TIMELINE

26 Kasım 2021
E-Kurs DYK öğrenci başvuru formu 2021! 6. sınıf ve 10. sınıf DYK kurs başvuru EBA ekranı!
6. ve 10. sınıf Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) kurs başvuruları sabah saatlerinden itibaren araştırılan konular arasında yer aldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan duyuruyla birlikte 6. ve 10. sınıflar için destekleme ve yetiştirme kurslarına başvuruların hangi tarihte yapılacağı belli olmuştu. Bugün başlayan başvurularla birlikte 6 ve 10. sınıf öğrencilerin e-Kurs modülü üzerinde seçebileceği ders sayısının en fazla 6, haftalık olarak 18 saate kadar kurs görmelerinin mümkün olabileceği bildirildi. Öğrenciler DYK kurslarına ilişkin yapmış olduğu araştırmalarda, "E Kurs DYK (Destekleme ve Yetiştirme Kursu) başvurusu nasıl yapılır? 6. ve 10. sınıf DYK kurs planı nasıl? DYK öğrenci başvuru formu gibi bilgilerin cevabını araştırıyor. İşte tüm merak edilenler!
26 Kasım 2021
26 Kasım Cuma sabahı sözleri: En güzel resimli Cuma mesajları 2021!
26 Ekim Cuma mesajları sabah saatlerinden itibaren arama motorlarında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mübarek Cuma gününde ibadetlerini yerine getirecek kişiler aynı zamanda sevdiklerine, dostlarına, akrabalarına mesaj göndermek istiyor. Haberimiz içinden 26 Kasım Cuma mesajları sözlerine ulaşabilir ve birbirinden güzel mesajları sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Resimli Cuma mesajlarını telefonunuza indirebilir, sosyal medya ve WhatsApp aracılığıyla gönderebilirsiniz. İşte irbirinden güzel, anlamlı, dualı Cuma mesajları ve resimli sözleri!
26 Kasım 2021
Sokak ortasında korkunç son!
Adana’da 22 yaşındaki genç sokak ortasında tartıştığı kişi tarafından tabancayla vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Araçla hastaneye götürülen genç yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
26 Kasım 2021
TBMM'nin HSK kararı Resmi Gazete'de!
Son dakika haberine göre, TBMM Genel Kurulu tarafından Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeliğine yapılan seçime ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
26 Kasım 2021
26 Kasım anlık dolar kuru! 1 dolar ne kadar? Bugün Euro ve Sterlin kaç TL oldu? Güncel dolar fiyatları!
26 Kasım sabah saatlerinden itibaren dolar ve euro kurunda son durum araştırılan konular arasında yer aldı. Son günlerde inişli çıkışlı hareketlerin görüldüğü dolar bugün 12 TL'nin üzerinde seyrediyor. Merak edenler için kurdaki son durumu haberimizde derledik. 24 Kasım tarihinde rekor kıran dolar kuru dün sert bir düşüşe geçmişti. Bu nedenle önümüzdeki günlerde dolar, euro ve sterlin fiyatlarının seyrinin ne olacağı vatandaşlar tarafından merak edilerek sorgulanmaya başlandı. Peki, 26 Kasım dolar ne kadar? Euro ve Sterlin kaç TL oldu? Serbest piyasada dolar ne kadar? İşte anlık canlı dolar alış satış fiyatları!
26 Kasım 2021
Timsahla ölümcül selfie!
Dünyanın birçok noktasında hemen hemen her gün selfie çekmek isteyen insanların başlarına gelen talihsizlikler haberlere konu oluyor. Kimisi ucuz kurtulurken kimisi de canından oluyor. Bu kez selife faciasının haberi Filipinler... Bir tabiat parkında bulunan suyun içindeki timsahla selfie yapmak isteyen kişi kolunu timsahın güçlü dişlerine kaptırdı. Sonrası ise korkunç...
26 Kasım 2021
Adana'da tabancayla vurulan kişi öldü
Son dakika haberine göre, Adana'nın Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'nde iki grup arasında kumardan dolayı kavga çıktı. Çıkan kavganın kısa sürede büyümesinin ardından sliahlar çekildi. Silahla vurulan 1 kişi yaşamını yitirdi.
26 Kasım 2021
Feci kaza!
Son dakika haberleri... İstanbul Bakıköy'de D100 Karayolu'nda otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüjdeki aydınlatma direğini devirdi ardından yan yola fırlayarak başka bir otomobile çarptı. Olayda 5 kişi yaralandı.
26 Kasım 2021
HDP'den skandal Kürdistan açıklaması!
HDP Iğdır vekili Habib Eksik, katıldığı ilçe kongresinde haddini aşan skandal açıklamalarda bulundu. "Kürtlerin toprağının adı Kürdistan'dır." diyen Eksik, "Kimsenin de gücü yetmez değiştirmeye." ifadesini kullandı.
26 Kasım 2021
Fatih Terim'e büyük ceza
Son dakika haberleri... Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasman Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Mücadelede Fatih Terim kırmızı kart görerek saha dışına gönderildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 5 maç men cezası verdi.