TIMELINE

04 Kasım 2021
Eski HDP'li vekile terörden gözaltı!
Eski HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım, terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül'ün danışmanı Mustafa Y. de terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla dün gözaltına alınmıştı.
04 Kasım 2021
Göz gözü görmüyor! Seferler normale döndü
Çanakkale’de akşam saatlerinde çöken yoğun sis tabakası nedeniyle hem deniz hem de kara trafiğinde zor anlar yaşandı. Dün akşam saatlerinde etkili olan sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatılan Çanakkale Boğazı'nın ardından iptal edilen Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir arasındaki feribot seferleri normale döndü. Lapseki-Gelibolu arasındaki seferler ise bölgedeki sis yoğunluğu nedeniyle hala yapılamıyor.
04 Kasım 2021
Paris Anlaşması'nda kritik tarih 10 Kasım
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararda, 7 Ekim 2021 tarihli ve 4618 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile onaylanan Paris Anlaşması'nın yürürlük tarihinin 10 Kasım 2021 olarak tespit edilmesine karar verildiği belirtildi.
04 Kasım 2021
Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberi... Ankara, Konya, Trabzon ve Bitlis'te bazı taşınmazların acele kamulaştırılması ile Konya'nın Beyşehir ilçesinde sınır ve koordinatları belirlenen bölgenin "yenileme alanı" olarak belirlenmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
04 Kasım 2021
Kayıp olarak aranan vatandaş çukurda bulundu!
Son dakika haberleri... Kayseri'nin Develi ilçesinde bir süredir kayıp olarak aranan Ahmet D. isimli vatandaşı çukurda ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
04 Kasım 2021
Sakarya'da 4 saatlik yangın mücadelesi...
Sakarya'nın Sapanca ilçesinde kesilen ağaçların istiflendiği yerde yangın çıktı. Çıkan yangın sonrası itfaiye ekiplerine haber verilmesiyle, 4 saatlik çalışma sonunda yangın ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı.
04 Kasım 2021
CHP'li vekiller meclisi karıştırdı
Son dakika haberleri... TBMM'de gerçekleştirilen bütçe görüşmeleri CHP'nin provokasyonuna sahne oldu. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in Başkan Erdoğan'ın sağlığını hedef alarak verdiği örneklere tepki gösteren Varank bir diğer taraftan da CHP'li Cihangir İslam'ın skandal ithamlarına maruz kaldı. Cihangir İslam, Bakan Varank'a "Sen FETÖ'nün hesabını ver" ifadelerini yöneltti. İslam'a sert sözlerle yanıt veren Varank, "FETÖ'nün hesabını sen ver. FETÖ mücadelesinde ben ailemden şehit verdim. Terbiyesiz adam" ifadelerini kullandı.
04 Kasım 2021
CHP 28 Şubat'ı hatırlattı!
CHP'nin 28 Şubat dönemini hatırlatan hareketlerine devam ediyor. Kütahya Belediyesi’nin, sel felaketinde görevli personele takdir belgesi verdiği törende belge almaya gelen takkeli işçiye CHP Grup Başkanvekili Ruhsen Kumdalı tepki gösterdi. Kumdalı, "Fotoğraf karesinin içinde değerli bir arkadaşım var. Daha yakışıklı çıkacağından eminim. Lütfen o başınızdakini çıkartır mısınız." ifadelerini kullandı. Kumdalı'ya hem işçi hem de AK Partililer tepki gösterdi.
04 Kasım 2021
Bölücü habisler Zillet İttifakı'ndan yüz buluyor!
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt ziyaretinde patlak veren 'Kürdistan' skandalı bu kez de Muş da meydana geldi. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun Muş'ta yaptığı esnaf ziyaretinde bölücü ağızla konuşan bir kişi "Burası gerçekten Kürdistan'dır" ifadelerini kullandı. Önce Siirt'te sonra Muş'ta habis düşüncülerine dile getirerek Kürdistan narası atan bölücülerin Zillet İttifakı'ndan yüz bulduğu bir kez daha gözler önüne serilirken CHP ve İYİ partinin bu durum karşısında HDP incinmesin diye pasif bir tutum sergilemesi toplum vicdanını da yaraladı.
04 Kasım 2021
Tartışma kanlı bitti! Amcasını vurdu...
Kırıkkale'de amca Menderes Z. ile yeğen Selçuk Z. arasındaki tartışma kanlı bitti. Amcasıyla tartışması sırasında öfkesine hakim olamayan yeğen üzerinde bulunan tabancasıyla amcasını bacağından vurarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen polisler bir süre inceleme yaptıktan sonra, Selçuk Z.'nin yakalanması için çalışmalar başlattı.