TIMELINE

06 Kasım 2021
Deniz ulaşımına sis engeli: Trafiğe kapandı
Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldı. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü, kuzey ve güneyden girecek gemilerin kaptanlarını telsizle uyararak boğazın saat 01.30 itibariyle çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldığı duyurdu.
06 Kasım 2021
Akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele dönemi
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadeleye Yönelik Tedbirler ile ilgili genelge yer aldı.
06 Kasım 2021
Mesut Karataş'tan kahreden haber geldi
Son dakika haberi... İstanbul Avcılar'da 15 gün önce bakkala gidiyorum dedikten sonra kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 24 yaşındaki Mesut Karataş ile ilgili kahreden haber geldi. Karataş'ın cansız bedeni bir inşaatın bodrum katında doğalgaz borusuna asılı halde bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Karataş'ın intihar mı ettiği ya da cinayete mi kurban gittiği yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
06 Kasım 2021
Atama kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdürlüğüne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
06 Kasım 2021
Şehit ailelerinden İyi Partili Lütfü Türkkan'a sert tepki
İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın şehit kardeşine, "bacını si...rim" küfrünü etmesi Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, İyi Parti'li Lütfü Türkkan’ın şehit ağabeyi olduğunu ifade eden kişiye küfür etmesinin utanç verici bir durum olduğunu belirtti. Haberin detayları...
06 Kasım 2021
Şehit yakınına küfreden Türkkan'dan kuru özür
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de partisinin HDP ile yakın ilişki kurduğunu söyleyen Tahir Gümren isimli şehit yakınını kolunun altına alarak "senin bacını s...." diyerek küfretti. Toplum vicdanını yaralayn bu olay büyük bir infiale yol açarken tepkiler de peş peşe geldi. Bu durum karşısında köşeye sıkışan İP'in maganda vekili Türkkan geri vites yaptı ve sosyal medya hesabı Twitter üzerinden kuru bir özür mesajı yayımladı. Öte yandan Meral Akşener'in söz konusu skandal olay karşısında vereceği tepki ise merak konusu oldu.
06 Kasım 2021
Gökçe Bahadır iddialı elbisesi ile şov yaptı!
Gökçe Bahadır derin göğüs dekolteli süper minisiyle sosyal medyayı yaktı kavurdu! Başrollerini Barış Arduç ve Salih Bademci ile paylaştığı Kulüp dizisinde Matilda Aseo karakterini canlandıran Gökçe Bahadır'ın galada giydiği elbise ile sosyal medyaya damga vurdu. Gala için derin göğüs dekolteli, siyah bir elbise tercih eden Bahadır'ın gecede verdiği pozlar sosyal medyada paylaşılarak kısa sürede gündem oldu. İddialı elbisesi ile boy gösteren Bahadır'ın fit hali de dikkatlerden kaçmadı. İşte Gökçe Bahadır'ın sosyal medyaya damga vuran o elbisesi...
06 Kasım 2021
Mersin Erdemli 'de domates yüklü kamyon yandı!
Mersin'in Erdemli' de domates yüklü kamyon yandı. Çıkan yangı sonrası şöförün ihbarı ile olay yerine iftaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşte haberin tüm detayları...
06 Kasım 2021
Milyoner'e katılan yarışmacı herkesi şaşırttı!
Atv ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumula yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan yine doruktaydı. Programa katılan bir yarışmacıya sorulan soru karşısında joker kullanması herkesi şoke etti. İşte Milyoner'de sorulan sorular ve yanıtları...
06 Kasım 2021
5'inci Yargı Paketi TBMM'de kabul edildi
Borçluya hacizli malını satma imkanı veren ve icrayla çocuk teslimini ortadan kaldıran 5'inci Yargı Paketi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu'nda kabul edildi.