TIMELINE

10 Ağustos 2019
Hacı adayları Arafat'ta
Hac farizası için kutsal topraklarda bulunan Türk hacı adayları, vakfe öncesinde Arafat'a ulaştı. Burada Kur'an-ı Kerim okuyup dua eden ve sabah namazını kılan hacı adayları, Diyanet İşleri Başkanlığı görevlilerince hazırlanan irşat programlarını takip edecek.
10 Ağustos 2019
Vatandaşlar yollara döküldü! Kurban Bayramı tatili öncesi...
Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar yollara döküldü. Tatilini bulundukları şehrin dışında geçirerek değerlendirecek olan yüz binlerce vatandaşın yollara dökülmesinin ardından TEM Otoyolu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Mahmutbey gişeleri gibi yerlerde yoğun trafik kuyrukları oluştu.
10 Ağustos 2019
Meteoroloji'den Marmara için son dakika uyarısı
Hava durumuna ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yeni uyarılar geldi. Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar bayram boyunca havanın nasıl olacağını merak ediyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya gibi illerde Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminleri...
10 Ağustos 2019
Eski eşi şaşkına çevirdi! Murat Yıldırım bakın kiminle evliymiş
Murat Yıldırım, gerek film ve dizilerdeki oyunculuğuyla gerekse Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki başarılı sunumuyla ekranların en çok sevilen isimleri arasında yer almayı başardı. Ekranların yakışıklı siması Murat Yıldırım'ın şimdilerde dillerden düşmeyen bir evliliği var. Milyoner'in sevilen sunucusu Murat Yıldırım, 2016 yılında Faslı güzel İmane Elbani ile evlendi. Fakat Murat Yıldırım hakkında hayranlarının dahi birçoğunun bilmediği bir gerçek var! Murat Yıldırım daha önce de bir evlilik yaptı. Yakışıklı sunucu Murat Yıldırım'ın eski eşinin kim olduğunu biliyor musunuz? O ismi öğrenince çok şaşıracaksınız...
10 Ağustos 2019
İstanbul'da şüpheli paket alarmı
İstanbul Kadıköy'de bulunan 4 katlı bir binanın girişinde gece saatlerinde bulunan paket, paniğe neden oldu. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbarın ardından olay yerine bomba imha uzmanları gelirken, bomba imha uzmanının açtığı paketten oyuncak çıktı.
10 Ağustos 2019
Kontrolden çıktı dükkana daldı! Ankara'da feci kaza
Gece saatlerinde Ankara'da feci bir kaza meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, yol kenarındaki üç otomobile çarparak orta refüjü aşıp yolun diğer tarafındaki bir dükkana daldı. Kaza sırasında dükkanın kapalı olması büyük bir faciayı önledi.
10 Ağustos 2019
Keşmir'de soykırım uyarısı!
Hindistan’ın aldığı karar sonrası gerilimin hakim olduğu Keşmir'den uluslararası topluma çağrı geldi. A News'e konuşan Azad Keşmir Başkanı Serdar Mesud Han, uluslararası toplumun harekete geçmemesi durumunda soykırım tehlikesinin bulunduğunu söyledi.
10 Ağustos 2019
ABD ile Fransa arasında gerilim!
Amerika Birleşik Devletleri ile Fransa arasında İran krizi patlak verdi. Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u İran'a "karışık sinyaller" göndermekle suçladı. Trump sosyal medya paylaşımlarında Macron'a hitaben "kimsenin ABD adına konuşma yetkisi olmadığını" söyledi. Peki, krizin nedeni ne? Ayrıntıları A Haber muhabiri Gizem Adal Paris'ten aktardı.
10 Ağustos 2019
Hande Erçel'in makyajsız fotoğrafları görenleri şaşırttı!
Hande Erçel son dönemin en önemli kadın oyuncuları arasında yer almaktadır. Bu bağlamda hayranları onun hakkında ne varsa merak ediyor. Hande Erçel sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaşınca kıyamet koptu. Hande Erçel hayranları makyajsız fotoğrafa büyük ilgi gösterdi. İşte Hande Erçel ve diğer bir çok ünlünün makyajsız fotoğrafları...
10 Ağustos 2019
Trump Hollywood'u hedef aldı
ABD'deki ırkçılık sorunu hakkında konuşan ABD Başkanı Donald Trump, Hollywood'un ABD'ye zarar veren filmler yaptığını savunarak, "Hollywood gerçekten çok kötü. Irkçılardan bahsediyorsunuz, asıl Hollywood ırkçı." ifadelerini kullandı.