmü devam ediyor
Son dakika haberi... İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Silvan Mahallesi'nde 12 Filistinli genci gözaltına aldı. Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sıradan hale gelen gözaltılar sonrası aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Filistinlilerden bazıları günlerce gözaltı merkezlerinde tutuluyor.
12 Mayıs 2020
AVM'lerle ilgili 81 il valiliğine genelge
İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen ve yeniden kapılarını açan alışveriş merkezlerinin (AVM) çalışma usullerini 11 Mayıs'ta 81 il valiliğine gönderdiği genelgeyle belirledi.
12 Mayıs 2020
İşte CHP'li Veli Ağbaba'nın siyasi hayatı
A Haber, darbe çığırtkanı, halktan tehditle oy isteyen, Gezi olaylarını 'isyan' olarak gören CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın siyasi hayatını gözler önüne serdi. Okul yıllarında siyasete atanan ve eylemlerin aranan ismi olan Veli Ağbaba, CHP vekili olduktan sonra Meclis'te yaptığı partileri karşı karşıya getiren açıklamalarıyla dikkat çekmişti. PYD'li terörist ile nasıl kameralar karşısına geçti? Tepki çeken çıkışları nelerdi? SİHA ve İHA üreticilerini neden hedef aldı? İşte CHP'li Veli Ağbaba'nın siyasi hayatı.
12 Mayıs 2020
12 Mayıs banka kredi faiz oranları kaça düştü?
Kredi faiz oranları ne kadar oldu sorusu çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Kredi faizlerinde indirim fırsatı devam ediyor. Aynı zamanda ev ve araba almayı düşünenler için bankalar tarafından yeni fırsatlar duyuruluyor. Kredi faiz oranlarında yapılan indirim fırsatları devam ederken bankalar tarafından yeni adımlar atılıyor. Banka kredi faiz oranlarında yeni bir indirim kararı yakın bir zamanda Yapı Kredi tarafından duyuruldu. İşte banka banka faiz oranları
12 Mayıs 2020
Sosyal medyanın en zor dikkat testi! Herkes bulamıyor
İnternette ve özellikle sosyal medyada dikkat çeken pek çok dikkat testi paylaşılıyor. Bir döneme damgasını vuran bu dikkat testi de çok konuşulan testler arasında yerini aldı. Detayları fark etmekte iyi olduğunu düşünüyor musunuz? Popüler olan zeka testleri kısa sürede sosyal medya birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, sosyal medya kullanıcıları arasında oldukça hızla yayılan bu dikkat testindeki farkı bulabilecek misiniz? İşte çok konuşulan o dikkat testi...
12 Mayıs 2020
TOKİ Mersin kura sonuçları isim listesi!
100 Bin sosyal konut projelerinde kura çekilişi heyecanı Mersin ilinden devam ediyor. Haftanın kura çekilişi kapsamında en fazla konut yer alan projelerinden biri olan Mersin ilinde 2000 konut için kura çekilişi yapılıyor. TOKİ Mersin 2000 konut projesi canlı yayında kura çekilişi gerçekleştiriliyor. Kura sonuçları online internet üzerinden takip ediliyor.
12 Mayıs 2020
Pandemi yardımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?
1000 TL pandemi sosyal yardım başvuruları, e-Devlet üzerinden alınmaya devam ediyor. Bakan Selçuk, "Sosyal yardımları 3 faz halinde planladık. 1. fazda 2,1 milyon, 2. fazda 2,3 milyon haneye ulaşarak 1.000 TL yardımda bulunduk. Ulaşamadığımız haneler kalmasın diye e-Devlet üzerinden başvuru başlattık. Form sonunda değerlendirme yapıyoruz. 6 milyon üzerinde başvuru aldık. " dedi. Peki, pandemi yardımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? 1000 TL sosyal yardım ödemesi ne zaman?
12 Mayıs 2020
Hemşireler Günü bugün mü? Anneye Hemşireler Günü sözleri!
En anlamlı özel gün ve haftalardan olan Hemşireler Günü'nün gelmesiyle internette bu güne özel sözler ve mesajlar araştırılmaya başlandı. Peki Hemşireler Günü sözleri 2020 nelerdir? 12 Mayıs Hemşireler Günü mesajları nelerdir? Tüm merak edilenler haberimizde...