TIMELINE

15 Kasım 2021
15 Kasım yarım, reşat, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? 22-18-14 ayar altın, bilezik fiyatları!
Yaşanan peş peşe değişimlerin hemen ardından altın fiyatlarına olan ilgi artıyor. Yatırımcılar sabah saatleriyle birlikte alış ve satış fiyatlarını öğrenmek istiyor. Cuma günü altın piyasasında, en düşük 588 bin 500 lira, en yüksek ise 594 bin 400 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,1 artışla 588 bin 500 liradan kapatmıştı. Peki, 15 Kasım yarım, reşat, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 22-18-14 ayar altın, bilezik fiyatları!
15 Kasım 2021
Korkunç son! Boğazına kaçtı hayatını kaybetti
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 56 yaşındaki Şenel Alptekin, nefes borusuna kaçan leblebi nedeniyle hayatını kaybetti. Cenazesi hastane morga kaldırılan kadın, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
15 Kasım 2021
Erdoğan'ın konutunu fotoğraflamışlardı! Flaş gelişme
Çamlıca Kulesi'ne çıkarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konutunu fotoğrafladıkları için gözaltına alınan ve cuma günü çıkarıldıkları mahkemece “siyasal ve askeri casusluk” suçundan tutuklanan İsrailli Mordy ve Natali Oknin çiftinin, çektikleri fotoğraf karelerini anlık mesajlaşma programında ‘Aile’ diye adlandırdıkları bir gruba aktardıkları öğrenildi. Öte yandan Mordy ve Natali Oknin çiftinin tutuklanması, İsrail'de de geniş yankı buldu. İsrail basını sorunun çözümü için İsrailli bakanlara talimat verildiğini iddia etti.
15 Kasım 2021
Çifte vatandaşlar Bulgaristan için sandık başında
Türkiye'de yaşayan 91 bin 432 çifte vatandaş, Bulgaristan'daki parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için 19 ilde kurulan 127 sandıkta oy kullandı. Ayrıca seçimler için 17 bin kişinin de sınır kapılardan geçerek Bulgaristan'a gittiği belirlendi.
15 Kasım 2021
Cevabını öğrenince nutku tutuldu!
Atv ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan yine doruktaydı. Bir yarışmacıya sorulan Abdülhamit sorusunun cevabı herkesi şoke etti. İşte Milyoner'de sorulan 50 bin TL değerindeki soru ve yanıtı...
15 Kasım 2021
Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara TIR çarptı!
Adana'nın Pozantı ilçesinde aşırı hız yapan tır, kırmızı ışıkta bekleyen hafif ticari araç, çekici ve tıra çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Öte yandan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
14 Kasım 2021
Kırmızı ışıkta bekleyen araçlara tır çarptı!
Adana'nın Pozantı ilçesinde aşırı hız yapan tır, kırmızı ışıkta bekleyen hafif ticari araç, çekici ve tıra çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
14 Kasım 2021
Aleyna Tilki'nin annesinin gerçek memleketini ve yaşını duyan inanamadı! Sosyal medyadaki paylaşımıyla itiraf etti! Havva Öztel meğer...
Acun Ilıcalı'nın yarışma programı Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yıldızı parlayan Aleyna Tilki sonrasında çıkardığı şarkılarla namını tüm Türkiye'ye duyurmayı başardı. Henüz 19 yaşlarında şöhreti yakalayan genç şarkıcının annesinin de kendisinden az kalır yanı yok. Aleyna Tilki'nin annesini görenler gözlerine inanamıyor. Neredeyse kızı kadar genç duran Havva Öztel yaşı ve memleketi ile herkesi şaşırttı. Öztel sosyal medya hesabından paylaştığı video ile aslen nereli olduğunu belli etti.
14 Kasım 2021
Mutfakta şovun bedeli 170 bin TL! İBB'nin parasıyla reklam...
Seçildiği günden bu yana İstanbul'un sorunları yerine kendi PR'ı ile uğraşan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, son olarak şarkıcı Karsu ile mutfakta yemek yaparak kendi sosyal medya hesabından yayınladı. Videonun masraflarının İBB tarafından karşılandığı iddia edilirken, şarkıcı Karsu Dönmez'e haziran ayında İBB bütçesinden 170 bin TL ödendiği ortaya çıktı.
14 Kasım 2021
Başkan Erdoğan Çanakkale türküsüne eşlik etti!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Troya Müzesi'nde gerçekleştirilen "Ezineli Yahya Çavuş" belgeseli galasında gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, gençlerle Çanakkale türküsünü söyledi.