TIMELINE

21 Kasım 2021
Meteorolojiden Marmara için flaş uyarı! Etkili olacak
Son dakika güncel hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğüne ait internet sitesi üzerinden yayınlandı. Meteorolojiden yapılan açıklamada özellikle Van, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Batman ve Siirt için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Marmara bölgesi için ise sis ve pus olayının beklendiği duyuruldu. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte il il güncel hava durumu raporu...
21 Kasım 2021
Asgari ücret ne kadar olacak? Sendikalardan flaş talep
Son dakika haberi.... Milyonlarca çalışan yılbaşına sayılı günler kala asgari ücret ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aranırken; Türk-İş, Hak-İş, DİSK gibi sendikaların talepleri de netleşmeye başladı. Buna göre sendikalar asgari ücret belirlenirken 4 kişilik bir ailenin esas alınmasını isterken, "Ücretlinin vergi dilimi yüzde 10’dan başlatılmalıdır" açıklaması geldi.
21 Kasım 2021
Kırıkkale'de tıra arkadan çarpan araç takla attı
Son dakika haberine göre Kırıkkale'de seyir halindeki bir tıra arkadan çarpan ticari araç takla attı. Refüje savrulan aracın sürücüsü hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.
21 Kasım 2021
Maltepe'de gece yarısı korkutan kaza!
Son dakika haberi... İstanbul Maltepe'de gece yarısı korkutan bir trafik kazası meydana geldi. Trafikte "makas" atarak ilerleyen bir araca çarpmamak için manevra yapan yabancı plakalı otomobile çarpıp takla atarak ters döndü.
21 Kasım 2021
Bir Zamanlar Çukurova 114. bölüm fragmanı nefes kesti!
Aşk engel tanımıyor! Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana Züleyha ile Hakan arasında filizlenen aşk damga vurdu. Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova 114. bölüm fragmanda Hakan Gümüşoğlu'nun "Züleyha bana aşık oldu diye mi sinirleniyorsun?" sözleri dikkat çekti. İşte başrollerinde Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 114. bölüm fragmanı...
21 Kasım 2021
THY pilotu motor kazasında hayatını kaybetti!
Sob dakika haberleri... Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan İrlandalı Ambrose Blaine arkadaşları ile birlikte tatil için gittiği Meksika'da motorsiklet kazası sonrası hayatını kaybetti.
21 Kasım 2021
"Hayata tutunan kız yok artık!"
Ayşe'yi intikam ateşi sardı! Kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı, atv'nin sevilen dizisi Kalp Yarası'nın 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İntikam için harekete geçen Ayşe'nin "Hayata tutunan kız yok artık!" sözleri ise fragmana damga vurdu. Yeni bölüm öncesi heyecanı kat kat arttıran fragman, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. İşte Kalp Yarası 21. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümden ipuçları...
21 Kasım 2021
Filiz Akın paylaştı! Yeşilçam güzelleri sosyal medyayı salladı
Yeşilçam'ın en güzel kadınlarındandı! Gerçek adı Suna Akın olan Yeşilçam'ın güzeller güzeli oyuncusu Filiz Akın, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu, meslektaşı Emel Sayın ile verdiği bir pozu 'Eski günlerden biri' notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, kısa sürede gündem olurken Emel Sayın ile Filiz Akın güzellikleriyle bir kez daha kendilerine hayran bıraktı. Öte yandan son dönemlerde sağlık sorunları yaşayan Akın'ın son hali de merak konusu oldu. İşte Filiz Akın'ın son hali ve sosyal medyayı sallayan o paylaşımı...
21 Kasım 2021
"Dikişten korkarım, ölmek istiyorum"
Son dakika haberleri.. Aksaray'da 4 yerinden bıçaklanan gencin söylediği sözler duyanları şaşırttı. Alacak verecek meselesi yüzünden arkadaşı tarafından 4 yerinden bıçaklanarak kaldırıma yığılan genç kendisine müdahale etmek isteyen sağlıkçılara direnerek, önce “Ben gitmem boş verin” dedi, sonrada, “Abla ben dikişten falan çok korkuyorum” diyerek hastaneye gitmek istemedi. Ambulansta ilk müdahalesi yapılan genç “Ölmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
21 Kasım 2021
İmamoğlu sağ kolu Necati Özkan'a 6 milyonluk ihale kıyağı!
Ekrem İmamoğlu'nu parlatmak için Kahramanın Yolculuğu adlı kitabı yazan ve seçim kampanyasında İmamoğlu'nun iletişim danışmanı olarak yer alan Necati Özkan da CHP'nin torpillileri listesine girerek ihalelerden payına düşeni aldı. İmamoğlu'nun sağ kolu ve imaj danışmanı Necati Özkan'ın sahibi bulunduğu Öykü Ajans, son olarak CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden 6 milyon TL'lik sosyal medya ihalesi aldı. Söz konusu ihalenin belgesi ortaya çıktı. Necati Özkan’a daha önce de CHP’li belediyelerden milyon dolarlık ihaleler verildiği ortaya çıkmıştı.