TIMELINE

01 Eylül 2019
İlk eşi herkesi şok etti! Tacının elinden alınmasına neden olmuştu
Hülya Avşar, her aşkı, her lafı, her yaptığı ile yıllardır magazin gündeminden düşmedi. Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğini 2005 yılında sonlandıran Hülya Avşar, iş adamı Saadettin Saran ile yaşadığı aşkla herkesi şaşırtmıştı. 2006 yılında Hülya Avşar ile ilişkisine son veren Saadettin Saran, Emina Jahovic ile de aşk yaşamıştı. Peki Hülya Avşar'ın ilk eşi kim? Hülya Avşar'ın tacının elinden alınmasına neden olan eşinin kim olduğunu biliyor musunuz? İşte Hülya Avşar'ın ilk eşi...
01 Eylül 2019
Yok artık' dedirtti! Bu halini görünce çok şaşıracaksınız
Pınar Altuğ bu haliyle görenleri şoke etti! Çocuklar Duymasın dizisinde yıllardır hayat verdiği "Meltem" karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ size birazdan "yok artık" dedirttirecek. Pınar Altuğ'un geçmiş yıllardaki fotoğraflarını görenler hayrete düştü. Pınar Altuğ'u daha önce hiç böyle görmediniz. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ'un olay fotoğrafları...
01 Eylül 2019
Beklenmedik gelişme! Yön değiştirdi, geliyor
ABD'nin güneydoğu sahillerine yaklaşan ve Kategori 4 seviyesini koruyan Dorian kasırgasının yön değiştirerek Florida yerine kuzeydeki eyaletlere yöneldiği bildirildi.
01 Eylül 2019
İpler gerildi! İsrail'den sınıra takviye
İsrail ordusu, İsrail ile Hizbullah arasında yeni bir çatışmanın yaşanma ihtimaline karşı Lübnan sınırına askeri takviye göndermeye devam ediyor.
01 Eylül 2019
İstanbul'da balıkçılar sezonun ilk avından döndü
Balık avı sezonunun başlaması üzerine akşam saatlerinde 'Vira Bismillah' diyerek Marmara Denizi'ne açılıp sezonun ilk avından dönen balıkçıları, Gürpınar Su Ürünleri Hali'nde, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya karşıladı. Haldeki ilk mezatı Vali Yerlikaya yaptı.
01 Eylül 2019
ABD'den FETÖ'cülere BM kalkanı
FETÖ'cülere kucak açan ABD, Türkiye'ye karşı ikiyüzlü davranışlarına devam ediyor. Sözde müttefikimiz, FETÖ üyelerinin iadelerini engellemek için tamamına Birleşmiş Milletler (BM) mülteci belgesi verdirdiği ortaya çıktı.
01 Eylül 2019
Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk'e büyük saygısızlık!
CHP'nin PKK aşkı bitmek bilmiyor. HDP'li belediyelere sahip çıkarak 23 Haziran'ın adeta diyetini ödeyen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresini HDP'nin terör destekçisi belediye başkanı Kezban Yılmaz’a hediye etti. İmamoğlu, 23 Haziran'ın diyetini ödeyeyim derken öldürülen PKK'lı teröristleri kahraman ilan eden HDPKK'lı Yılmaz'a verdiği bu hediye ile Atatürk'e büyük saygısızlık etti.
01 Eylül 2019
ABD'de silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
ABD'nin Teksas eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda en az 5 kişinin öldüğü, 21 kişinin de yaralandığı bildirildi. Amerikan medyasında yer alan haberlere göre saldırı, Teksas eyaletinin Midland ve Odessa şehirleri arasındaki bölgede yer alan bir alışveriş merkezi civarında yaşandı.
31 Ağustos 2019
Galatasaray Falcao'yu KAP'a bildirdi
Galatasaray, Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun transferi için Monaco ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi.
31 Ağustos 2019
Formula 2'de feci kaza! Genç pilot hayatını kaybetti
Formula 2 pilotu 22 yaşındaki Anthoine Hubert, Belçika Grand Prix'sinde geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Kazanın ardından ara verilen grand prix, daha sonra iptal edildi.