TIMELINE

14 Ağustos 2019
Ve TSK harekete geçti! Bölgeye gönderildiler
ABD ve Türk askeri yetkililerinin Müşterek Harekat Merkezi kurulmasına yönelik çalışmaları yürüttüğü Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine, zırhlı araç sevkiyatı sürüyor.
14 Ağustos 2019
Malatya'da korkutan yangın
Malatya'da ot ve çalılık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. 5 hektarlık bir alanda etkili olan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
14 Ağustos 2019
Zonguldak'ta trafik kazası: 5 yaralı
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
13 Ağustos 2019
Ege Denizi'nde korkutan deprem
Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deniz yüzeyinin 13,90 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Ovacık köyüne 315 kilometre mesafede olduğu belirlendi.
13 Ağustos 2019
Dönüyorlar! Trafik durma noktasına geldi
Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk artarak devam ediyor. Bayramın ilk günü kurbanlarını kesen vatandaşlar, dün itibariyle Edremit Körfezi'ne akın etmeye başladı. Tatilcilerle dolup taşan Akçay Mahallesi, polis tarafından araç girişlerine 2 gündür aralıklarla kapatılıyor.
13 Ağustos 2019
Trump'tan sükunet çağrısı!
ABD Başkanı Donald Trump, Çin yönetiminin Hong Kong sınırına askeri birlikler sevk ettiği konusunda bilgilendirildiğini açıkladı. Trump, "İstihbaratımız bizi, Çin hükümetinin Hong Kong sınırına askeri birlikler sevk ettiği konusunda bilgilendirdi. Herkes sakin ve güvende olmalı" dedi.
13 Ağustos 2019
Gerilim giderek büyüyor! Diplomatları sınır dışı ettiler
Ukrayna yönetimi, Rusya'nın Lviv Konsolosluğu'ndaki bor diplomatı sınır dışı ettiğini açıklamasının ardından Rusya da, Ukrayna'nın St. Petersburg Konsolosluğu'nda görevli bir Ukraynalı diplomatı istenmeyen kişi ilan etti.
13 Ağustos 2019
Zeytinburnu açıklarında iki gemi çarpıştı
Zeytinburnu açıklarında henüz bilinmeyen bir neden Liberya bandıralı yakıt tankeri ile Panama bandıralı kargo gemisi çarpıştı. Kazaya Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekipleri müdahale ediyor.
13 Ağustos 2019
Faciadan dönüldü! THY pilotu önledi...
Milas-Bodrum Havalimanı'nda, İstanbul seferi için pist başından hızlanarak kalkışa geçen uçağın önüne aniden çıkan helikopter pilotların dikkati sayesinde erken fark edildi ve havada yaşanacak muhtemel bir kaza önlenmiş oldu.
13 Ağustos 2019
Pakistan'dan BMGK'ya acil toplanma çağrısı
Pakistan, Hindistan'ın Cammu Keşmir'de sürdürdüğü kısıtlamalar ve Cammu Keşmir'in özel statülü yapısını değiştirmeye yönelik kararına ilişkin, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) acil toplanması çağrısında bulundu.