TIMELINE

03 Mart 2020
Bahar Kalkanı Harekatı dünya gündeminde
İdlib'de askerlerimizin uğradığı hain saldırı sonrası başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı, dünyanın gündemine oturdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kullandığı SİHA'lar ile İdlib'de gerçekleştirilen operasyonlar, "Ankara teknolojik gücünü gösterdi" manşetleriyle dünyaya duyuruldu.
03 Mart 2020
Ankara'da korkutan yangın! Son anda kurtuldular
Gece saatlerinde başkent Ankara'da bulunan 6 katlı bir binanın 3'üncü katında yangın çıktı. Çıkan yangın sonrası ev sahibi uyanarak hemen komşularına haber verirken, binada mahsur kalanlar evlerin balkonundan itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.
03 Mart 2020
Geceye damga vuran 'Sivas' sorusu!
Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ile yine izleyicisini ekranları başına kilitledi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yayınlanan son bölümünde geceye bir yarışmacıya yöneltilen 'Sivas' sorusu damga vurdu. "Nüfus cüzdanının doğum yeri kısmında Sivaslı yazan birinin memleketi hangi coğrafi bölgenin sınırları içerisindedir?" şeklinde sorulan sorunun cevabını herkes 'İç Anadolu Bölgesi' zannetti ama gerçek bambaşka çıktı. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geceye damga vuran 'Sivas' sorusunun cevabı ve yeni bölümden kareler...
03 Mart 2020
Kuruluş Osman 13. bölüm 2. fragmanı izle
Atv ekranlarında izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman geçen hafta 12. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Samsa ve Osman Bey arasındaki kavga dikkat çekerken Kuruluş Osman 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte dizide bu hafta yaşanacak olaylar...
03 Mart 2020
Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşına tokat gibi cevap
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Heiko Maas'ın Twitter'dan yaptığı paylaşıma yanıt verdi. Bakan Çavuşoğlu, paylaşımında, "Sevgili Heiko Maas, senin uyarıcı sözlerine inanmak isterdim ancak sadece Yunan dostlarına da söz söyleyebilirsen. Onlar şu an sınırlarında vicdansızca göçmenleri öldürüyorlar" ifadelerine yer verdi.
03 Mart 2020
Bakan Akar'dan kritik kabuller
Son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve ABD Ankara Büyükelçisi David Satterfield'i kabul etti.
03 Mart 2020
Başkan Erdoğan, Merkel ile görüştü
Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü. Erdoğan ve Merkel görüşmesinde, İdlib ve mülteci meselesi başta olmak üzere bölgesel konular ile ikili ilişkiler ele alındı.
03 Mart 2020
Başkan Erdoğan'dan Sofya zirvesine ret!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ortak basın toplantısı düzenledi. Başkan Erdoğan, Yunan askerinin 2 göçmeni öldürmesinin süreci olumsuz etkilediğini belirterek Sofya'da Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan'ın katılımıyla düzenlemesi planlanan zirveyi reddetti.
03 Mart 2020
Darbeci Hafter'den roketli saldırı!
Libya’nın doğusundaki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter’e bağlı milisler, başkent Trablus’un dışa açılan tek kapısı Mitiga Havalimanı'na yine roket saldırısı düzenledi.
03 Mart 2020
İdlib'den acı haber!
Son dakika haberine göre, Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada İdlib'de 1 askerin şehit olduğu 1 askerin de yaralandığı bildirildi..Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib'de topçu atışı saldırısında şehit olan asker için başsağlığı mesajı yayımladı.