TIMELINE

17 Kasım 2021
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Sabahın ilk anlarıyla birlikte altın fiyatlarını öğrenmek isteyen binlerce kişi arama motorları üzerinden araştırmalara koyuldu. Dün Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 2,16 artışla 614,20 liradan tamamlamıştı. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı ise 615 bin liraya yükseldi. Peki, 17 Kasım anlık canlı altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 22 ayar bilezik, çeyrek, gram altın fiyatı!
17 Kasım 2021
Beşiktaş'ta korkutan kaza!
Beşiktaş'ta aşırı süratli olduğu iddia edilen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce taksiye çarptı, ardından bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Aydınlatma direğine ve otobüs durağına çarparak durabilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.
17 Kasım 2021
Adana'da fıkra gibi olay!
Son dakika haberi... Adana'nın Seyhan ilçesinde gece yarısı yaşanan bir hırsızlık olayı adeta fıkra gibi... Hırsızlık için girdiği evin sahibiyle karşılaşınca balkondan kaçmaya çalıştığı esnada 3’üncü kattan aşağı düşerek yaralandı. Yaralanan hırsızlık şüphelisi,” Aşağı atlamadım, aşağıdaydım zaten” diyerek kendisini savundu. Ardından ev sahibi tarafından dövüldüğünü iddia etti.
17 Kasım 2021
Aslıhan'dan tenis kortunda iddialı pozlar!
Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora'ya bakın! Başrollerinde Ekin Koç, Uraz Kaygırlaroğlu, Nesrin Cavadzade gibi oyuncuların yer aldığı Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterini canlandıran Aslıhan Malbora, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında yaptığı iddialı paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu, Instagram hesabında yaptığı iddialı paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Siyah bistüyeri ve mini taytıyla objektif karşısına geçen Aslıhan Malbora, tenis kortunda verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu ve adeta sosyal medyayı salladı. İşte Aslıhan Malbora'nın iddialı pozları...
17 Kasım 2021
“Portekiz ve İtalya’nın gelmemesini tercih ederim”
Son dakika... Karadağ karşısında 2-1 kazanarak grubu 2. sırada tamamlayan ve Play-Off oynama hakkı kazanan A Milli Takım’da Teknik Direktör Stefan Kuntz maçın ardından açıklamalarda bulundu.. Hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını söyleyen Kuntz, Play-Off’larla ilgili olarak da “Portekiz ve İtalya’nın gelmemesini tercih ederim” dedi.
17 Kasım 2021
HDP'li ile FETÖ'cü Yunan'a kaçarken enselendi!
Son dakika haberleri... Yunanistan'a kaçmaya çalışan HDP'li eski belediye başkanı, terörü finanse ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma bulunan işadamı ile Fetullahçı Terör Örgütü üyesi bir kişi yakalandı.
17 Kasım 2021
Konya'da aşırı hız can aldı!
Son dakika... Konya'da, otomobilin refüjdeki yön levhası direğine çarpmasıyla aynı aileden 1 çocuğun öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı. Motoru yerinden fırlayan, hız ibresi 230 kilometrede takılı kalan hurdaya dönen araçtaki ailenin İzmir'den yola çıktığı öğrenilirken, sağlık durumları ciddi olan 3 yaralının tedavileri sürüyor.
17 Kasım 2021
Kamera arkası görüntüleri sosyal medyayı salladı!
Hilal Altınbilek'ten yatak odası paylaşımı! Başrolünü İbrahim Çelikkol ile paylaştığı, atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, Instagram hesabında yaptığı son paylaşımla sosyal medyayı salladı. Sette çektiği bir videoyu Instgaram hesabında yayınlayan Altınbilek, kamera arkasındaki eğlenceli halleriyle sosyal medyaya damga vurdu. Geceliğiyle objektif karşısına geçen Altınbilek güzelliğiyle büyülerken, paylaşımı sosyal medyayı salladı. İşte Hilal Altınbilek'in o paylaşımı...
17 Kasım 2021
Okul için bağışlanan paraları hiç ettiler!
CHP'li belediyelerin karıştığı vurgunlara bir yenisi daha eklendi. Eczacıbaşı Holding 2011 yılında Uskumruköy'de Avangart İstanbul projesi kapsamında köyün yolları ve arazilerini satın aldı. Uskumruköy Muhtarı Halil Özkaya, yol ihdası karşılığı alınan 4.5 milyon lirayı köyün hesabına yatırdı. 2014 yılında köyler mahalle statüsüne geçince köyün bütün varlıkları tüzel kişilik olarak belediyeye devroldu. Faiziyle beraber 5 milyon lirayı geçen para Sarıyer Belediyesi’nin varlıkları arasına girince kayboldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in konuyla ilgili 6 soru önergesini cevap vermediği öğrenildi
17 Kasım 2021
Cizre’de bombalı saldırı
Son dakika haberine göre Şırnak’ın Cizre ilçesinde aracına bineceği esnada bombalı saldırıya uğrayan Korucu başı Emin Negiz yaralandı. Negiz, 22.11.2013 tarihinde PKK’lıların Konak Mahallesindeki evine yapmış oldukları el yapımı ve Molotof kokteyli saldırıdan Negiz ve Ailesi yara almadan kurtulmuştu.