TIMELINE

02 Mart 2020
Koronavirüste bilanço artıyor! Ölü sayısı kritik sınırda
Çin'de ortaya çıkan ve dünyada 50'den fazla ülkeye yayılarak küresel salgın haline gelen koronavirüs nedeniyle Çin'de hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 914'e yükseldi. Toplam koronavirüs vakası ise 80 bini aştı.
02 Mart 2020
Camilerde Mehmetçik için Fetih Suresi
Kahraman ordumuz tarafından İdlib'e başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'nın başarıya ulaşması için bu sabah tüm camilerde sabah namazında Fetih Suresi okundu.
02 Mart 2020
Ölüme terk ettiler! Sahil Güvenlik kurtardı
Son dakika haberi! İzmir'in Çeşme ilçesinden denize açıldıktan sonra mahsur kalan aralarında çocuk ve kadınların da olduğu 136 düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kıyıya çıkarıldı.
02 Mart 2020
Türkiye'den 11 ülkeye vize muafiyeti
Son dakika haberi! Türkiye'nin bazı ülkelere vize muafiyeti sağlamasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu karar 6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu'nun 18'inci maddesi gereğince verildi. İşte vize muafiyeti sağlanan ülkeler.
02 Mart 2020
Esper’den dikkat çeken paylaşım
Taliban ile ABD arasında yapılan anlaşma gereği ABD kuvvetlerinin Afganistan’dan çekileceği konuşulurken ABD Savunma Bakanı Mark Esper konuya ilişkin sosyal medya hesabında açıklamada bulundu. 2002’den bu yana NATO’ya destek olarak Afganistan’da asker bulunduran Türkiye’ye İdlib’de ABD ve NATO’dan somut bir destek gelmezken Esper’in Afganistan'daki Türk birliğinin komutanı Tuğgeneral Iğdır’ın fotoğrafını “Biz NATO’yuz” etiketiyle paylaşması dikkati çekti.
02 Mart 2020
Irak'ta Yeşil Bölge'ye füzeli saldırı!
Son dakika haberine göre Irak’ın başkenti Bağdat’ta, ABD Büyükelçiliği’nin de bulunduğu Yeşil Bölge’ye 2 füze düştü. Saldırıda, herhangi bir zararın meydana gelmediği kaydedildi.
02 Mart 2020
Şehitlere saygı... O düğün iptal edildi
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni Sevde Erdoğan'ın düğününün İdlib'den gelen şehit haberleri üzerine iptal edildiği öğrenildi. Düğünün iptali ailelerin yaptığı açıklama ile duyuruldu.
02 Mart 2020
Bahar Kalkanı Harekatı işte böyle yönetiliyor
Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi'nin Hatay’daki Taktik Komuta Merkezi’nde Bahar Kalkanı Harekatı’nı yönettiği anların fotoğrafları paylaşıldı.
02 Mart 2020
Darbeci Hafter'den alçak saldırı
Son dakika haberi! Libya'da darbeci Hafter'e bağlı milisler tarafından başkent Trablus'un güneyine yapılan roketli saldırıda 10 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.
02 Mart 2020
Yanal gitti geriye verdiği sözler kaldı
Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamada Yanal'ın isteği doğrultusunda bu kararın alındığı açıklandı. Ersun Yanal'ın bulduğu her fırsatta "Biz şampiyon olacağız" vaatleri boşa çıktı. İşte Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deki ikinci döneminde verdiği vaatler...