TIMELINE

10 Mart 2020
Eşkıya'nın Alparslan'ı hakkındaki gerçek şoke etti!
İlk olarak 2015 yılında izleyici karşısına çıkan, o gün bugündür zirveden inmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekran klasiklerinden biri haline geldi. Kadrosunda Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimleri bulunduran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle ekran başına kilitliyor. Dizinin en çok sevilen isimlerinden biri Yunus Emre Yıldırımer. Edho'nun Alparslan'ı Yunus Emre Yıldırımer hem oyunculuğu hem de özel hayatı ile takdir topluyor. Eşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Ozan Akbaba'nın eşinin güzelliği herkesi büyülüyor. Yunus Emre Yıldırımer'in eşi kendisi gibi başarılı bir oyuncu. İşte başta Eşkıya'nın Alparslan Hızırçakırbeyli'si Yunus Emre Yıldırımer olmak üzere ünlülerin eşleri ve sevgilileri.
10 Mart 2020
Balık avlama yöntemi herkesi şaşırttı! Böylesini ilk kez göreceksiniz.
Balık avlamak bazıları için ekmek kapısı iken bazıları için ise adeta vazgeçilmez bir hobi. Balık avlamak için birbirinden farklı yöntemler var. Kimi basit bir olta ile avlarken kimi ise daha fazla araç kullanarak avdaki şansını yükseltmek ister. Fakat birazdan göreceğiniz karelerde bir genç kadın öyle taktikler kullanıyor ki ağızları açık bırakacak cinsten. İlkel malzemelerle hayatta kalma macerasına atılan genç kadın, eliyle balık tutmak için kolları sıvadı. Eliyle balık yakalayan bu kadına çok şaşıracaksınız... İşte birbirinden ilginç balık yakalama taktikleri...
10 Mart 2020
Koronavirüs bir ülkeye daha sıçradı!
Çin'de ortaya çıkan ve her geçen gün yayılan yeni tip Koronavirüs Orta Amerika ülkesi Panama’da, ülkeye İspanya'dan gelen bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi. Panama Devlet Başkanı Nito Cortizo da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ülkesinin koronavirüse karşı tedbirleri aldığını belirtti.
10 Mart 2020
ABD'de koronavirüsün ekonomik etkileri tartışılacak
ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ABD ekonomisine etkilerine ilişkin yarın Kongre üyeleri ile görüşecek. Ayrıca, ABD'nin finans regülatörleri, bankalara Kovid-19 çağrısı yaptı.
10 Mart 2020
14 milyon dolarlık dev soygun!
Güney Amerika ülkesi Şili'de bir grup silahlı soyguncu Santiago'daki havaalanında değeri 14 milyon dolarlık soygun gerçekleşti. Soyguncuların 5 kişi olduğu üzerinde duruluyor.
10 Mart 2020
Başkan Erdoğan yurda döndü
Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, günübirlik çalışma ziyaretinde bulunduğu Belçika'nın başkenti Brüksel'den Ankara'ya döndü. Erdoğan'ı havalimanında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara Valisi Vasip Şahin ve diğer ilgililer karşıladı.
10 Mart 2020
Liverpool evinde kazandı
İngiltere Premier Lig'in 29. haftasında lider Liverpool, evinde Bournemouth'u 2-1 mağlup etti. Puanını 82'ye çıkaran Liverpool liderliğini sürdürürken, ligde kalma mücadelesi veren Bournemouth 27 puanda kaldı. Maçın gollerini ve özetini takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.
10 Mart 2020
DSÖ'den korkutan koronavirüs açıklaması
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Çin'in Hubey eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) pek çok ülkeye ulaştığını belirterek, "Pandemi tehdidi çok gerçek oldu." dedi.
10 Mart 2020
İsveçli papaz Müslüman oldu
İsveç'in Jönköping kentinde 30 yıl papazlık yapan 76 yaşındaki Leif Skjetne, Müslüman olduğunu duyurdu. Skjetne, İsveç'teki bütün malını, mülkünü sattığını belirterek, hayatının geri kalan dönemini Fas'ta geçireceğini bildirdi.
10 Mart 2020
İtalya'da koronavirüs alarmı!
Son dakika haberine göre İtalya Başbakanı Conte, yeni tip koronavirüse karşı aldıkları önlemleri bütün ülke genelinde uygulayacaklarını açıkladı. İtalya Başbakanı Conte, yeni kararnameyle ülkede serbest dolaşımı zorunlu haller dışında sınırlandırdıklarını açıkladı.