TIMELINE

29 Mart 2020
İhalelerden PKK'ya yüzde 10'luk pay!
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan incelemede PKK ile bağlantısı olduğu nedeniyle tutuklanan Mardin’in HDP’li Kızıltepe, Derik, Savur ve Mazıdağı eski belediye başkanlarının terör örgütüne nasıl para aktardıkları ortaya çıktı. İddianamede yer alan bilgilere göre, ihalelerin yüzde 10’luk payının eli kanlı terör örgütü PKK’ya verildi.
29 Mart 2020
Gel Dese Aşk’ın Bahar’ının eski halini görenler şoke oldu!
Sen Anlat Karadeniz'den sonra Atv'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk ile ekranlara geri dönen İlayda Çevik, sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk bölümüyle izleyicileri ekran başına bağlayan Gel Dese Aşk, ikinci bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanırken 25 yaşındaki İlayda Çevik eski fotoğraflarıyla dikkat çekti. İlayda Çevik'in estetik yaptırmadan önceki halini görenler şoke oldu. İşte İlayda Çevik'in ve sizin için derlerdiğimiz ünlülerin estetiksiz halleri...
29 Mart 2020
İşte gezegenin en sağlıksız besinleri
Yaşamımızı sağlıklı olarak devam ettirebilmemiz için tükettiğimiz besinlere de dikkat etmemiz gerekir. Amerika'da sağlıklı yaşam alanında tüyolar veren bir sitenin hazırladığı rapora göre gezegenin en sağlıksız besinleri belli oldu. Sağlıklı diye tükettiğimiz bazı besinler de listede yer aldı.
29 Mart 2020
Yeni Zelanda'da koronavirüsten ilk ölüm
Yeni Zelanda’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ilk can kaybının gerçekleştiği açıklandı. Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, grip teşhisi konulduktan sonra cuma günü yapılan Kovid-19 testi pozitif çıkan 70’li yaşlardaki kadının hayatını kaybettiğini duyurdu.
29 Mart 2020
Malatya'da 3,7 büyüklüğünde deprem
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 04.34'te merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.
29 Mart 2020
Libya'da Hafter'e ağır darbe!
Son dakika haberi! Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde tanınan Ulusal Mutabakat Hükümeti’ne (UMH) bağlı askeri birlikler, darbeci Hafter'in önde gelen komutanlarından Tümgenerel Salim Diyak'ı etkisiz hale getirdi. Hafter'e yakın medya, Diryak'ın "Türk SİHA'sı tarafından vurulduğunu" iddia etti.
29 Mart 2020
Milyoner'de kahkaha tufanı! İzleyenleri kırdı geçirdi...
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması yeni bölümüyle yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Milyoner'in yayınlanan son bölümünde geceye maraton koşucusu olan Akın Yeniceli damgasını vurdu. Yeniceli anılarını anlatırken Kenan İmirzalıoğlu'nu ve tüm stüdyoyu kahkaya boğdu. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de maraton koşucusu Akın Yeniceli'nin Kenan İmirzalıoğlu ve izleyenleri gülmekten kırıp geçirdiği o anlar...
29 Mart 2020
Topkapı-Mescid-i Selam Tramvayı’nda yangın
Son dakika haberi! T4 Topkapı-Mescid-i Selam arasında sefer yapan tramvayda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İçindeki yolcular yara almadan kısa sürede tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
29 Mart 2020
Belediyelere Kovid-19 desteği!
Son dakika haberine göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararla, belediyelere koronavirüs salgını ile mücadelede kaynak sağlandı.
29 Mart 2020
Almanya'da şok: Evinde ölü bulundu
Son dakika haberi! Almanya’da Hessen eyaletinin Maliye Bakanı Thomas Schaefer’in ölü bulunduğu bildirildi. Evli ve iki çocuk babası Schaefer, 2010’dan bu yana eyaletin maliye bakanı olarak görev yapıyordu. Alman basınına göre Schaefer, Eyalet Başbakanı Bouffier’in yerine geçebilecek adaylardan biri görülüyordu.