TIMELINE

19 Kasım 2021
Altıntopların dolandırıcılık davasında flaş gelişme!
Milli futbolcular Hamit ve Halil Altıntop'un alacakları primler için açılan banka hesaplarından kendi rızaları olmadan 307 bin 400 lira çekerek dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Türkiye Futbol Federasyonu eski çalışanı Cemile Aylin Arslan'ın Yargıtay'dan dönen davasında beraatine karar verildi.
19 Kasım 2021
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Piyasaların kapanış gününde altın fiyatları merakla araştırılan konuların en başında yer alıyor. Son aylarda birikimiyle altın yapan yatırımcılar son günlerde alış satış fiyatlarındaki gelişmeleri izliyor. Dün Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 4,26 artışla 661,20 liradan tamamlamıştı. Peki, 22 ayar bilezik, tam, yarım, cumhuriyet, çeyrek, gram altın fiyatı ne kadar oldu? 19 Kasım 2021 bugün canlı anlık altın fiyatları kaç TL? İşte piyasalarda son durum...
19 Kasım 2021
Adana'da gece yarısı silahlar konuştu!
Adana'da evinin yakınında kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğrayan Halis Gezer, ağır yaralandı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
19 Kasım 2021
Şanlıurfa'da feci kaza!
Şanlıurfa'da Abdullah Cengiz adlı vatandaşın kullandığı araç ile Suphi G. adlı vatandaşın kullandığı araç çarpıştı. Kaza sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi yaralandı.
19 Kasım 2021
'Defineyi koruyan yılan' efsanesi gerçekmiş
Türkiye'de kaydedilen görüntüler görenleri adeta şoke etti. Bir defineci tarafından şans eseri kayıt altına alınan görüntüler sonucunda girdiği mağarada duvarı delen kişi bir anda çok korktu. Deldiği duvarın içinden çıkan yılan karşısında şaşkınlığa uyaran defineci akıllara 'Defineyi koruyan yılan' efsanesini getirdi. İşte o anlar...
19 Kasım 2021
Kimseye muhtaç değiliz
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir ASELSAN Konya Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. İncelemelerinin ardından bir dizi açıklamalar da yapan Demir bağımsızlık vurgusu yaparak "Gizli-açık ambargolara rağmen kimseye muhtaç değiliz" dedi.
19 Kasım 2021
PKK'lı kalleşler 4 yaşındaki çocuğa tecavüz etti
Son dakika haberleri...  Suriye’nin kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinde 4 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz edildiğinin ortaya çıkmasının ardından olaydan YPG/PKK'lı teröristler sorumlu tutuldu.
19 Kasım 2021
Elçin Sangu'dan yıllar sonra gelen bomba itiraf!
Kiralık Aşk’ın Defne’siydi! Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kurt Seyit ve Şura, Bir Aşk Hikayesi gibi yapımlarda rol alan Elçin Sangu, kariyerindeki asıl sıçrayışı başrolünü Barış Arduç ile paylaştığı Kiralık Aşk dizisiyle yaşamıştı. Dizide Defne karakterini canlandıran oyuncu, yapımla ilgili yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncunun açıklamasını duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. İşte detaylar...
19 Kasım 2021
Bulgaristan'ın Ankara Büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
Bulgaristan'ın Ankara Büyükelçisi Anguel Hristov Tcholakov Dışişleri Bakanlığına çağırılarak, Bulgaristan'daki parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçmenlerin Türkiye'nin resmi makamlarınca yönlendirildiği ve iç işlerine karışıldığı iddiaları reddedildi.
19 Kasım 2021
KADES'e uluslararası ödül!
2021 Akdeniz Parlamenter Asamblesi Ödül Töreni'nde Türkiye’de kullanılan aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele uygulaması olan “KADES” ödül kazandı.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KADES'e verilen ödülü İtalya'nın başkenti Roma'da aldı.