TIMELINE

14 Kasım 2021
Başak Cengiz'in nişanlısından açıklama: Deli olduğuna...
İstanbul Ataşehir'de tanımadığı Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcı ile katledilen Başak Cengiz'in nişanlısı Mahir Mızrak, yürekleri dağlayan olayla ilgili konuştu. Katil Boz'un avukat annesinin açıklamalarına tepki gösteren Mızrak, "Gazeteciler fotoğraf çekerken yüzünü gizlemeyi akıl eden birinin deli olduğuna inanmamızı bekleyemezsiniz" dedi.
14 Kasım 2021
Marmara için flaş uyarı! Gece saatlerine dikkat
Geçtiğimiz hafta sıcaklıkların bir anda 12 derece birden düşmesi ile kar havası yaşayan vatandaşlar haftasonu plan yapmadan önce "hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını arıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre, sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Öte yandan Pazartesi ve Salı günü kuzey kesimlerde sağanak yağışlar bekleniyor.
14 Kasım 2021
Arnavutköy'de feci kaza: 3 yaralı
Arnavutköy'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kaza yapan araçlarda sıkışan 2 yaralı sıkıştıkları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralıları ilk müdahaleyi kaza yerinde yapan sağlık ekipleri daha sonra 4 yaşındaki Nehir İsra, Oktay Taha Şişman ve Vahdet Kotal'ı, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirdi.
14 Kasım 2021
İzmir Bornova'da mobilya atölyesi alev alev yandı!
İzmir'in Bornova ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzüden çıkan olayda bir mobilya atölyesi kundaklandı. Eylemi gerçekleştiren şüpheli, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.
14 Kasım 2021
İzmir'de gece yarısı çıkan kavgada kan aktı
Son dakika haberi... İzmir'in Konak ilçesinde gece yarısı iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi ile beraber bıçaklar çekilince 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.
14 Kasım 2021
Talihsiz adamın atardamarını parçaladı
Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde kaydedilen görüntüler son zamanların en çok konuşulan olayı olmaya neredeyse aday... Kendisini yılan uzmanı olarak tanıtan Kane Durrant isimli kişi eline yol ortasında gördüğü ve yardım etmek istediği eline aldı. Talihsiz adamın elinde duran yılan ani bir hareketle atardamarını ısırdı ve ikiye böldü. İşte o anlar...
14 Kasım 2021
Cinnet! Anne ve babasını öldürüp intihar etti
Son dakika haberleri... Tekirdağ'da korkunç bir olay yaşandı. Çorlu henüz belirlenemeyen bir neden ötürü cinnet getiren Ali Eren Arslankılıç isimli genç, anne ve babasını silahla vurarak öldürdü ardından aynı silahla intihar etti.
14 Kasım 2021
Polisimizi şehit etmişlerdi! Hepsi tutuklandı...
Balıkesir'in Havran ilçesinde kovalamaca sırasında bir polis memurunun şehit edilmesine ilişkin yakalanan 12 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
14 Kasım 2021
Hollanda yıkıldı!
Son dakika haberleri... 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde A Milli Takımımızın yer aldığı G Grubu'nda Karadağ - Hollanda maçı Türkiye'nin işine yarayan bir skorla sonuçlandı. Lider Hollanda iddiası kalmayan Karadağ karşısında son 10 dakikaya 2-0 önde girse de skoru koruyamadı. Karadağ 82 ve 86'da attığı gollerle, 1 puanı aldı. İşte detaylar...
14 Kasım 2021
Hastaneye kaldırılan Niran Ünsal hayranlarını korkuttu!
Hastaneye kaldırılan Niran Ünsal hayranlarını korkuttu! 'Haktan', 'Beyaz Sevda', 'Zorlu Sevdam' ve 'Gönül Hancım' şarkılarıyla hafızalara kazınan Niran Ünsal’dan kötü haber geldi. 45 yaşındaki şarkıcı, hastaneye kaldırıldı. Ünsal’ın sosyal medya hesabında şarkıcının sağlık durumuna ilişkin açıklama yapılırken Hande Ünsal annesinin hastane odasında çektiği son halini paylaştı. İşte detaylar...