TIMELINE

01 Nisan 2020
Hakan Aygün'ün yaptığı alçaklık cezasız kalmayacak!
Müslümanların kutsal kitabı olan Kur'an-ı Kerim'deki ayetlerle dalga geçen Halk Tv Eski Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Hakan Aygün hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Avukat Mustafa Doğan İnal’ın, İstanbul Cumhuriyet Basşavcılığı’na yaptığı suç duyurusunda; Hakan Aygün’ün, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçunu işlediği gerekçesiyle cezalandırılmasını talep edildi.
01 Nisan 2020
Soylu'dan otobüste provokasyon iddialarına yanıt
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, İstanbul'da bazı kişilerin provokasyon amaçlı otobüslere toplu halde bindiğini iddia etmiş, Ongun'un yalanı çok geçmeden ortaya çıkmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da dün katıldığı canlı yayında iddialara ilişkin "İncelettirdim, araştırdım. Ayın 29'unda binen insanlar, ayın 22'sinde de binmişler. Ayın 22'sinde binen insanlar ondan bir hafta önce Pazar günü de binmişler" dedi.
01 Nisan 2020
Borlu dezenfektan haftaya raflarda
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in geçtiğimiz günlerde tanıttığı borlu el dezenfektan, Başkan Erdoğan'dan tam not aldı. Dezenfektanın haftaya raflarda olması planlanıyor.
01 Nisan 2020
Trump'tan korkutan 'koronavirüs' açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınına ilişkin, "ABD vatandaşlarından önümüzdeki zorlu günlere hazırlanmalarını istiyorum. Önümüzde çok zor geçecek iki hafta var." dedi.
01 Nisan 2020
Milli Dayanışma Kampanyası'na destek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan TRT canlı yayınında 'Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi.
01 Nisan 2020
Venezuela'dan ABD'nin teklifine sert cevap
Venezuela Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza, ABD yaptırımlarının kaldırılması karşılığında, Venezuela'da Devlet Başkanı Nicolas Maduro ve muhalif lider Juan Guaido'nun olmadığı bir geçiş hükümeti önerisine ilişkin, "Venezuela'da kararlar Karakas'ta alınır, ne Washington'un ne de başka bir başkentin himayesi altındayız." dedi.
01 Nisan 2020
İnfaz düzenlemesinden kimler yararlanıyor?
AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
01 Nisan 2020
1 Nisan benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu?
Özellikle son haftalarda akaryakıt fiyatlarında her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirimler yapıldı. Son bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre satış fiyatına 10 kuruş, motorinin litre satış fiyatına ise 8 kuruş indirim yapıldı. Bu kapsamda milyonlarca araç sahibi 1 Nisan benzin ve mazot fiyatları ne kadar oldu sorusuna yanıt arıyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de yeni akaryakıt fiyatları
31 Mart 2020
Milyonlarca hacı adayına flaş çağrı
Son dakika haberi! Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Muhammed Salih bin Tahir Benten, dünya ülkelerine, hac sözleşmelerini imzalama konusunda yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ilgili gelişmelerin netleşmesini beklemeleri çağrısında bulundu.
31 Mart 2020
O ülkede seçimlere virüs engeli
Çin'de ortaya çıkan koronavirüs hızla yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Virüs virçok ülkede etkinliklerin ertelenmesine ve iptal olmasına sebep oldu. Etiyopya'da ağustos ayında düzenlenecek genel seçimler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelendi.