TIMELINE

22 Kasım 2021
750 engelli öğretmen ataması tercih başvuru ekranı 2021!
750 engelli öğretmen atamaları için gelişmeler takip ediliyor. Engelli öğretmen ataması için ön başvurular 8 -12 Kasım tarihleri arasında alındı. Ön başvuru işlemlerinin ardından bugün tercih işlemleri başlıyor. Adaylar tercih kılavuzu ile kontenjan sayısı, branş dağılımı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, 750 engelli öğretmen ataması tercihleri başladı mı? MEB Engelli öğretmen tercih başvurusu nasıl ve nereden yapılır? MEB engelli öğretmen tercih kılavuzu ile atama kontenjan sayısı, branş dağılımı belli oldu mu? İşte tüm gelişmeler...
22 Kasım 2021
ABD'de kan donduran olay! Kalabalığa daldı
ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir araç sürücüsünün arabasını yolda kalabalığın üzerine sürmesi sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Polis olayda hayatını kaybedenler olduğunu, 12'si çocuk 23 kişinin yaralandığını açıkladı. Gelen son haberlere göre, en az 5 kişinin öldüğü bildirildi.
22 Kasım 2021
Bugün okullar açılıyor mu? 22 Kasım Pazartesi bugün okul var mı? MEB uzaktan eğitim kararı verildi mi?
Hafta başının gelmesiyle öğrenciler ve veliler bugün okullar açılıyor mu? Sorusunun cevabını araştırmaya başladı. 9 gün ara tatil yapan öğrenciler için ara tatil süreci sona erdi. Ara tatilin sonuna gelirken, koronavirüs salgını nedeniyle öğrenciler ve veliler ara tatilin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki, Bugün okullar açılıyor mu? 22 Kasım Pazartesi okul var mı? MEB son dakika uzaktan eğitim olacak mı? İşte tüm merak edilenler haberimizde!
22 Kasım 2021
İstanbul Kartal'da korkunç kaza!
Son dakika haberi... İstanbul Kartal'da alkollü olduğu iddia edilen sürücü TEM bağlantı yolunda beton bariyerlere çarptı. Çarpmanın ardından takla da atan otomobil yaklaşık 200 metre sürüklenerek durabildi.
22 Kasım 2021
Manisa'da gece yarısı silahlar çekildi
Son dakika haberi... Manisa'da gece yarısı silahlı çatışma çıktı. Sokakta yürüdüğü sırada henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Hasan D. hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin saldırganı arama girişimleri sürüyor.
22 Kasım 2021
Seyircinin cevabı çok konuşulacak
Atv ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster geceye yine damgasını vurdu. Milyoner bir yarışmacıya sorulan Yeşilçam oyuncuları ile alakalı soru herkesi çok şaşırttı. Yarışmacının verdiği yanıt ise geceye damgasını vurdu. İşte Milyoner'de sorulan sorular ve yanıtları.
22 Kasım 2021
Avcılar'da aile dramı!
İstanbul Avcılar'da aile dramı yaşandı. Avcılar'da doğuştan engelli çocuğunun halıyı kirletmesi nedeniyle eşiyle tartışan Hasan Akay, öfkelenerek evi ateşe verdi. Anne M.B.A., engelli oğlu ile balkondan geçerek komşularına sığınırken, Akay tabancayla intihar etti.
22 Kasım 2021
İstanbul'da vakalarda son durum ne?
İstanbul'da her 100 bin kişide görülen haftalık koronavirüs vaka sayısı 6-12 Kasım tarihleri arasında 308,22 olarak kayıtlara geçti. Peki, il genelinde vakalarda son durum ne? İstanbul'un koronavirüs haritasını sizler için derledik. İşte tüm detaylar...
22 Kasım 2021
Tanımadığı kişiyi vurdu
Son dakika haberleri... Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bir kişi tanımadığı başka bir kişi tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırıya uğrayan şahus ayağından yaralanırken kaçan saldırganın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
22 Kasım 2021
Başakşehir'de kaza Sarıyer'de arıza! Yine İETT...
CHP'li İBB yönetimindeki İETT, tel tel dökülmeye, vatandaşa hizmet yerine eziyet çektirmeye devam ediyor. Binevler - Hacıosman Metro hattında çalışan 47L kodlu otobüs arızalanarak yolda kaldı. Başakşehir'de de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, bariyerlere çarptıktan sonra savrularak orta refüje çıktı.