TIMELINE

11 Mart 2020
CHP, HDP ve PKK yine aynı masada!
Teröristlerin cirit attığı Berlin, skandal bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz Cuma günü Sol Parti ve Rosa Lüksemburg Vakfı’nın düzenlediği toplantıya CHP’li vekil Sezgin Tanrıkulu, HDP’li Mithat Sancar, HDP’li eski vekil Ertuğrul Kürkçü ve PKK’nın Suriye’deki üst düzey isimlerinden İlham Ahmed katıldı. Skandal toplantıda PKK’lı Ahmed Türkiye’yi işgalci olarak tanımlarken PKK’nın müzakerelere dahil edilmesini istedi.
11 Mart 2020
Kuruluş Osman dizisinin Bala'sı hakkındaki gerçek şaşırttı!
atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman, çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline geldi. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizide oyunculuğu ile takdir toplayan isimlerin Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer geliyor. İlk kez bu denli büyük bir oyunculuk tecrübesi yaşayan Özge Törer buna rağmen performansıyla takdir topluyor. Tarihte Şeyh Edebali'nin kızı, Osman Bey'in eşi olarak geçen Bala Hatun büyük bir önem arz ediyor. Çiçeği burnunda bir oyuncu olan Özge Törer kimdir?, Kuruluş Osman'ın Bala Hatun'u Özge Törer nereli?, Özge Törer kaç yaşında? gibi soruların yanıtları en çok arananlar arasında. Masum güzelliği ile dikkat çeken ve ilk oyunculuk tecrübesini yaşayan Özge Törer'in yaşı duyanları şaşırttı. İşte başta Özge Törer olmak üzere, Kuruluş Osman oyuncularının ve ünlü isimlerin yaşları...
11 Mart 2020
Kuruluş'un Alişar Bey'inin kardeşi de kendisi gibi ünlü!
atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Kadrosunda Burak Özçivit, Alma Terzic, Aslıhan Karalar, Özge Törer, Ragıp Savaş, Eren Vurdem gibi isimlerin yer aldığı dizinin oyuncularından biri de Saruhan Hünel. Alişar Bey karakterini canlandıran Saruhan Hünel kimdir, nereli, kaç yaşında herkes merak ediyor. Aynalı Tahir dizisi ile ünlenen deneyimli oyuncunun annesi Bağdat'tan göçen Arap bir ailenin kızı. Hünel'in babası ise Arnavut göçmeni bir Selanikli. Kardeşi de ünlü bir şarkıcı. 50 yaşındaki oyuncu bir dönem kardeşi ile küslük yaşamıştı. İşte başta Kuruluş Osman'ın Alişar Bey'i Saruhan Hünel olmak üzere ünlülerin aileleri.
11 Mart 2020
Röntgende çıkanlar doktorları bile şoka etti!
Röntgen filminde çıkanlar, görenleri adeta şok etti. Görenlerin ağzını açık bırakan röntgen filmleri sosyal medyada da çok sayıda paylaşım aldı. İşte o görüntüler...
11 Mart 2020
Avcılar'da feci kaza: 2 yaralı
Avcılar’da polis ekiplerinin şüpheli gördüğü aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan sürücü yıl üzerindeki çekiciye çarptı. Kazada yaralanan 2 kişi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
11 Mart 2020
Uzmanlar uyardı: Bu üç bulguya dikkat
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de ilk koronavirüs vakasına rastlandığını açıkladı. Bakan Koca’nın açıklamasının ardından vatandaşlar, ‘’koronavirüsten korunmak için neler yapılmalı?’’ sorusunun yanıtını aramaya başladı. A Haber canlı yayınına katılan koronavirüs bilim kurulu üyeleri Prof. Dr. Firdevs Aktaş ve Prof. Dr. Alpay Azap koronavirüsten korunmanın yollarını ve hastalığın nasıl ortaya çıktığına ilişkin açıklamalarda bulundu.
11 Mart 2020
Kars'ta 4 büyüklüğünde deprem
Son dakika haberi... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 02.47'de Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 4 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.
11 Mart 2020
İngiltere'de koronavirüs kabusu! Bakan da yakalandı
Son dakika haberine göre, İngiltere'de Sağlık Bakanlığı Bünyesindeki Hasta Güvenliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Nadine Dorries'te yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi.
11 Mart 2020
Koronavirüs hangi ilde, hangi ilçelerde görüldü?
Koronavirüs hangi ilde, hangi ilçelerde görüldü? Dünyada binlerce kişinin ölümüne neden koronavirüsle ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gece saatlerinde yaptığı açıklamada Türkiye'de koronavirüsü görüldüğünü açıkladı. Bakan Koca, "Koronavirüs şüphesi olan bir vatandaşımızın sonucu pozitif çıktı." dedi. Öte yandan Hudut ve sağlık çalışanlarının izinleri ikinci bir emre kadar iptal edildi.
11 Mart 2020
Koronavirüs'ten korunmak için neler yapılır?
Koronavirüs tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünya geneline çok hızlı bir biçimde yayılan, binlerce kişinin ölümüne neden olan yeni tip coronavirüs ya da Covid-19, Türkiye'de de tespit edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Koronavirüs şüphesi olan bir vatandaşımızın sonucu pozitif çıktı." açıklamasıyla ilk vakayı duyurdu. Peki, Koronavirüs'ten (Covid-19) korunmak için neler yapılır? Koronavirüs'ten nasıl korunuruz? İşte Koronavirüs'ten (Covid-19) korunma yolları...