TIMELINE

02 Kasım 2021
Gecenin sessizliğini silah sesleri bozdu
Malatya'da yaklaşık 8 ay önce bir kişinin silahla vurularak öldürüldüğü dernekte yine silah sesleri yükseldi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
02 Kasım 2021
AÇIKLANDI! 27. dönem POMEM sınav sonucu için tıkla!
Son dakika haberine göre 27. dönem POMEM sınav sonuçları açıklandı. Binlerce adayın beklediği polislik mülakat sonuçları Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden erişime açıldı. İşte 27. dönem POMEM sınav sonucu için tıkla! PA Polislik sonuçları sorgulama sayfası! POMEM sonuç listesi!
02 Kasım 2021
Asgari ücrete dev zam geliyor!
Türkiye'deki milyonlarca çalışanın gözü 2022 yılı asgari ücret görüşmelerinde... Herkes asgari ücretin ne kadar olacağını konuşurken Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı Dilek Güngör A Haber ekranlarında yaptığı açıklamada çarpıcı detaylara yer verdi. Güngör yaptığı açıklamada asgari ücret olarak yüzde 35-40 arasında bir zam beklendiğini ifade ederek ilk ipuçlarının detaylarını aktardı.
02 Kasım 2021
Zeytinburnu'ndan gece yarısı can pazarı!
Son dakika haberi... İstanbul Zeytinburnu'nda gece yarısı çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı. 4 katlı binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumandan etkilenen yabancı uyruklu 3 kişi panik halinde kendilerini 4. kattan beton zemine bıraktı.
02 Kasım 2021
Çin 34 bin kişiyi karantinaya aldı
Çin'in salgına sıfır tolerans stratejisinden ödün vermiyor. Şanghay kentinde yer alan Disneyland tema parkında dün bir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakası tespit edilmesi üzerine parkı ziyaret eden 34 bin kişi karantinaya alındı. Parka giriş ve çıkışlar kapatılırken, karantinaya alınan ziyaretçilere havai fişek gösterisi altında Kovid-19 testi yapıldı. Haberin detayları...
02 Kasım 2021
Melisa'nın iddialı pozuna Demet Akalın'dan yorum gecikmedi!
Melisa Döngel yatak pozuyla sosyal medyaya damga vurdu! Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Melisa Döngel, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Yatakta sere serpe uzanarak verdiği bir pozu Instagram hesabında yayınlayan oyuncu, adeta sosyal medyayı salladı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gören paylaşıma ünlü şarkıcı Demet Akalın da kayıtsız kalmadı. Ünlü şarkıcı, Melisa Döngel'e yaptığı yorumla dikkat çekti. İşte Melisa Döngel'in sosyal medyaya damga vuran o paylaşımı ve Demet Akalın'ın dikkat çeken o yorumu...
02 Kasım 2021
'Ölüler Günü’nde facia! Tepe üstü çakıldı
Meksika’da 'Ölüler Günü' etkinliklerinde facia yaşandı. Baş aşağı bağlı oldukları direğin etrafında dönen 4 kişiden 1’i bağlı olduğu ipin kopması sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten yere çakıldı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
02 Kasım 2021
Bengü gizledi eşi Selim Selimoğlu kural bozdu!
Bengü gizledi eşi Selim Selimoğlu kural bozdu! Ünlü şarkıcı Bengü, 2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu ile nikah masasına oturmuştu. İlk çocukları Zeynep'i 2019 yılında kucaklarına alan ünlü çift, dün ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Dünyaya gelen oğullarına Selim adını veren çift, sosyal medya hesaplarında bebekleriyle paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Bengü, "Oğlum… Ailemize hoş geldin oğlum" notunu düştüğü paylaşımında bebeğinin yüzünü gizlerken eşi Selim Selimoğlu, kural bozdu. İşte Bengü-Selim Selimoğlu'nun minik bebekleri...
02 Kasım 2021
Enerji fiyatları düşecek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bakanlığının 2022 yılı bütçesi üzerindeki görüşmelerde milletvekillerinin soru ve eleştirilerini yanıtladı. Dönmez burada yaptığı açıklamada vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. Buna göre Dönmez, enerji fiyatlarının düşeceğini ifade etti.
02 Kasım 2021
Operasyon sinyali teröristleri panikletti!
Suriye - Irak tezkeresinin TBMM'den geçmesi ve sınır ötesi operasyon sinyalinin ardından PKK/YPG'li teröristler panikledi. CHP'nin HDP'nin güdümünde kalarak tezkereye 'hayır' dediği bölgelerde PKK'lı teröristlerin cirit attığı gözlemlendi. Suriye - Irak tezkeresinin Türkiye için ne kadar büyük bir anlam taşıdığı A Haber kameralarının Cerablus'ta kayda aldığı terör mevzileriyle gözler önüne serildi.