TIMELINE

11 Ağustos 2019
Bayramda ekmek israfına dikkat
Kurban Bayramı öncesi ekmek israfına karşı uyarılarda bulunan Tüm Fırıncılar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Düzgün, ülkemizde günlük ortalama 4 milyon 900 bin ekmeğin çöpe atıldığının altını çizdi.
11 Ağustos 2019
CHP ve HDP'den işçi kıyımı! Bayrama işsiz girdiler
CHP’li ve HDP’li belediyeler işçileri kapı önüne koymaya devam ediyor. Sendika değiştirtmelerin yanısıra Türkiye’nin en büyük işçi sendikası Hak-İş’e bağlı Hizmet İş üyesi bin 52 kişi işten çıkarıldı. Sendikal baskılar sonucu da 109 işyerinden 17 bin 549 işçi sendikadan istifa ettirildi.
11 Ağustos 2019
Meteoroloji'den 5 ile 'bayram' uyarısı!
Kurban Bayramı'nın dört gününde hava nasıl olacak sorusunun yanıtı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahmini ile belli oldu. Bayramın ilk günü yurt genelinde hava sıcak olsa da 5 ilimizde sağanak yağış etkili olacak. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya gibi illerde Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? İşte Kurban Bayramı'nın 4 günlük hava durumu tahmin raporu...
11 Ağustos 2019
Bayram tatilinin ilk gününde acı bilanço!
Kurban Bayramı tatili için Cuma günü mesai bitiminin ardından yola çıkanlar karayollarında yoğunluk oluştururken, acele, dikkatsizlik ve kurallara uymama gibi nedenlerle çok sayıda kaza meydana geldi. Cuma günü saat 17.00'den Cumartesi günü saat 23'00'a kadar meydana gelen 30 kazada, 10 kişi hayatını kaybetti, 130 kişi yaralandı.
11 Ağustos 2019
İlk eşi bakın kim çıktı! Tacının elinden alınmasına neden olmuştu
Hülya Avşar, her aşkı, her lafı, her yaptığı ile yıllardır magazin gündeminden düşmedi. Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğini 2005 yılında sonlandıran Hülya Avşar, iş adamı Saadettin Saran ile yaşadığı aşkla herkesi şaşırtmıştı. 2006 yılında Hülya Avşar ile ilişkisine son veren Saadettin Saran, şimdilerde Emina Jahovic ile aşk yaşıyor. Peki Hülya Avşar'ın tacının elinden alınmasına neden olan eşinin kim olduğunu biliyor musunuz? İşte Avşar kızının ilk eşi...
11 Ağustos 2019
Bu gerçeği herkesten sakladı! Yıllar sonra ortaya çıktı
600 yıl boyunca dünyanın bir çok yerine hükmeden Osmanlı Devleti'ni yöneten Osmanlı Padişahları'nı, genellikle tarih kitaplarından tanıdığımız yüzleri ile biliriz. Fakat onların özel bir hayatı olduğu pek aklımıza gelmez. Oysa Osmanlı Padişahları'nın oldukça ilginç kişisel özellikleri bulunmakta ve bunlar pek fazla bilinmiyor. Özellikle Fatih Sultan Mehmed hakkındaki ilginç bilgilere çok şaşıracaksınız. İşte Osmanlı Padişahları'nın bilinmeyen özellikleri...
11 Ağustos 2019
Emniyetten müthiş operasyon! Böyle yakalandılar...
Ankara Çubuk'ta 3 aylık takip sonucu bir eve yapılan operasyonda, uyuşturucu imalathanesi bulundu . Narkotik ve istihbarat ekiplerinin ortak gerçekleştirdiği operasyonda yakalanan 3 kişiden 1'inin çeşitli suçlardan arandığı ve 19 yıl kesinleşmiş cezası bulunduğu ortaya çıktı. Ankara narkotik polislerinin, son bir ayda yaptığı çalışmalarda bin 241 şüpheli gözaltına alındı.
11 Ağustos 2019
Denizli'de korkutan deprem
Kandilli Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre, Ege Bölgesi'nde yer alan Denizli'nin Çardak ilçesinde yerel saatle 03:18'de 3.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
10 Ağustos 2019
Berat Albayrak'tan Eren Bülbül paylaşımı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül için resmi Twitter hesabı üzerinden videolu bir paylaşımda bulundu.
10 Ağustos 2019
İzmir'deki dehşetin görüntüleri ortaya çıktı
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, aralarında husumet bulunan akrabaların karşılaşması sonucu çıkan silahlı kavgada 5 kişinin yaralandığı olayın görüntüleri ortaya çıktı.