TIMELINE

22 Ağustos 2019
Suudi Arabistan'a balistik füze saldırısı
Son dakika... Yemen'de Husiler, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinin Cazan bölgesindeki ortak operasyon merkezini balistik füzeyle hedef aldı.
22 Ağustos 2019
İstanbul'da hastanede yangın
Küçükçekmece'de bulunan İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ilaç deposunda yangın çıktı. Hastanede paniğe neden olan yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
22 Ağustos 2019
Kanuni hakkındaki bu gerçeği ilk kez duyacaksınzı!
1299'dan 1922'ye kadar adeta dünyaya hükmeden Osmanlı Devleti'ni bu süre içinde tam 36 padişah yönetti. Babadan oğula geçen yönetim anlayışını asırlarca sürdüren Osmanlı padişahlarının ölüm nedenlerini bilmiyorsanız bu yazımızı mutlaka okumalısınız. Padişahların ölüm nedenlerinin yanı sıra; doğum ve ölüm tarihlerini de öğreneceksiniz. İşte yüzyıllara dünyaya hükmeden Osmanlı Padişahlarının ölüm nedenleri...
22 Ağustos 2019
Meteroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!
Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada İstanbul dahil bazı illerimiz için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Bazı illerimizde yağışların çok kuvvetli olacağı vurgulanan uyarıda "ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi. Peki bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? 22 Ağustos Perşembe hangi illerimizde yağmur var? İşte Meteoroloji'den gelen en güncel son dakika bilgilerine göre 22 Ağustos Perşembe hava durumu raporu...
22 Ağustos 2019
General ve amiral atamaları isim isim tam liste
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 komutana yönelik atamalar yapıldı. Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, 3. Ordu Komutanı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Yavuz Türkgenci Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı, 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri ise Ege Ordu Komutanı oldu. Korgeneral Sinan Yayla ise vekaleten yürüttüğü 2. Ordu Komutanlığı görevine atandı. İşte 22 Ağustos general ve amiral atamaları isim isim tam liste...
22 Ağustos 2019
Bakanlıklara atama kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ile bazı kurumlara ilişkin atama kararları Başkan Erdoğan imzasıyla yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlandı.
22 Ağustos 2019
Komutan atamaları Resmi Gazete'de
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 komutana yönelik atamalar yapıldı.
22 Ağustos 2019
Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi
Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Kevin N'Koudou ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı. Georges-Kevin N'Koudou'yu, İstanbul’a geldi.
22 Ağustos 2019
Polis merkezi önünde silahlı kavga: Ölü ve yaralılar var
Erzurum'un Horasan ilçesinde laf atma nedeniyle polis karakolu önünde çıkan silahlı ve sobalı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Tarafları ayırmaya çalışan 1 polis memuru ile iki grup üyelerinden 4 kişi yaralandı.
22 Ağustos 2019
İstanbul'da korku dolu anlar! Rögarda patlama!
Taksim'de gece saatlerinde bir rögarda meydana gelen patlama korku ve paniğe neden oldu. Patlamanın neden kaynaklandığının tespiti için çalışmalar sürüyor.