TIMELINE

15 Mart 2020
Pınar Altuğ hakkında şoke eden gerçek!
Pınar Altuğ adından çok bahsettiren ünlülerin başında geliyor. Çocuklar Duymasın adlı dizide Meltem karakterini canlandıran Pınar Altuğ sosyal medyayı salladı. Dizinin final yapmasının ardından yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından söz ettirmeyi başaran Pınar Altuğ'un özel hayatı hayranları tarafından merak ediliyor. 2008 yılında, kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı Yağmur Atacan ile evlenen Pınar Altuğ'un ilk eşinden ayrılma nedenini duyunca çok şaşıracaksınız. İşte Pınar Altuğ'un ilk eşi...
15 Mart 2020
Bozuk paradan öyle bir şey yaptı ki...
Bozuk paranın birçok alanda kullanıldığını biliyor muydunuz? Bozuk paranın çeşitli kullanım alanları görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Bozuk parayla öyle bir şey yaptı ki görenleri hayrete düşürdü. Ancak bu defa yapılanlarsa oldukça ilginç. Sonunda bakın ne karşımıza çıkıyor. İşte ilginç yetenek ve bozuk parayla yapılan o tasarım...
15 Mart 2020
Diyanet'ten umreden döneceklere 14 gün uyarısı!
Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün Türkiye'ye sıçramasının ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, umreden dönen son 5300 kişiyi 14 gün boyunca evlerinden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri konusunda uyardı.
15 Mart 2020
Trump'ın koronavirüs test sonucu belli oldu
Son dakika haberi... Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'a yapılan koronavirüs testinin sonucunun negatif çıktığını açıkladı. Beyaz Saray Başhekimi Sean P. Conley, yaptığı yazılı açıklamada, dün gece Trump'la yaptığı görüşme sonrasında başkanın koronavirüs testi almaya karar verdiğini ifade etti. Conley, "Bu akşam, testin negatif çıktığına dair teyit aldım" dedi.
15 Mart 2020
Bakanlık açıkladı: 20 Mart'a ertelendi
Son dakika haberine göre, Gürcistan havayolları ile yapılan yeni ortak mutabakat kapsamında, karşılıklı uçuşların durdurulması kararı, 20 Mart'a ertelendi.
15 Mart 2020
Koronavirüs hastası tutuklandı
İsrail yönetimi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle marketler, eczaneler ve bankalar dışındaki tüm ticari mekanların kapatılması kararı aldı. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüye göre karantinada olması gereken bir kişi sokakta görülünce tutuklandı. Öte yandan Netanyahu akşam saatlerinde koronavirüs hastalarının takibi için anti-terör teknolojisinin kullanılacağını açıkladı.
15 Mart 2020
Ongun, İBB’nin ‘Rent a Car’cısı da oldu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü, hem de Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun’un, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin araç kiralama işlerini yürüteceği öğrenildi. Murat Ongun, hem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü, hem de Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Ulaşım Hizmetleri ve Araç Kiralama Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Murat Ongun’un, maaşının 45 bin TL olduğu ifade ediliyor.
15 Mart 2020
Erbaş'tan flaş koronavirüs açıklaması
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Bugün umreden son 5 bin 300 umrecimiz dönüyor. Hem kendi sağlıkları ve hem de çevresindeki insanların sağlıklarını korumak için 14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamalarını ve ziyaretçi kabul etmemelerini yeniden hatırlatmak istiyorum. Bu, bir kul hakkıdır."
15 Mart 2020
Havalar ısındıkça koronavirüsün etkisi azalacak mı?
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, A Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün etkileri hakkında konuşan Öztürk, gündemdeki soruları da cevapladı. Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Recep Öztürk, "Sıcaklık arttıkça koronavirüs etkisini kaybecek mi?" sorusunun cevabını yanıtladı.
15 Mart 2020
Koronavirüsten en çok ölüm o yaşlarda
Dünya genelinde korku salan koronavirüsün en çok hangi yaş aralığındaki vakaları öldürdüğü A Haber ekranlarında konuşuldu. A Haber'de Yaz Boz programında koronavirüsü değerlendiren Bekir Hazar, hazırladığı tabloyla ölümün en çok hangi yaş aralığında olduğunu aktardı.