TIMELINE

07 Mart 2020
İzmir'de yakalandılar! Tam 120 kişi...
Son dakika haberine göre İzmir'in Çeşme ve Dikili ilçelerinden denize açılan ve Yunanistan'a geçmeye çalışan 120 göçmen yakalandı. Kıyıda işlemleri tamamlanan 120 göçmen, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.
07 Mart 2020
Evinin altına yaptığı şey şoke etti! Gözlerinize inanamayacaksınız
Evinin bir köşesine bazı değişimler yapmak isteyen adam, ortaya öyle bir şey çıkardı ki görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Oturma odasının bir köşesini delen adamın ne yaptığını başta kimse anlamasa da ortaya çıkan sonuç hayran bıraktı.
07 Mart 2020
Nedim Şener’den Ayşenur Arslan’a Oda TV ayarı
Libya’da şehit olan MİT mensubunun cenaze fotoğraflarını ve görüntülerini hukuk dışı bir şekilde haberleştiren Oda TV’nin haber müdürü Barış Terkoğlu ve muhabiri Hülya Kılınç ile Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan mahkemece tutulandı. Halk TV’ci Ayşenur Arslan sosyal medya hesabından adliyede sorguda olan Barış Pehlivan’a destek için Nedim Şener’e adliyeye gelmesi çağrısında bulundu. Arslan’ın yanında HDP’li Ahmet Şık da bulunuyordu. Nedim Şener bu davete, “MİT mensubunun ve mağdur olan ailesinin hukukunu hakkını savunun sonra isterseniz bir araya geliriz. Bir de PKK’ya terörist diyemeyenlerle beni yan yana koymayın!” diyerek cevap verdi.
07 Mart 2020
Türk Sahil Güvenliği, mülteci botunu batırmaya çalışan Yunan botunu kovaladı!
Yunanistan'ın mültecilere yönelik insanlık dışı tavırları her geçen gün şiddetini artırıyor. Yunan botu tarafından batırılmaya çalışılan bottaki mülteciler Türk Sahil Güvenlik botu tarafından kurtarıldı. Daha sonra Türk Sahil Güvenliği ekipleriniz Yunan botunu kovaladı. O anlar kameralara yansıdı.
07 Mart 2020
Cumhurbaşkanlığından Miçotakis'in iddialarına yanıt
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in iddialarına yanıt verdi. Altun, "Yunan kolluk ve hudut muhafaza kuvvetlerinin mültecilere kötü muamele ederek, onlara karşı ölümcül güç kullanmasından derin endişe duyuyoruz." ifadelerini kullandı. Altun, "Yunanistan'a ve uluslararası topluma tavsiyemiz, birilerini suçlamak yerine, düzensiz göçün temelinde yatan Suriye iç savaşını durdurmaktır." şeklinde konuştu.
07 Mart 2020
Bakan Koca'dan flaş 'koronavirüs' açıklaması
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada gündem olan 'İstanbul'da Yedikule Hastanesi'nde koronavirüs teşhisi konuldu' iddialarına cevap verdi. Twitter hesabından açıklama yapan Bakan Koca, söz konusu koronavirüs tanısının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değil "Human Koronavirüs NL63" olduğunu bildirdi.
07 Mart 2020
Dışişleri'nden Avrupa Birliği'ne göçmen tepkisi
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Dış İlişkiler Konseyi’nin 6 Mart tarihli bildirisi hakkında açıklama yaptı. Dışişleri Bakanlığı mülteci krizi konusunda yaptığı açıklamada, "AB, Türkiye’ye çağrı yapmak yerine önce verdiği sözleri tutmalı, 18 Mart Mutabakatı’nı bir bütün olarak kendisi uygulamalıdır." ifadelerine yer verildi.
06 Mart 2020
Independent Türkçe'de Esad propagandası!
Uluslararası medyanın Türkiye’de yayın yapan sitelerinin Türkiye aleyhine yaptığı yalan haberlerin ve algı operasyonlarının sayısı her geçen gün artıyor. Nevzat Çiçek'in genel yayın yönetmenliğini yaptığı İngiliz kaynaklı ve Suudi Arabistan sermayeli Independent Türkçe internet sitesi Esad propagandasına soyundu. Independent Türkçe, askerlerimizi şehit eden ve Suriye’de milyonlarca insanı göçe zorlayıp katleden Katil Esad’ın röportajına yer verdi.
06 Mart 2020
Hercai 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Cuma akşamı saat 20.00'de izleyiciler tarafından heyecanla izlenen Hercai bu akşam 35. bölümüyle ekranlara geldi. Yeni bölümde Miran babaannesinin söylediği yalanlara inanmaktan vazgeçti ve Azize'yi, Aslanbey konağından kovdu. Azize konaktan ayrılırken Miran'ın ileride çok pişman olacağını söylese de Miran için artık intikamın anlamı değişti. Bölümün ardından izleyiciler heyecanla Hercai 36. yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. İşte dizinin son bölümünde yaşanan olaylar
06 Mart 2020
6 Mart Cuma reyting sonuçları açıklandı mı?
6 Mart Cuma reyting sonuçları izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Bugün gündüz ve gece kuşağı yapımlarını yakından takip eden izleyiciler gün sonu reyting sonuçlarını öğrenmek istiyor. Program ve dizilerin son bulmasıyla birlikte reyting sonuçları hakkında araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. 6 Mart Cuma günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu, hangi yapımın kaçıncı sırada yer aldığı merakla sorgulatılıyor. Peki, Payitaht Abdülhamid, Hercai, Babil hangi dizi birinci oldu? İşte merak edilenler